Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
αννα????εισαι εδω????
για ριξε ενα βλεφαρο
ηρθα στο μαγαζι σου και
ειχα υπογεγραμμενα 3 60αρια και ηταν η σειρα της.........προσφορας...δηλαδη προγραμμα των 60 πληρωνεις 30.η τσατσα μου λεει ελα με την κοπελα που ηρθες δεν γινεται ετσι...λεω με την σιμονα ειναι και τα 3....
τι να κανω...λεει ελα στη μαρια τη σλοβακα...λεω πλακα κανεις.λεει αυτη την πηρες ξανα??λεω οχι
ε τοτε ελα στην μαρια λεει για την προσφορα.
μπορω να σε κοψω 10 ευρω για ακαπωτο λεει δηλαδη 50.
αρχιζω και φορτωνω εγω...λεω αν ειναι τι τις εχετε τις καρτες αμα ειναι να μην ισχυουν...ε λεει με την ιδια κοπελα ισχυουν...τεσπα δεν βγαζω ακρη..και λεω η αννα ειπε πως ισχυουν οι καρτες...λεει η ανα ειναι σπιτι και λεει..εμεις ειμαστε εδω και δεν γινεται ..λεω οκ φευγω αν ειναι κ δεν ξανα ερχομαι και τελειωσε.
οχι λεει απλα σου λεω να μην φοβασαι πως με την καρτα και το 30αρι δεν θα γινει καλη δουλεια...
οτι τοση ωρα ας πουμε καταλαβα λαθος εγω...λεει η κοπελα θα νομιζει οτι την κλεβω κτλ ..και λεω αστο αν ειναι φευγω..οχι μου λεει σου εγγυομαι εω θα ειναι αψογη...
το λεω 3 φορες ακομα οτι αν ειναι να ερθει και να κανει ξεπετα να φυγω...
οχι μου λεει θα περιμενω μετα να μου πεισ......και μπαινει ρε μαγκες μεσα η καρλα...και με στραβοκοιταει..λεω ιδεα μου ειναι
λεω γεια σου τι κανεις???
γεια(πολυ ψυχρο)
πως σε λενε//
καρλα
τι εχεις λεω εισαι κουρασμενη μηπως??γιατι ηταν για τον πουτσο η κοπελα φαινοταν...
οχι λει(και με κοιταει ρε παιδια με ενα βλεμμα λες και την εκλεψα..πρωτη φορα με κοιταει πουτανα ετσι)
πιπα αθλια ανεβηκε απο πανω και ουτε τον μισο πουτσο δεν εβαζε μεσα..πισωκολλητο καθοταν μπροστα και στραβα και δεν μπορουσα να τον βαλω ολο με τιποτα....και λεω ελα αγαπη μου να τον βαλω...english λεει...λεω τεσπα...και τιποτα...η γκομενα απλα απαραδεκτη...με το που τελειωσα με στραβοκοιταξε και εφυγε σε κλασματα...επισης το βυζι της ειναι πολυ πεσμενο..λες και πηρε ασανσερ και κατεβηκε στο 3ο υπογειο....
μαυρο απο μενα στην 2τσα και στην αννα κ στην κοπελα...γιατι δεν με ενδιαφερει τι και πως αν δεν μπορουν μετις καρτες ας μην τις εχουν....δεν προκειται να παω στο συγκεκριμενο στουντιο ουτε και η μονικα μπελουτσι να ερθει..
η 2τσα ηταν μια χοντρουλα με ξανθα μαλλια πιασμενα ουρα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου καραφλο πονεμενο αδερφι  :rockon:

Γενικα ...
Το κολπακι με την καρτα ειναι προχωρημενο ,μη λεμε μαλακιες
το λεγαμε και στην μπουρδελοκατασταση αν θυμαστε
το να γινει μπουμερανγκ για το μαγαζι το θεωρω τουλαχιστον αδικια
ειναι προφανες οτι δε φταιει το μαγαζι αλλα αυτες που ηταν εκει ( τσατσα & τανα )
ισως λιγο κι εσυ , αφου ειδες οτι ειναι νταμπαντουμπα η κατασταση αστο να παει ...

Το μαγαζι ειναι υπευθηνο ομως για το πρωσοπικο του
ειναι τα ιδια λαθη που εχουν ξαναγινει και τα εχουμε επισημανει τοσες φορες
Εγω στην θεση σου καραφλο αδερφι η θα την εκανα με την μια η θα πλερωνα κανονικα
και μετα θα ελεγα εδω  τα περι καρτας μιας και το καταστημα διαθετει και ηλεκτρονικη υποστηριξη ..
διεθετε τουλαχιστον γιατι εδω και λιγες μερες δε βλεπω κινηση ...
Γνωμη μου ετσι ... Αν εχει καποιος αλλη ας την πει

Ειδικα
Το λεω 3 φορες ακομα οτι αν ειναι να ερθει και να κανει ξεπετα να φυγω...
Επρεπε να ειχες ηδη φυγει.  Dont trust the tsatsa !
οχι μου λεει θα περιμενω μετα να μου πεις
1) Σε ρωτησε ? Τι της ειπες ?
2) Τελικα τι εγινε ? ποσα εδωσες ?

Απο το μαγαζι εχεις δωρο εναμιση λιτρο cocacola μπας και χωνεψεις την πατατα  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εδω ειμαι ελειπα λιγες μερες.....το τηλεφωνο οτι νανε ειναι τωρα δουλευει ομως.....οσο για μαγαζια αποφασισαμε να ανοιξουμε ολοι δεν παει αλλο ....κ ο μπουταρεις ειπε μετα τις 18 όλα τα μαγαζιά θα παρουν αδεια >:(

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βρε καλως την ουτε ρανταβου να ειχαμε , μολις ηρθα κι εγω

Διακοπες πηγες ?  :think:

Κατσε τωρα εχει ανακριση ...
οταν λες αποφασισατε να ανοιξετε τι ενοεις ? παρανομα στην ζουλα ? :think:
Χθες τι εγινε περασε επιτροπη ? καποιος ειπε οτι ανοιξαν 3 σπιτια
το μαντζαρου και το κοβοαγκου γιατι δεν ανοιξαν ?
Εσυ τι εγινε με τα δκαστηρια ?  :think:
ΜΩΛΟΓΑ  :tickedoff: ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ
Που εκριβες τα τσιγαρα οταν ησουν μικρη ?
Ποιον ειχες πιπωσει στο γυμνασιο ?  :pipa1:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Βρε καλως την ουτε ρανταβου να ειχαμε , μολις ηρθα κι εγω

Διακοπες πηγες ?  :think:

Κατσε τωρα εχει ανακριση ...
οταν λες αποφασισατε να ανοιξετε τι ενοεις ? παρανομα στην ζουλα ? :think:
Χθες τι εγινε περασε επιτροπη ? καποιος ειπε οτι ανοιξαν 3 σπιτια
το μαντζαρου και το κοβοαγκου γιατι δεν ανοιξαν ?
Εσυ τι εγινε με τα δκαστηρια ?  :think:
ΜΩΛΟΓΑ  :tickedoff: ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ
Που εκριβες τα τσιγαρα οταν ησουν μικρη ?
Ποιον ειχες πιπωσει στο γυμνασιο ?  :pipa1:
ναι παρανομα οποιος εχει κοτσια
ακυρη επιτροπη μετα τις 18 το δημοτικο συμβουλιο θα παρει καινουργιες αποφασεις για μας περισσοτερο για βαρδαρη
για μενα τπτ καινουργιο
κ στο γυμνασιο ειμουνα παρθενα ακομα απο ολες τις τρυπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ακυρη επιτροπη μετα τις 18 το δημοτικο συμβουλιο θα παρει καινουργιες αποφασεις για μας περισσοτερο για βαρδαρη
για μενα τπτ καινουργιο
κ στο γυμνασιο ειμουνα παρθενα ακομα απο ολες τις τρυπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α στο λυκειο το παθες ? μαιστα ...
Τι ακυρη η επιτροπη ?  :think: πωω οτι ναναι  :idiot:

δηλαδι οσοι ειναι ανοιχτοι ολοι παρανομοι ειναι ?  :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Α στο λυκειο το παθες ? μαιστα ...
Τι ακυρη η επιτροπη ?  :think: πωω οτι ναναι  :idiot:

δηλαδι οσοι ειναι ανοιχτοι ολοι παρανομοι ειναι ?  :think:
17 παντρευτηκα.....
ναι περιπου αδεια δεν πηρε κανενασ ακομα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παρθενα παντρευτικες ?
πες μου οτι κρεμασατε και σεντονι  :grin:

Απ οτι καταλαβα καλο Αυγουστο .. τοτε θα λειπουν σε αδεια
οι δημοσιοι τεμπεληδες οποτε καλο Σεπτεμβριο να πουμε ?  :think:

Τον φιλο johnsimp πως τον ειδες ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
για μενα τπτ καινουργιο

Πάντως θέλει πολλά κότσια, μιας και τα περισσότερα μαγαζιά ήταν σφραγισμένα με μολυβοσφραγίδα.

Αν διιαβάζει κάποιος νομικός, ας μας πει τι κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν από κάτι τέτοιο. :think:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Γεια σου καραφλο πονεμενο αδερφι  :rockon:

Γενικα ...
Το κολπακι με την καρτα ειναι προχωρημενο ,μη λεμε μαλακιες
το λεγαμε και στην μπουρδελοκατασταση αν θυμαστε
το να γινει μπουμερανγκ για το μαγαζι το θεωρω τουλαχιστον αδικια
ειναι προφανες οτι δε φταιει το μαγαζι αλλα αυτες που ηταν εκει ( τσατσα & τανα )
ισως λιγο κι εσυ , αφου ειδες οτι ειναι νταμπαντουμπα η κατασταση αστο να παει ...

Το μαγαζι ειναι υπευθηνο ομως για το πρωσοπικο του
ειναι τα ιδια λαθη που εχουν ξαναγινει και τα εχουμε επισημανει τοσες φορες
Εγω στην θεση σου καραφλο αδερφι η θα την εκανα με την μια η θα πλερωνα κανονικα
και μετα θα ελεγα εδω  τα περι καρτας μιας και το καταστημα διαθετει και ηλεκτρονικη υποστηριξη ..
διεθετε τουλαχιστον γιατι εδω και λιγες μερες δε βλεπω κινηση ...
Γνωμη μου ετσι ... Αν εχει καποιος αλλη ας την πει

Ειδικα Επρεπε να ειχες ηδη φυγει.  Dont trust the tsatsa !1) Σε ρωτησε ? Τι της ειπες ?
2) Τελικα τι εγινε ? ποσα εδωσες ?

Απο το μαγαζι εχεις δωρο εναμιση λιτρο cocacola μπας και χωνεψεις την πατατα  :grin:
τελικα εδωσα 30 για γυμνο (που ηταν στα 60 ) και μου περασε  την καρτα γι αυτο και η πατατα πιστευω...και φυσικα οταν βγηκα η 2τσα ηταν εξαφανισμενη...εφταιιγα εγω τζο που δεν εφυγα...μαλακια μου μεγαλη...πολυ μεγαλο λαθος...
αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε...δεν εχω προβλημα με κανενα σπιτακι οσες πατατες κ αν εφαγα ..αλλα κοροιδια δεν θελω ,δεν μου αρεσει καθολου..ειναι το πρωτο σπιτι που δεν προκειται να ξανα πατησω ποτε...αυτα φιλε μου...
και στειλε αλλο ενα 3κιλο κοκα κολα αυτη δεν εκανε δουλεια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αννα????εισαι εδω????
για ριξε ενα βλεφαρο
ηρθα στο μαγαζι σου και
ειχα υπογεγραμμενα 3 60αρια και ηταν η σειρα της.........προσφορας...δηλαδη προγραμμα των 60 πληρωνεις 30.η τσατσα μου λεει ελα με την κοπελα που ηρθες δεν γινεται ετσι...λεω με την σιμονα ειναι και τα 3....
τι να κανω...λεει ελα στη μαρια τη σλοβακα...λεω πλακα κανεις.λεει αυτη την πηρες ξανα??λεω οχι
ε τοτε ελα στην μαρια λεει για την προσφορα.
μπορω να σε κοψω 10 ευρω για ακαπωτο λεει δηλαδη 50.
αρχιζω και φορτωνω εγω...λεω αν ειναι τι τις εχετε τις καρτες αμα ειναι να μην ισχυουν...ε λεει με την ιδια κοπελα ισχυουν...τεσπα δεν βγαζω ακρη..και λεω η αννα ειπε πως ισχυουν οι καρτες...λεει η ανα ειναι σπιτι και λεει..εμεις ειμαστε εδω και δεν γινεται ..λεω οκ φευγω αν ειναι κ δεν ξανα ερχομαι και τελειωσε.
οχι λεει απλα σου λεω να μην φοβασαι πως με την καρτα και το 30αρι δεν θα γινει καλη δουλεια...
οτι τοση ωρα ας πουμε καταλαβα λαθος εγω...λεει η κοπελα θα νομιζει οτι την κλεβω κτλ ..και λεω αστο αν ειναι φευγω..οχι μου λεει σου εγγυομαι εω θα ειναι αψογη...
το λεω 3 φορες ακομα οτι αν ειναι να ερθει και να κανει ξεπετα να φυγω...
οχι μου λεει θα περιμενω μετα να μου πεισ......και μπαινει ρε μαγκες μεσα η καρλα...και με στραβοκοιταει..λεω ιδεα μου ειναι
λεω γεια σου τι κανεις???
γεια(πολυ ψυχρο)
πως σε λενε//
καρλα
τι εχεις λεω εισαι κουρασμενη μηπως??γιατι ηταν για τον πουτσο η κοπελα φαινοταν...
οχι λει(και με κοιταει ρε παιδια με ενα βλεμμα λες και την εκλεψα..πρωτη φορα με κοιταει πουτανα ετσι)
πιπα αθλια ανεβηκε απο πανω και ουτε τον μισο πουτσο δεν εβαζε μεσα..πισωκολλητο καθοταν μπροστα και στραβα και δεν μπορουσα να τον βαλω ολο με τιποτα....και λεω ελα αγαπη μου να τον βαλω...english λεει...λεω τεσπα...και τιποτα...η γκομενα απλα απαραδεκτη...με το που τελειωσα με στραβοκοιταξε και εφυγε σε κλασματα...επισης το βυζι της ειναι πολυ πεσμενο..λες και πηρε ασανσερ και κατεβηκε στο 3ο υπογειο....
μαυρο απο μενα στην 2τσα και στην αννα κ στην κοπελα...γιατι δεν με ενδιαφερει τι και πως αν δεν μπορουν μετις καρτες ας μην τις εχουν....δεν προκειται να παω στο συγκεκριμενο στουντιο ουτε και η μονικα μπελουτσι να ερθει..
η 2τσα ηταν μια χοντρουλα με ξανθα μαλλια πιασμενα ουρα...

τελικα εδωσα 30 για γυμνο (που ηταν στα 60 ) και μου περασε  την καρτα γι αυτο και η πατατα πιστευω...και φυσικα οταν βγηκα η 2τσα ηταν εξαφανισμενη...εφταιιγα εγω τζο που δεν εφυγα...μαλακια μου μεγαλη...πολυ μεγαλο λαθος...
αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε...δεν εχω προβλημα με κανενα σπιτακι οσες πατατες κ αν εφαγα ..αλλα κοροιδια δεν θελω ,δεν μου αρεσει καθολου..ειναι το πρωτο σπιτι που δεν προκειται να ξανα πατησω ποτε...αυτα φιλε μου...

Κατι ηξερα και δεν ζητουσα καρτουλες...

Το μαγαζι θυμηζει κρατικη υπηρεσια.!! η τσατσα σε στελνει στην διευθηνση, η διευθηνση σε στελνει στην πουτανα, η πουτανα σε στελνει αδιαβαστο.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι λογικο οπως ειπε και ο τζο νομιζω.....δεν μπορει να περπατησει το σχεδιο αυτο οσο πρωτοποριακο και φιλοδοξο και να ηταν εκτος αν αναλαμβανει η αννα ως ιδιοκτητρια να καλυπτει το χαμενο ποσο του κερδους και της εκπτωσης αντιστοιχα....

αλλιως λογικο ειναι η καθε κοπελα να ειναι δυσαρεστημενη απο την παροχη μιας εκπτωσης σε ενα προγραμμα, επειδη απλα ειναι η τριτη-τεταρτη στην σειρα την στιγμη που εχουν προηγηθει αλλες κοπελες με ολα τα λεφτα και οχι η ιδια στις καταθεσεις του καθε συναγωνιστη...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ειναι λογικο οπως ειπε και ο τζο νομιζω.....δεν μπορει να περπατησει το σχεδιο αυτο οσο πρωτοποριακο και φιλοδοξο και να ηταν εκτος αν αναλαμβανει η αννα ως ιδιοκτητρια να καλυπτει το χαμενο ποσο του κερδους και της εκπτωσης αντιστοιχα....

αλλιως λογικο ειναι η καθε κοπελα να ειναι δυσαρεστημενη απο την παροχη μιας εκπτωσης σε ενα προγραμμα, επειδη απλα ειναι η τριτη-τεταρτη στην σειρα την στιγμη που εχουν προηγηθει αλλες κοπελες με ολα τα λεφτα και οχι η ιδια στις καταθεσεις του καθε συναγωνιστη...

Μια χαρα μπορει να περπατησει , απλα οπως εχω ξαναπει δεν πρεπει να δινονται
αδειες ερασγασιας αν δεν εχουν απολυτηριο γυνασιου  μερικες :idiot:

Αφου εχει πει η Αννα οτι απο αυτην τα κοβει , λογικο ειναι αν μη θελει η τανα
τι την νοιαζει αν πηδηξες 3 αλλες παλιοτερα
Και αυτη αντι να σκευτει να βγαλει πρωσωπικες καρτες να μοιραζει στους πελατες της
αυτη τους διωχνει ....  :uglystupid:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Συμφωνώ απόλυτα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:το μαγαζί έπρεπε να καλύπτει το ποσό της έκπτωσης και αν δεν ήθελε να το επιβαρυνθεί ας το εξοικονομούσε από την βίζιτα της κάθε κοπέλας την στιγμή που την έκανε, ώστε να δημιουργούσε ένα ταμείο προβολής και δημοσιότητας ας πούμε.

Μια χαρα μπορει να περπατησει , απλα οπως εχω ξαναπει δεν πρεπει να δινονται
αδειες ερασγασιας αν δεν εχουν απολυτηριο γυνασιου  μερικες :idiot:

Αφου εχει πει η Αννα οτι απο αυτην τα κοβει , λογικο ειναι αν μη θελει η τανα
τι την νοιαζει αν πηδηξες 3 αλλες παλιοτερα
Και αυτη αντι να σκευτει να βγαλει πρωσωπικες καρτες να μοιραζει στους πελατες της
αυτη τους διωχνει ....  :uglystupid:

Χαχα, έχω συμπληρώσει και εγώ 3 επισκέψεις με ποσά 60, 40, 40, με κοπέλες αντίστοιχα Σαμπρίνα , Λάουρα, Κάρλα, στο επόμενο θα έχω έκπτωση, άντε να δούμε τι θα κάνω και εγώ. :grin: :grin: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συμφωνώ απόλυτα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:το μαγαζί έπρεπε να καλύπτει το ποσό της έκπτωσης και αν δεν ήθελε να το επιβαρυνθεί ας το εξοικονομούσε από την βίζιτα της κάθε κοπέλας την στιγμή που την έκανε, ώστε να δημιουργούσε ένα ταμείο προβολής και δημοσιότητας ας πούμε.

Χαχα, έχω συμπληρώσει και εγώ 3 επισκέψεις με ποσά 60, 40, 40, με κοπέλες αντίστοιχα Σαμπρίνα , Λάουρα, Κάρλα, στο επόμενο θα έχω έκπτωση, άντε να δούμε τι θα κάνω και εγώ. :grin: :grin: :grin:

Αχαχαχαχαχαχα τα ποσα σου ειναι γαμησε τα , σιγα μη βγαλει ακρη η τσατσα  :2funny:

60 +40 +40 = 140 /3 = 46,66
Αρα "δικαιουσαι" να παρεις προγραμμα των 46,66 ευρω με 50 % εκπτωση
τετοιο προγραμμα δεν υπαρχει ομως οποτε πας για ενα των 40 με 20 ευρα
αν ηξερε μαθηματικα η τσατσα ανετα σου εδινε και των 50 με 25 ,
καθολου χαμενη δε θα εβγαιναν αλλα δε νομιζω Τακη  :birdman:

Εγω εχω μια καρτα με μια σφραγιδα των 120  αντε να δουμε ποτε θα βαλουμε αλλη  :rolleyes:

pro25

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποτε δουλευει η βυζαρου η χριστινα?? εχω ακουσει τα καλυτερα ;)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εδω ειμαι ελειπα λιγες μερες.....το τηλεφωνο οτι νανε ειναι τωρα δουλευει ομως.....οσο για μαγαζια αποφασισαμε να ανοιξουμε ολοι δεν παει αλλο ....κ ο μπουταρεις ειπε μετα τις 18 όλα τα μαγαζιά θα παρουν αδεια >:(

Θα ανοιξει και το κοροβαγκου απο το 2009???? αντε να εχουμε περισσοτερες επιλογες γιατι δεν παει αλλο....

Το απλο στα 40 ειναι λαφαμινα???

lazar

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αννουλα, η κέλλυ τη λεει απο πρόγραμμα?

έχουμε πισω πορτα? μια ώρα ποσο πάει?

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζεται καμια φώτο απο τα κορίτσια έστω και με καλυμένα πρόσωπα.... δε μπορώ να κοβω χιλιομετρα κάθε φορα...

αρε μπουτάρη επιτέλους μαζαψέ τα ρεεεε

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλημερα ! θα σου πω κατι κ οχι για να αλλαξεις γνωμη για το μαγαζι απλα μ αρεσει να ειμαι ενδακσι !το πρώτον το προσωπικο ειναι σε ολες τις δουλες ιδιο πρέπει να είσαι όλη μέρα από πάνω τους ειδικα αν εχεις να κανεις με κοσμο ...κ ας με πουν εδω σε ποσα σπιτια πηγανε k η τσατσα δεν είπε τα καλυτερα για την κοπελα της κ ας ειναι αχρηστοι αρα σε όλα σπιτια κοροιδευουν..κ υστερα να σε σένα δεν αρεσει καποια o αλλος μπορει να περασετε καλα και χωρις καρτες ...από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα σου να πας οπου θελεις !!!!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αννουλα, η κέλλυ τη λεει απο πρόγραμμα?

έχουμε πισω πορτα? μια ώρα ποσο πάει?

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζεται καμια φώτο απο τα κορίτσια έστω και με καλυμένα πρόσωπα.... δε μπορώ να κοβω χιλιομετρα κάθε φορα...

αρε μπουτάρη επιτέλους μαζαψέ τα ρεεεε
δεν εχω κοπελα με τετοιο ονομα ,αν ενοης την καρλα οχι την πισω πορτα την εχει κλειστη για να μην κάνει ρεύμα.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom