Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Λίλη    Κυριακή δευτέρα 19.00- 5.00

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φώτο της Λίλη δεν μας έδειξες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
τρίτη τετάρτη μάλλον είμαι εγώ
συγνωμη αλλα αν αν κι παλιος στις πιατσες αλλα καινουργιος στο σαιτ την τριτη θα ειμaι στο met hotel διπλα σας και θα σας επισκεπτω αλλα εσεις ποια ειστε???????
ευχαριστω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Κατι για Λουση διαβασα ειναι αληθεια ?  
Επισης Αθηνα Γινετε χαμος απο ντουετακια .. υπαρχει περιπτωση να γινει εδω κατι τετοιο ?

me kamia kivernisi ....stin athina ta magazia doulevoun paranoma edo exoume sinexous elenxous apo ifon 8a mas to klisoun to magazi apagorevete perisotero apo mia kopela... :s&m_2:

lousi nai girise malon apo tin pemti stin proini vardia..tora einai stin edessa..
αυτη ειναι μια μεγαλη αληθεια στην αθηνα ειναι καλοχαιδεμμενα απο αστυνομια τα ντελλα ενω εδω επανω ολοι οι τοπικοι φορεις-εκτος απο εισαγγελεις που επιθυμουν τα ντελα- ειναι ολοι οι υπολοιποι εναντια στα ντελα και τα κυνηγαν για το παραμικρο
δημοι κοαι ακκλησιες νομιζουν και παλευουν φαντασματα !!!!!

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
τρίτη τετάρτη μάλλον είμαι εγώ
Tρίτη πρωι πρωι... θα είμαι μάλλον και εγώ....
Ξεκούραστος και πεινασμένος... κανόνισε !!!
Δύο αυγά, μπέικον, τηγανήτες με σιρόπι, καφέ γλυκό με γάλα....
ή εναλλακτικα.....  :P :P :P

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αυτη ειναι μια μεγαλη αληθεια στην αθηνα ειναι καλοχαιδεμμενα απο αστυνομια τα ντελλα ενω εδω επανω ολοι οι τοπικοι φορεις-εκτος απο εισαγγελεις που επιθυμουν τα ντελα- ειναι ολοι οι υπολοιποι εναντια στα ντελα και τα κυνηγαν για το παραμικρο
δημοι κοαι ακκλησιες νομιζουν και παλευουν φαντασματα !!!!!
όχι καλοχαιδεμένη αλλά καλοπληρωμένη είναι αστυνομία απο τους οικους αλα τι να πεισ οσο το κρατοσ θα πληρώνει ψυχούλα σε σοβαρές δούλες αυτά θα γινουντε  στη συνεχεια,

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Tρίτη πρωι πρωι... θα είμαι μάλλον και εγώ....
Ξεκούραστος και πεινασμένος... κανόνισε !!!
Δύο αυγά, μπέικον, τηγανήτες με σιρόπι, καφέ γλυκό με γάλα....
ή εναλλακτικα.....  :P :P :P
σκεφτομαι σοβαρα να παρω ρεπο  :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
συγνωμη αλλα αν αν κι παλιος στις πιατσες αλλα καινουργιος στο σαιτ την τριτη θα ειμaι στο met hotel διπλα σας και θα σας επισκεπτω αλλα εσεις ποια ειστε???????
ευχαριστω

Συνημμένα

• image (5).jpg
    image (5).jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 58
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ευχαριστω

Γεια σου ηφαιστειε  :grin: φευγοντας ασε ενα σημειωμα στο ξενοδοχειο και πες τους οτι τους επελεξες λογο της γειτνίασης τους με ευαγη υδρηματα
Οχι γιατι μερικοι θεωρουν υποβαθμισμενη την περιοχη  :idiot: Αν ειχε καμια εκκλησια διπλα να ξυπνανε οι πελατες απο τις καμπανες και τα μεγαφωνα των
ρασοφορων α(η)οιδων  θα ηταν υποβαθμησμενη , τωρα μια χαρα ειναι πες τους , ουτε ταξι θες ουτε τιποτα . Το μουνι στο πιατο λεμε  :cheesy:

Αληθεια Αννα εκεινη η εκκλησια των αυνανιστων που ειχε ανοιξει τι εγινε ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
όχι καλοχαιδεμένη αλλά καλοπληρωμένη είναι αστυνομία απο τους οικους αλα τι να πεισ οσο το κρατοσ θα πληρώνει ψυχούλα σε σοβαρές δούλες αυτά θα γινουντε  στη συνεχεια,
ελα....ολο γκρινια εισαι :birdman:.....δωστε και σεις το κατιτις σας στα σκληρα εργαζομενα παιδια με τα μπλε.....εν πασει περιπτωσει αν οχι σε χρημα δωστε σε ειδος που εχετε μπολικο πραμα :tits: ;)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
σουπερ αλλα πως θα σε αναζητησω? με ποιο καλιτεχνικο ονομα!!!!!για τριτη πρωη μιλαμω

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ελα....ολο γκρινια εισαι :birdman:.....δωστε και σεις το κατιτις σας στα σκληρα εργαζομενα παιδια με τα μπλε.....εν πασει περιπτωσει αν οχι σε χρημα δωστε σε ειδος που εχετε μπολικο πραμα :tits: ;)
εδώ δεν δεχονται αυτά ,(προσωπικά δεν έχω τολμήση ποτέ )είμαστε χωριό μη το ξεχνάς αλλά έτσι όμως ελεγχόμαστε με θέματα υγείας έτσι

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
σκεφτομαι σοβαρα να παρω ρεπο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε να περνάει από το μυαλό σου... :)
Θα με αναγκάσεις να σου τη στήσω σε κανένα super market ή καμία λαϊκή...
και θα γίνουμε και οι δύο ρεζίλι... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom