Επισκέπτης
Καλησπερα σας! Για πες μας κυριά Άννα τι παίζει με την καινούργια κοπέλα που λες την Αλεξάνδρα? Τι λέει εμφανισιακά και ηλικιακά?
Κατ αρχας δεν ξερω απο που και ως που ο midas φιλοδοξει να δρεψει δαφνες ιδιαιτερα οταν στην γυρα υπαρχει ο ενας ο απολυτος και μοναδικος excalibur.
Λυπαμαι ειλικρινα για τον ιδιο , καθως και για αλλους συναγωνιστες , πχ volcano ... που εκλεψα την καρδια της κας Ζωης.
οπως εχετε καταλαβει δεν ειμαι fashion victim....ή θα φαω κατι πρωτος και θα ανακαλυψω νεο ταλεντο οπως αντριαννα-αννα,χριστινα ρουμανα παλιοτερα,ειρηνη κλπ......ή τις πολυ ανεβασμενες θα τις φαω τελευταιος οταν ωριμασει πολυ το φρουτο......μαντυ και καντυ τις εφαγα και τις δυο εναν χρονο μετα που εγιναν φιρμες της μπουρδελοκαταστασης...Εσυ δεν ξερεις......
σπέραααααα ......... δουλευεις;καλησπέρα !!!!!!!!!!
σπερ(μ)ααααααααααααα!!!!!!!!!!!1 σε ολου σας και απο εμενασπέραααααα ......... δουλευεις;
όχι μωρό μου τελείωσα για σήμερα μην κουράζουμε κ πολύ πως να αντέξω μέχρι το τέλος του 2013 :-*σπέραααααα ......... δουλευεις;
καφέ καναπέ τσιγάροπου εισαι καμαρι μου/
δουλεια?
να δω ποτε θα σου φερω εκεινο τον καφε που σου χρωσταω...χαχαχακαφέ καναπέ τσιγάρο