You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
δεν έχω αλλά θα έχω σε λίγες μέρες :-*φώτο της Λίλη δεν μας έδειξες
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
τριτη πρωι ποια κοπελα ειναι ?δεν έχω αλλά θα έχω σε λίγες μέρες :-*
Επισκέπτης
και τεταρτη παρακαλω :-*
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
τρίτη τετάρτη μάλλον είμαι εγώτριτη πρωι ποια κοπελα ειναι ?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
συγνωμη αλλα αν αν κι παλιος στις πιατσες αλλα καινουργιος στο σαιτ την τριτη θα ειμaι στο met hotel διπλα σας και θα σας επισκεπτω αλλα εσεις ποια ειστε???????τρίτη τετάρτη μάλλον είμαι εγώ
ευχαριστω
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
αυτη ειναι μια μεγαλη αληθεια στην αθηνα ειναι καλοχαιδεμμενα απο αστυνομια τα ντελλα ενω εδω επανω ολοι οι τοπικοι φορεις-εκτος απο εισαγγελεις που επιθυμουν τα ντελα- ειναι ολοι οι υπολοιποι εναντια στα ντελα και τα κυνηγαν για το παραμικροΚατι για Λουση διαβασα ειναι αληθεια ?
Επισης Αθηνα Γινετε χαμος απο ντουετακια .. υπαρχει περιπτωση να γινει εδω κατι τετοιο ?
me kamia kivernisi ....stin athina ta magazia doulevoun paranoma edo exoume sinexous elenxous apo ifon 8a mas to klisoun to magazi apagorevete perisotero apo mia kopela...
lousi nai girise malon apo tin pemti stin proini vardia..tora einai stin edessa..
δημοι κοαι ακκλησιες νομιζουν και παλευουν φαντασματα !!!!!
Midastouch
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 6
- Πόντοι
- 81
Tρίτη πρωι πρωι... θα είμαι μάλλον και εγώ....τρίτη τετάρτη μάλλον είμαι εγώ
Ξεκούραστος και πεινασμένος... κανόνισε !!!
Δύο αυγά, μπέικον, τηγανήτες με σιρόπι, καφέ γλυκό με γάλα....
ή εναλλακτικα.....
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
όχι καλοχαιδεμένη αλλά καλοπληρωμένη είναι αστυνομία απο τους οικους αλα τι να πεισ οσο το κρατοσ θα πληρώνει ψυχούλα σε σοβαρές δούλες αυτά θα γινουντε στη συνεχεια,αυτη ειναι μια μεγαλη αληθεια στην αθηνα ειναι καλοχαιδεμμενα απο αστυνομια τα ντελλα ενω εδω επανω ολοι οι τοπικοι φορεις-εκτος απο εισαγγελεις που επιθυμουν τα ντελα- ειναι ολοι οι υπολοιποι εναντια στα ντελα και τα κυνηγαν για το παραμικρο
δημοι κοαι ακκλησιες νομιζουν και παλευουν φαντασματα !!!!!
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
σκεφτομαι σοβαρα να παρω ρεποTρίτη πρωι πρωι... θα είμαι μάλλον και εγώ....
Ξεκούραστος και πεινασμένος... κανόνισε !!!
Δύο αυγά, μπέικον, τηγανήτες με σιρόπι, καφέ γλυκό με γάλα....
ή εναλλακτικα.....
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
συγνωμη αλλα αν αν κι παλιος στις πιατσες αλλα καινουργιος στο σαιτ την τριτη θα ειμaι στο met hotel διπλα σας και θα σας επισκεπτω αλλα εσεις ποια ειστε???????
ευχαριστω
Συνημμένα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
συγνωμη αλλα αν αν κι παλιος στις πιατσες αλλα καινουργιος στο σαιτ την τριτη θα ειμaι στο met hotel διπλα σας και θα σας επισκεπτω αλλα εσεις ποια ειστε???????
ευχαριστω
Γεια σου ηφαιστειε φευγοντας ασε ενα σημειωμα στο ξενοδοχειο και πες τους οτι τους επελεξες λογο της γειτνίασης τους με ευαγη υδρηματα
Οχι γιατι μερικοι θεωρουν υποβαθμισμενη την περιοχη Αν ειχε καμια εκκλησια διπλα να ξυπνανε οι πελατες απο τις καμπανες και τα μεγαφωνα των
ρασοφορων α(η)οιδων θα ηταν υποβαθμησμενη , τωρα μια χαρα ειναι πες τους , ουτε ταξι θες ουτε τιποτα . Το μουνι στο πιατο λεμε
Αληθεια Αννα εκεινη η εκκλησια των αυνανιστων που ειχε ανοιξει τι εγινε ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελα....ολο γκρινια εισαι .....δωστε και σεις το κατιτις σας στα σκληρα εργαζομενα παιδια με τα μπλε.....εν πασει περιπτωσει αν οχι σε χρημα δωστε σε ειδος που εχετε μπολικο πραμα ;)όχι καλοχαιδεμένη αλλά καλοπληρωμένη είναι αστυνομία απο τους οικους αλα τι να πεισ οσο το κρατοσ θα πληρώνει ψυχούλα σε σοβαρές δούλες αυτά θα γινουντε στη συνεχεια,
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
σουπερ αλλα πως θα σε αναζητησω? με ποιο καλιτεχνικο ονομα!!!!!για τριτη πρωη μιλαμω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ζωη ρε μαν.....σουπερ αλλα πως θα σε αναζητησω? με ποιο καλιτεχνικο ονομα!!!!!για τριτη πρωη μιλαμω
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
ζωη σε λογου μας!!!!θα μας πεθανει στο ....... ;)καλη ξερω οτι ειναι!!!!!!!!!!! ευχαριστω φιλεζωη ρε μαν.....
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εδώ δεν δεχονται αυτά ,(προσωπικά δεν έχω τολμήση ποτέ )είμαστε χωριό μη το ξεχνάς αλλά έτσι όμως ελεγχόμαστε με θέματα υγείας έτσιελα....ολο γκρινια εισαι .....δωστε και σεις το κατιτις σας στα σκληρα εργαζομενα παιδια με τα μπλε.....εν πασει περιπτωσει αν οχι σε χρημα δωστε σε ειδος που εχετε μπολικο πραμα ;)
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
μαλακίες τπτ δεν πέτυχανΑληθεια Αννα εκεινη η εκκλησια των αυνανιστων που ειχε ανοιξει τι εγινε ?
Midastouch
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 6
- Πόντοι
- 81
Ούτε να περνάει από το μυαλό σου...σκεφτομαι σοβαρα να παρω ρεπο
Θα με αναγκάσεις να σου τη στήσω σε κανένα super market ή καμία λαϊκή...
και θα γίνουμε και οι δύο ρεζίλι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K