Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Καλή Χρονιά Αννούλα ... Καλή Χρονιά συμφορουμήτες ... με χαμόγελο και κέφι

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ευτηχυσμενος ο καινουριος χρονος . :rockon:  Οτι δε μας σκοτωνει μας κανει ποιο MILFατους    :2funny:

Καλη χρονια γεματη ερωτα ευχομαι σε ολους  :smitten: Αν υπαρχει αυτος , παει να πει ειχαμε ολα τα αλλα  :cheesy:

index.php

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλή Χρονιά Άννα και από μένα, με Υγεία, να είσαι πάντα καλά, εσύ, τα κορίτσια, και όλο το προσωπικό του καταστήματος.  :)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
τετάρτη  Zwh 10.00 - 19.00  Lara 19.00 - 4.00

πέμπτη  Zwh 10.00 - 19.00  Lara 19.00 - 4.00

παρασκευή Zwh 10.00 - 20.00  Lara 20.00 - 4.00

Σάββατο  Zwh 10.00 - 20.00  Lara 20.00 - 4.00

Κυριακή  Zwh 10.00 - 19.00  Lara 19.00 - 4.00

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Ρε Αννα...10€ πανω τα προγραμματα.???? Πριν λιγο καιρο ειχες το γλυφομουνι και το ακαποτο 40€...τωρα Χριστουγεννιατικα 50€ ζητας.?????? ...............εγω παντως με 30€ μπηκα, τα τιμησε η δικια σου η καυλιτσα δεν λεω.....

Ισχυει ???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Η Τσατσα ετσι τα ειπε τα προγραμματα, ευτηχως ειχε το απλο 30€ αλλιως αν ελεγε 40 θα εφευγα... :badair:

40€ ειπε ποιο χαλαρο.!!!  :2funny: :2funny: 50€ γυμνο ή γλυφομουνι, 60€ το 69... απο εκει και περα δεν τα ακουσα γιατι δεν με ενδιεφερε αλλο...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μερικές κοπέλες βάζουν δικές τους τιμές οπότε απλό  30 ( και σε καμία περίπτωση 40 )χαλαρά η γλύψιμο 40 ,γυμνό 50 ,69- 60 ,από εκεί και πέρα αν κοπέλα δέχεται k πιο χαμηλά είναι δικό της θέμα ...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
μερικές κοπέλες βάζουν δικές τους τιμές οπότε απλό  30 ( και σε καμία περίπτωση 40 )χαλαρά η γλύψιμο 40 ,γυμνό 50 ,69- 60 ,από εκεί και πέρα αν κοπέλα δέχεται k πιο χαμηλά είναι δικό της θέμα ...

Ρε συ Αννα αυτο το "χαλαρα" μπορεις να μου το εξηγησεις?? Εγω δεν το καταλαβα ποτε και δεν εχω καποιον αλλον να ρωτησω!!Εγω πως το εκλαμβανω...Δηλ αν δεν μπει καποιος χαλαρα τι κανει??αγωνα δρομου??Το απλο δεν σημαινει μπαινεις γαμας φευγεις??? Το χαλαρο τι σημαινει παιζεις και σκακι??ειναι οριο θετημενα χρονικα??? Π.χ. απλο 5' χαλαρο 10"??και οποιος αλλος μπορει ας το εξηγησει  γιατι νομιζω οτι ειναι ενα "προγραμμα που δεν εχει λογω υπαρξης!!!Επεισης χαλαρο η γλυψιμο!Δηλ αν διαλεξω γλυψιμο θα πρεπει να φαω και ξεπετα??Η αληθεια ειναι οτι εχω ερθει στο μαγαζι σου αν θυμαμαι καλα 4 φορες με ΑΠΛΟ και ΠΟΤΕ δεν ενοιωσα πιεση χρονου η διαθεση ξεπετας η οτι χαζο τετοιο και μαλιστα εφυγα και πολυ αυχαριστημενος!Και με την Μαρια και την αλλο το πιπινι (δεν θυμαμαι ονομα) και ακομη περισσοτερο με  εσενα!! Οποτε η ερωτηση μου ειναι γενικης φυσεως γιατι αυτο το "χαλαρα" το λενε παντου και νομιζω οτι ειναι μια ευεφρεση των μαγαζιων να παρουν κατι παραπανω απο τους αφελεις!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
  Ρε συ Αννα αυτο το "χαλαρα" μπορεις να μου το εξηγησεις?? Εγω δεν το καταλαβα ποτε και δεν εχω καποιον αλλον να ρωτησω!!Εγω πως το εκλαμβανω...Δηλ αν δεν μπει καποιος χαλαρα τι κανει??αγωνα δρομου??Το απλο δεν σημαινει μπαινεις γαμας φευγεις??? Το χαλαρο τι σημαινει παιζεις και σκακι??ειναι οριο θετημενα χρονικα??? Π.χ. απλο 5' χαλαρο 10"??και οποιος αλλος μπορει ας το εξηγησει  γιατι νομιζω οτι ειναι ενα "προγραμμα που δεν εχει λογω υπαρξης!!!Επεισης χαλαρο η γλυψιμο!Δηλ αν διαλεξω γλυψιμο θα πρεπει να φαω και ξεπετα??Η αληθεια ειναι οτι εχω ερθει στο μαγαζι σου αν θυμαμαι καλα 4 φορες με ΑΠΛΟ και ΠΟΤΕ δεν ενοιωσα πιεση χρονου η διαθεση ξεπετας η οτι χαζο τετοιο και μαλιστα εφυγα και πολυ αυχαριστημενος!Και με την Μαρια και την αλλο το πιπινι (δεν θυμαμαι ονομα) και ακομη περισσοτερο με  εσενα!! Οποτε η ερωτηση μου ειναι γενικης φυσεως γιατι αυτο το "χαλαρα" το λενε παντου και νομιζω οτι ειναι μια ευεφρεση των μαγαζιων να παρουν κατι παραπανω απο τους αφελεις!
αυτο ειναι μια μαλακια που καθιερωθηκε και δυστυχως υπαρχει ακομα και κατα τη γνωμη μου λειτουργει ως αλλοθι στις ξεπετες διοτι αν δε με γελαει η μνημη μου αυτη τη στιγμη καμια απο τις σοβαρες επαγγελματιες δεν εχει τετοιο προγραμμα.Αντιθετως στα 40ε προσφερουν κατι πιο ουσιαστικο οπως το γυμνο τσιμπουκι,το γλειψιμο ή ακομα και το κωλαρακι.

Επισης μεγαλη μαλακια και ανεξηγητο ειναι η εξτρα χρεωση για το ισπανικο απο κατι εντελως αβυζες κοπελες και χωρις χυσιμο στα βυζια

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Άυριο δουλεύεις Ζωή? Κι αν ναι τι ώρες?  :)

Επισκέπτης
Παιδια για παρουν το δεκαρικο ειναι αυτο, και καλα το εχουν σαν αλλο προγραμμα αλλα στην ουσια ειναι το απλο :jerking: δυστυχως υπαρχουν συναδελφοι που το προτειμουν, οποτε δυσκολα να το καταργησουν τα ρδελα.  

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Παιδια για παρουν το δεκαρικο ειναι αυτο, και καλα το εχουν σαν αλλο προγραμμα αλλα στην ουσια ειναι το απλο :jerking: δυστυχως υπαρχουν συναδελφοι που το προτειμουν, οποτε δυσκολα να το καταργησουν τα ρδελα.  

Εδω βρεισκεται η  :bigdick: μας!!!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αννα , για δες λιγο εδω καλε ο υφαιστειος ψηνετε για κριτικη  :cheesy: διαβασε το θεματακι αν εχεις ορεξη και πες την γνωμη σου  :rolleyes:

Για τα προγραμματα , παντα ειχα την αισθηση οτι ειναι αλλα αντ αλλων , σε ολα τα μαγαζια και οχι μονο στο Λαφαμι φυσικα
πολλες φορες ειχα κανει την προσθεση και εβγαινε 90 ευρω πχ το "οολα μαζι 100 " που ελεγε η θειτσα (δηλαδι γυμνα - 69 ισπανικα και δε ξερω τι αλλο )
Πχ απλο 30 , γυμνο η  γλυψιμο 40 , το  69 60 . Κυριε ελεησον , 30 +10 το γυμνο = 40 + 10 το γλυψιμο = 50 , το 60 πως βγηκε ?  :2funny:
Αντι α μου κανουν εκπτωση που περνω πολλα , μου βαζουν και φορο ?  :cheesy:
Ευτηχος δεν ασχολουμαι με τετοια και δε καθομαι να σκασω , δεν ειναι λιγες οι φορες που διακοπτω τις θειτσες απο ανουσιο αραδειασμα αριθμων ...

Το χαλαρο που λενε , το προτειμω πολλες φορες γιατι ξερω οτι ειμαι αργοκινητο καραβι .Το αν αξιζει η οχι δε καθησα να το ψαξω και πολυ ,
δε πηγα να αγορασω γαλα ουτε ψωμι , γουστα υποτιθεται βγαζεις εκει και απ τα ακριβα ... πιθανον και με το απλο να ηταν το ιδιο οποτε δεν αξιζει .
Αν εισαι τυπος Gemeover , δηλαδι καυλιαρης και δυνατο κομπρεσερ σιγουρα δεν ειναι για σενα αυτα , αμα τελειωσεις γεια σου αλλωστε ,
δε θα κατσει να σου χαιδευει "χαλαρα" την κοιλιτσα κανεις  :tooth: Οι ποιο "τεμπεληδες" ισως το σκευτουν αλλιως...
Γνωριζοντας ο καθενας τον εαυτο του και κρινοντας το ποσο του αρεσε η δεσπινις αποφασιζει τι μπορει και τι θελει δωσει . Τοσο απλα .
Εγω (περισι και προπερσι) κυριως που ημονυ τακτικος επισκεπτης ειχα σαν αρχη την πρωτη φορα να μπαινω παντα με απλο 
εκει φαινετε καλυτερα το ποσο "αξιζει" η γκομενα , πιστευω και αν αξιζει να την ξαναεπισκευθει κανεις , με η χωρις προγραμαμτα  ;)

Περισσσοτερα στα κατατοπους ΚΕΠ και στον συνηγορο του μπουρδελιαρη  :cheesy:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
...ειχα σαν αρχη την πρωτη φορα να μπαινω παντα με απλο 
εκει φαινετε καλυτερα το ποσο "αξιζει" η γκομενα , πιστευω και αν αξιζει να την ξαναεπισκευθει κανεις , με η χωρις προγραμαμτα  ;)

Περισσσοτερα στα κατατοπους ΚΕΠ και στον συνηγορο του μπουρδελιαρη  :cheesy:

Το ίδιο σύστημα παίζω κι εγω...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το ίδιο σύστημα παίζω κι εγω...

Ε ναι  :) Ενα παιχνιδι ειναι ολο , με ρευστους κανονες και  οπως σου αρεσει τον φτιαχνεις   :)
Πως λεει και ο big boy στην υπογραφη του το μπουρδελιζειν εστι φιλοσοφειν  :grin:

Καλησπερα στα εργαζομενα κοριτσια  :-*

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα και Χρονια Πολλα και απο εμένα

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
το χαλαρα που μας πασαρουν.. δεν εχει προφανώς καμία χρησιμότητα εκτός και αν εννούν οτι εφοσον ερθει αλλος πελατης δεν θα σου χτυπανε την πορτα!!
Σε κάθε περιπτωση συμφωνω ότι το συγγκεκριμένο ειναι εκ του ουκ ανευ//
Γενικότερα θα πρέπει να το δουν λίγοτ ο θέμα .. όποιος παιρνει πιο ακριβό πρόγραμμα θα έπερεπε να απολαμβάνειο το σύνολο των υπηρεσιών που αναφέρονται σε φτηνότερα προγράμματα και να έχουν και καλυτερη τιμή από οτι αν τα επαιρνε όλα χωριστα εννοείτε!!
καλη συνεχεια

xman3

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
περαστικα Ζωιτσα πιγα αλλα οπως πιγα εφυγα  :headbang: