Επισκέπτης
Προφανώς θα μιλάς για κάποια Ρωξάνα που δεν ξέρω, γιατί αυτή η μικρή Ρουμάνα που θυμάμαι εγώ είχε ήδη κάνει πλαστική στα βυζιά.
μάλλον έκανε σέρβις για την ίδια μιλάμε έχη κ σκουλαρίκι κοντα στα χίλιατι καινουρια ? ακομη καινουρια ? το καλοκαιρι τα ειχε φιαξει
μάλλον έκανε σέρβις για την ίδια μιλάμε έχη κ σκουλαρίκι κοντα στα χίλια
δεν της κατέβασα το παντελόνικαι τατου .. 2 ματια στα κωλομερια
γιαννα;μας ειπε οτι παντρευτηκεφερε πισω και τη λουνα και εκεινη την σφιχτη ξανθια ψιλο νταρντα αλλα σφιχτη με τριμπαλ τατουαζ κ βυζαρες αλλα απο πετρα λογο εγχειρησης.Δν θυμαμαι το ονομα της !! Αλλα ηταν γυναικαρα
η αφροδιτη η ψηληρε παιδια καμια αγγλιδα ποτε ειχε δουλεψει αραγε στα κοκκινα σπιτακια εδω ???
μιρικές αλλαγές στις τιμές !!!!!!!!!!!!
το ειδα και προς το παρον νομιζω οτι βγαζω τη Σιμονα απο την κοντινη μου λιστα.80 ευ - το 69
εγκεφαλικο θα παεθι ο αλ αν το δει
ψηνεσαι;Μερικες παρατηρησεις .. πολλες εξ αυτων ειναι γενικες και δεν αφορουν μονο το λαφαμ
30 ευ - απλό
τι περιορισμους σε Χρονο - στασεις εχουμε ?
40eu - μασάζ κ περισότερο χρόνο
κατανοητο .. ποσο περισσοτερο χρονο ?
50eu - γυμνό η γλύψιμο η ισπανικό
τι ενοουμε γλυψιμο ?
Ισπανικο θεωρουμε αυτο που κουναει τα βυζια της η γκομενα πανω απ τα @@ σου ?
γιατι κατι τετοιο εχω κατα νου εγω ... αυτο γινετε με χρηση προφυλακτικου ?
70eu - αυταρχικό
μπορουμε να εχουμε μικρη περιγραφη ?
το ειδα και προς το παρον νομιζω οτι βγαζω τη Σιμονα απο την κοντινη μου λιστα.
Αν και το 80αρι στην ουσια ειναι 70αρι καθαρο...
ενταξει ειπαμε καλη η Σιμονα μεσα αλλα εμφανισιακα....χμμμμΑν και δεν ειμαι του σπορ νομιζω πως ειναι του ματσ
ευτηχος δεν ειμαι γλυψιαρης
ψηνεσαι;
ενταξει ειπαμε καλη η Σιμονα μεσα αλλα εμφανισιακα....χμμμμ
Δηλαδη αμα δωσω τη Σιμονα 80,τη Μαρια ποσο πρεπει να τη δωσω που ειναι και μουναρα??
δεν υπαρχουν τιμοκαταλογοι και ειδικα σε συνθετα προγραμματα....συνηθως ειναι οτι κατσει απο εμπνευση στην εκαστοτε τσατσα και τανα....πχ γλειψιμο και ισπανικο ή γλειψιμο και ακαποτο που ειναι συνηθεις συνδυασμοι για μενα ειναι οτι κατσει στο περιπου.....ποτε μας πιανουν κωτσους,ποτε κανουν καμια εκπτωση αναλογα πως θα τυχει,ποια θα ειναι ,αν εισαι πελατης,αν σε ξερει ή δεν σε ξερει.....δυο τρεις φορες μου χει τυχει να μου κανουν και τζαμπα γυμνο με το 69 ετσι κοκ....δεν μιλαω μονο για λαφαμ γενικα αναφερομαιΑν και δεν ειμαι του σπορ νομιζω πως ειναι του ματσ
ευτηχος δεν ειμαι γλυψιαρης
Αντιθετος θα ρωτουσα πως θα γινει να παρω τζακουζι χωρις γλυψιματα > φθυηνοτερο
Οι τιμοκαταλοι παντως γεινικως ειναι οτι ναναι
ΔΕΝ μιλαω για το Λαφαμ γενικα μιλαω
δυο φορες μου χει τυχει να μου κανουν και τζαμπα γυμνο με το 69 ετσι κοκ....δεν μιλαω για λαφαμ γενικα αναφερομαι
δεν υπαρχουν τιμοκαταλογοι και ειδικα σε συνθετα προγραμματα....συνηθως ειναι οτι κατσει απο εμπνευση στην εκαστοτε τσατσα και τανα....πχ γλειψιμο και ισπανικο ή γλειψιμο και ακαποτο που ειναι συνηθεις συνδυασμοι για μενα ειναι οτι κατσει στο περιπου.....ποτε μας πιανουν κωτσους,ποτε κανουν καμια εκπτωση αναλογα πως θα τυχει,ποια θα ειναι ,αν εισαι πελατης,αν σε ξερει ή δεν σε ξερει.....δυο φορες μου χει τυχει να μου κανουν και τζαμπα γυμνο με το 69 ετσι κοκ....δεν μιλαω για λαφαμ γενικα αναφερομαι