Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απλα αν καλυτερευσουν και διευκολεινουν τους νομους πχ συστεγασει ντελλων και αρα ελευθερια παρτουζας αρα βελτιωση υπερησιων και χαμηλοτερες τιμες με την πληθωρα μαγαζιων
παρτούζα δεν έχει να κάνει με τα σπίτια αλλά με το μυαλό μερικών ατόμων που τα θεωρούν αυτά  ακολασίες ,όπως κ η άλλη μαλακία ότι ιερόδουλη δν πρέπει  να είναι παντρεμένοι λες και τους νοιάζει πιάνου γυναίκα θα εκδίδεται

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λυδία τα πρωινά το βράδυ η Μαρία

χαχα , ενταξυ  :grin:
Πες μου τι αποφασασισατε καιγια το μπιλιαρδο και μετα εισαι ελευθερη να πας για υπνο  :P

ροζ αυγη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με εμβλημα τον πουτσο μεσα στο μουνι γυρω απο ενα αρχαιο μεανδρο

Εχεις χασει επεισοδεια , πρεπει να σε γραψουμε στο κομμα  :grouphug:

Κατα τ αλλα μπουρδελοαπαλευθερωση τωρα  :rockon:
- Αδεια σε οποιον την ζηταει με ενα χαστοσημο
- Θεσπιση μαθηματος σεξουαλικης διαπεδαγωγησης  με πρακτικη στους οικους με την επιδειξη πασο  :rockon:
- Ελευθερο ωραριο - Αριθμος εργαζομενων
- Αποστασεις και μαλακιες τελος , θα μπορουν να στεγαζονται οικοι σε διαμερισματα ( απαραιτητη ηχομονωση )
- Σπερμα - Βυζι Ροζ Αυγη  :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
τυπε πρεπει η παρτουζα να μπει θεμα σε επομενο δημοτικο συμβουλιο επειγοντως :grin:
την δευτερα οπως εγραψα ημουν σαλονικα σε ενα συνεδριο στο μετ χοτελ πισω απο την αννα αν και πηγα δεν δουλευε εκεινη την ημερα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ηταν και ο μπουταρης και ο προεδρος βορειου ελλαδος βιομηχανων κτλ πολυ ενωτερη της πολησ!! ε λοιπον ολοι αυτοι που στα δημοτικα συμβουλια κατακρινουν το χωρο αυτο μετα το συνεδριο στον μυλο εγινε χαμος απο τους ψευτοκυριλεδες δεν προλαβαιναν τα κοριτσια μας!!!!απειροι πελατες
συμπερασμα εμ τα κατακρινουν εμ ειναι και πελατες :think: :think: :think:
τρισαθλιοι!!
πανως ντροπη και σε εμενα που φιλοξενουμε στο θρεντακι αυτο και δεν εχω επισκευτει την αννα μας :( :( :( :(
προκαταβολικα συγνωμη με ολη την σημασια της λεξης

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πανως ντροπη και σε εμενα που φιλοξενουμε στο θρεντακι αυτο και δεν εχω επισκευτει την αννα μας :( :( :( :(
προκαταβολικα συγνωμη με ολη την σημασια της λεξης
καλα δεν ειμαι κ αλεξανδράτου δεν έχασες και τιποτα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εσυ τεκνον μου ηφαιστιε εφυγες ?  :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Το μελεταω ... εχω τσε σοι στο Ηρακλειο , ε μπρε α γινει τσι πουτανας ετσι τσε το ανοιξω  :boobies:
θα γαμουμε τσε α πεζομεν τσε μπαλωθιες  :cum:

Ο μαξιμουν αριθμος αδειων υσχυει ?  :think:
αυτο ελεγα και νωριτερα το εχω γραχει το μυστικο ειναι εδω στο 8
8. Βεβαίωση της Πολεοδομίας, ότι το οίκημα είναι μόνιμη κατασκευή, είναι χώρος κυρίας χρήσεως, ότι πληροί τους όρους του Γ.Ο.Κ. και ότι διαθέτει ξεχωριστή είσοδο προς το χώρο, όπου θα ασκείται η συγκεκριμένη δραστηριότητα. Πέντε (5) κατόψεις των χώρων κλίμακας 1:50 (θεωρημένες από την Πολεοδομία).

και ότι διαθέτει ξεχωριστή είσοδο προς το χώρο=πρεπει να ξεχωρισεις τις εισοδους κανωντας αλλαγη στην πολεοδομια!!! δες το λιγο αννα αυτο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την δευτερα οπως εγραψα ημουν σαλονικα σε ενα συνεδριο στο μετ χοτελ πισω απο την αννα αν και πηγα δεν δουλευε εκεινη την ημερα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ηταν και ο μπουταρης και ο προεδρος βορειου ελλαδος βιομηχανων κτλ πολυ ενωτερη της πολησ!! ε λοιπον ολοι αυτοι που στα δημοτικα συμβουλια κατακρινουν το χωρο αυτο μετα το συνεδριο στον μυλο εγινε χαμος απο τους ψευτοκυριλεδες δεν προλαβαιναν τα κοριτσια μας!!!!απειροι πελατες
συμπερασμα εμ τα κατακρινουν εμ ειναι και πελατες :think: :think: :think:
τρισαθλιοι!!
Τυπε και γω κυριλε τυπος ειμαι ......γιατι με βριζεις ετσι; :birdman:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
τι λεει θα πιασουμε δουλεια για αδειες?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτο ελεγα και νωριτερα το εχω γραχει το μυστικο ειναι εδω στο 8
8. Βεβαίωση της Πολεοδομίας, ότι το οίκημα είναι μόνιμη κατασκευή, είναι χώρος κυρίας χρήσεως, ότι πληροί τους όρους του Γ.Ο.Κ. και ότι διαθέτει ξεχωριστή είσοδο προς το χώρο, όπου θα ασκείται η συγκεκριμένη δραστηριότητα. Πέντε (5) κατόψεις των χώρων κλίμακας 1:50 (θεωρημένες από την Πολεοδομία).

και ότι διαθέτει ξεχωριστή είσοδο προς το χώρο=πρεπει να ξεχωρισεις τις εισοδους κανωντας αλλαγη στην πολεοδομια!!! δες το λιγο αννα αυτο

Ελα βλακειες που συντομα θα αποτελουν παρελθον .. σιγα μην εχει και ξεχωρηστα θεμελια  :2funny:

Αμα βγει η Ροζ Αυγη θα ανοιξουν μπουρδελοπεριπτερα στις γωνιες των δρομων  :rockon:
Θα γινουν οι πιπες σαν τα τσιγαρα  :cheesy:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ελα βλακειες που συντομα θα αποτελουν παρελθον .. σιγα μην εχει και ξεχωρηστα θεμελια  :2funny:

Αμα βγει η Ροζ Αυγη θα ανοιξουν μπουρδελοπεριπτερα στις γωνιες των δρομων  :rockon:
Θα γινουν οι πιπες σαν τα τσιγαρα  :cheesy:
στην Αθήνα η πίπες είναι περισσότερες από τα τσιγάρα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αν ειδες εβρισα τους ψευτογιανκηδε πολιτικους κυριλεδες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
πιστευω να ψηφισες ελ τσιπρα μαν και οχι κουβελη

ΥΓ καλα δεν το συζητω ακροδεξιους γερμανοφιλους τυπου ροζαυγιτες τους εχει απομονωσει ο λαος απο παλιοτερες εκλογες και τους εδωσε την θεση στην ιστορια που τους αρμοζε..... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom