SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καλή Χρονιά Αννούλα ... Καλή Χρονιά συμφορουμήτες ... με χαμόγελο και κέφι
Ρε Αννα...10€ πανω τα προγραμματα.???? Πριν λιγο καιρο ειχες το γλυφομουνι και το ακαποτο 40€...τωρα Χριστουγεννιατικα 50€ ζητας.?????? ...............εγω παντως με 30€ μπηκα, τα τιμησε η δικια σου η καυλιτσα δεν λεω.....
Ισχυει ???
μερικές κοπέλες βάζουν δικές τους τιμές οπότε απλό 30 ( και σε καμία περίπτωση 40 )χαλαρά η γλύψιμο 40 ,γυμνό 50 ,69- 60 ,από εκεί και πέρα αν κοπέλα δέχεται k πιο χαμηλά είναι δικό της θέμα ...
αυτο ειναι μια μαλακια που καθιερωθηκε και δυστυχως υπαρχει ακομα και κατα τη γνωμη μου λειτουργει ως αλλοθι στις ξεπετες διοτι αν δε με γελαει η μνημη μου αυτη τη στιγμη καμια απο τις σοβαρες επαγγελματιες δεν εχει τετοιο προγραμμα.Αντιθετως στα 40ε προσφερουν κατι πιο ουσιαστικο οπως το γυμνο τσιμπουκι,το γλειψιμο ή ακομα και το κωλαρακι.Ρε συ Αννα αυτο το "χαλαρα" μπορεις να μου το εξηγησεις?? Εγω δεν το καταλαβα ποτε και δεν εχω καποιον αλλον να ρωτησω!!Εγω πως το εκλαμβανω...Δηλ αν δεν μπει καποιος χαλαρα τι κανει??αγωνα δρομου??Το απλο δεν σημαινει μπαινεις γαμας φευγεις??? Το χαλαρο τι σημαινει παιζεις και σκακι??ειναι οριο θετημενα χρονικα??? Π.χ. απλο 5' χαλαρο 10"??και οποιος αλλος μπορει ας το εξηγησει γιατι νομιζω οτι ειναι ενα "προγραμμα που δεν εχει λογω υπαρξης!!!Επεισης χαλαρο η γλυψιμο!Δηλ αν διαλεξω γλυψιμο θα πρεπει να φαω και ξεπετα??Η αληθεια ειναι οτι εχω ερθει στο μαγαζι σου αν θυμαμαι καλα 4 φορες με ΑΠΛΟ και ΠΟΤΕ δεν ενοιωσα πιεση χρονου η διαθεση ξεπετας η οτι χαζο τετοιο και μαλιστα εφυγα και πολυ αυχαριστημενος!Και με την Μαρια και την αλλο το πιπινι (δεν θυμαμαι ονομα) και ακομη περισσοτερο με εσενα!! Οποτε η ερωτηση μου ειναι γενικης φυσεως γιατι αυτο το "χαλαρα" το λενε παντου και νομιζω οτι ειναι μια ευεφρεση των μαγαζιων να παρουν κατι παραπανω απο τους αφελεις!
Απάντηση #4925!!!!Άυριο δουλεύεις Ζωή? Κι αν ναι τι ώρες?
Παιδια για παρουν το δεκαρικο ειναι αυτο, και καλα το εχουν σαν αλλο προγραμμα αλλα στην ουσια ειναι το απλο δυστυχως υπαρχουν συναδελφοι που το προτειμουν, οποτε δυσκολα να το καταργησουν τα ρδελα.
...ειχα σαν αρχη την πρωτη φορα να μπαινω παντα με απλο
εκει φαινετε καλυτερα το ποσο "αξιζει" η γκομενα , πιστευω και αν αξιζει να την ξαναεπισκευθει κανεις , με η χωρις προγραμαμτα ;)
Περισσσοτερα στα κατατοπους ΚΕΠ και στον συνηγορο του μπουρδελιαρη
Το ίδιο σύστημα παίζω κι εγω...