gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
όχι εγώ είμαι άλλης λογικής, κανείς κάτι για να μην πάρεις κατιούσαΜάλλον ξαναανάλαβες το μανατζμεντ του μαγαζιού καθώς είχε αρχίσει να παίρνει την κατιούσα...
όχι εγώ είμαι άλλης λογικής, κανείς κάτι για να μην πάρεις κατιούσαΜάλλον ξαναανάλαβες το μανατζμεντ του μαγαζιού καθώς είχε αρχίσει να παίρνει την κατιούσα...
από δευτέρα
στα τρία ραντεβού το τέταρτο στην μισή τιμή ανεξάρτητα από τα προγράμματα η κοπέλα ...οποίος δυσκολεύετε να κρατήσει την κάρτα με την σφραγίδα μπορεί να την έχουμε στο μαγαζί φτάνει να γράψετε οποιοδήποτε όνομα ώστε να τις αναγνωρίζετε....
σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ή κάνεις ότι δε θέλεις να το καταλάβειςόχι εγώ είμαι άλλης λογικής, κανείς κάτι για να μην πάρεις κατιούσα
και γιατί να ξυπνήσουν καλέ ? gia μπουρδέλο μιλάμε κ όχι για εθνικό ζήτημα ...σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ή κάνεις ότι δε θέλεις να το καταλάβεις
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ
έχεις χιούμορ πάντως ;)και γιατί να ξυπνήσουν καλέ ? gia μπουρδέλο μιλάμε κ όχι για εθνικό ζήτημα ...
panta ;)έχεις χιούμορ πάντως ;)
gagarin για αλλα πραγματα φημιζεται... ;)έχεις χιούμορ πάντως ;)
καλησπέρα !!!
Σάββατο 7/9 Ελένη 10.00 - 20.00 Λάρα 20.00 - 6.00
Κυριακή 8/9 Ελένη 10.00 -19.00 Λάρα 19.00 - 5.00
δευτέρα 10/9 Μαρία 10.00 - 19.00 Ελένη 19.00 - 5.00
τρίτη 11/9 Μαρία 10.00 - 19.00 Ελένη 19.00 - 5.00
καλησπέρα !!! Αν δεν επευφημούν η κοπέλες δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ ...Κυρια Λαφαμαινα,
στο αλλο θρεντ για το σπιτι στις 26ης οκτωβ. η υπευθυνη ανεβαζει φωτο τον κοριτσιων για να ξερουμε τι παιζει.
εσυ γιατι δεν κανεις το ιδιο? πιστυεω οτι θα βοηθουσε.
ευχαριστω