panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxa
Ποιος μποτσαρης ? ο Μαρκος ?
λιπών κάτι που εμάφα πριν 15 λεπτά ...η εβελίνα τέλος προστοπαρών δεν ξανά δουλευει .... :S
καλά βρε το έγραψα λάθος το νομάτου πως κανείς έτσι
Έμαθες κ γιατί;;;λιπών κάτι που εμάφα πριν 15 λεπτά ...η εβελίνα τέλος προστοπαρών δεν ξανά δουλευει .... :S
εσύ είσαι ο αστυνόμος...λύσε το μυστήριο:S :S :S
Γιατι ?
Έμαθες κ γιατί;;;
Ψυχολογικά επειδή μάθανε για την εργασία της στην Ρουμανία κ έπεσε σφαλιάρα κ κούρεμα γουλί άραγε....ψυχολιγικά
Ψυχολογικά σκέτα ή επειδή μάθανε για την εργασία της στην Ρουμανία κ έπεσε σφαλιάρα κ κούρεμα γουλί άραγε....
Kαλά όταν σε χωρίζουν χιλιόμετρα ό,τι θες δηλώνεις...σκέτα με κάτι γυναικεια . σιγά λέτε η δική τους δεν ξέρουν τη δουλιά κάνουν εδώ ? με τόσα λεφτά που υποτιφετε ότι βγάζει εδώ ο κοζμος όλη μας έπρεπε να είμασταν Ονασίδες ας πούμε ..
εεε να μη σε πειραξω λιγο ? καιρο εχω να σε δω
Τι κανεις ?
τη να κάνω ας λέω καλά. ...ψόφησα σήμερα :S κάτι με μαγαζί κάτι με δηλώσεις στο δήμο κάτι με κρυφτούλι με κάμερες τα έχω πεξη
αααα εισαι συ στο βιδεο ?
καμια δεν γνωρισα εγω παντως ...
Τι παιχτηκε με τον Μπουταρη?? για λεγε.....
Είναι αλάνι τρελό ο Μπουτάρης!!!τπτ μας είπε ότι 11 το μηνός θα γίνει δημοτικό συμβούλιο κ θα μιλήσουν κ για δικό μας το φemα..βασικά αυτός δεν έχη πρόβλημα με μας. ούτε φυσικά σπιτάκια σε αλή περιοχή θα γινον θα πάρουμε αργά η γρηγούρα της αδιές ..απλά το τρενάρουν η κατίκι που φωνάζουν στην γιανιτσών από εκη ξεκινάνε όλα ....