Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Πάντως Ζωή παρόλο που κατά την γνώμη μου έχεις το καλύτερο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όταν μπαίνω μέσα παθαίνω πλάκα από την καθαριότητα και την πολυτέλεια του χώρου, αυτό δεν συμβαδίζει με το προσωπικό. Η Λίλη ας πούμε δεν κάνει γι αυτό το χώρο, αν έπαιρνες καμιά μεταγραφή τύπου Νατάσσα από το Έρως 16 δίπλα (που είναι σαν μαγαζί έτη φωτός πίσω από το δικό σου) οι ουρές θα έφταναν μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Υπερβαλεις...Φιλικα στα λεω...αλλα μην λεμε ανακριβειες., ετη φωτος πισω ειναι τα μπουρδελα του βαρδαρη.
...σε ποιο σημειο ειναι ετη φωτος μπροστα της Αννας με το ερως.?? οτι το ενα της Αννας εχει οροφη που εχουν τα νοσοκομεια και τα γραφεια και το αλλο ειναι τιγκα στους κρυφους, στα σποτ και τους πολυελαιους.???

Αννα χρειαζεσαι ανακαινηση, εχω εναν καλο εργολαβο αν θες... :2funny:  :birdman:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Την Νατάσσα την ανέφερα σαν παράδειγμα.
Μία κοπέλα που τα σπάει τέλος πάντων για να ταιριάζει με το μαγαζί που είναι κορυφή.
δε μπορει να φερει οποια κοπελα θελει η γυναικα διοτι δεν ειναι δικτυωμενη στα καρτελ των μαστροπων...

Υπερβαλεις...Φιλικα στα λεω...αλλα μην λεμε ανακριβειες., ετη φωτος πισω ειναι τα μπουρδελα του βαρδαρη.
...σε ποιο σημειο ειναι ετη φωτος μπροστα της Αννας με το ερως.?? οτι το ενα της Αννας εχει οροφη που εχουν τα νοσοκομεια και τα γραφεια και το αλλο ειναι τιγκα στους κρυφους, στα σποτ και τους πολυελαιους.???
Αννα χρειαζεσαι ανακαινηση, εχω εναν καλο εργολαβο αν θες... :2funny:  :birdman:
Ο,τι και να την λετε η Αννουλα θα σκασει απο τη ζηλεια της διοτι πλεον το Αχελωου 10 ειναι ετη φωτος μπροστα  :birdman: :birdman:

Αν και ακομα θα το ηθελα το Λαφαμ για σπιτι μου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
το παραδοξο ομως με την Αννα και το Λαφαμ ειναι το εξης...ολα τα χρονια αν και ηταν το καλυτερο μαγαζι,λιγο πολυ το βλεπαμε και το ξεραμε οτι οι κοπελες που φερνει ειναι για τον πουτσο...Μοναδικη εξαιρεση ισως η Σιμονα η οποια ομως οταν πηγε ηταν φτασμενο ονομα ηδη και εκατσε και πολυ λιγο

Εμελλε λοιπον το μαγαζι να γνωρισει ενδοξες μερες τωρα που κατρακυλησε η ιδια  :fuck1: :fuck1:  :zfuck: :zfuck:

Ποιος να σου το'λεγε ρε Αννα και τι χρημα εχεις χασει ολα αυτα τα χρονια αμα το ηξερες νωριτερα  :- :-

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.678
Πόντοι
7.095
το παραδοξο ομως με την Αννα και το Λαφαμ ειναι το εξης...ολα τα χρονια αν και ηταν το καλυτερο μαγαζι,λιγο πολυ το βλεπαμε και το ξεραμε οτι οι κοπελες που φερνει ειναι για τον πουτσο...Μοναδικη εξαιρεση ισως η Σιμονα η οποια ομως οταν πηγε ηταν φτασμενο ονομα ηδη και εκατσε και πολυ λιγο

Εμελλε λοιπον το μαγαζι να γνωρισει ενδοξες μερες τωρα που κατρακυλησε η ιδια  :fuck1: :fuck1:  :zfuck: :zfuck:

Ποιος να σου το'λεγε ρε Αννα και τι χρημα εχεις χασει ολα αυτα τα χρονια αμα το ηξερες νωριτερα  :- :-
+69 Αλ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

δεν μπορείς να μαζέψεις όλο το χρήμα κ ίσως καλύτερα έτσι ,τουλαιχστών μπορώ να κρατήσω την δουλειά μου .
κ όσο για καλύτερα μαγαζια πάντα θα βγαίνουν πιο καλά το θεμα ειναι το ποτε θα πάρεις τα λεφτα πισω γιατι ι εποχές είναι πολύ δύσκολες ...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
παρασκευή και Σάββατο 99% θα είναι πρωί μια καινούρια κοπέλα,πρώτη foρα στην Ελλάδα οπότε δεν έχει δουλέψει σε κανένα μαγαζί  :-*

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
αν έπαιρνες καμιά μεταγραφή τύπου Νατάσσα από το Έρως 16 δίπλα οι ουρές θα έφταναν μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Συμφωνώ, η συγκεκριμένη θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παρασκευή και Σάββατο 99% θα είναι πρωί μια καινούρια κοπέλα,πρώτη foρα στην Ελλάδα οπότε δεν έχει δουλέψει σε κανένα μαγαζί  :-*

τι παπουτσι θα φοραει μηπως ξερουμε?  :grin: ισως να θελει γυαλισμα το παπουτσικο της εσυ παντως δεν εχεις παραπονο στις γυαλισα καλα κ τις δυο για να μη λεει κιολας ο jo!  :lheel: :cum:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λιπών αγόρια αυριο είναι η μικρή Λάρα το πρωί  :grin:
εγώ θα ρεπαρο  :dancing:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Κάραμαν πάμε για παρτούζα?!

Δυσκολα.! ...εχω παθει στενωση-φραξιμο της σπερματοδοχου οδου...ο ιατρος μου ειπε οτι θα γινει απελευθερωση της κατα της 10/12 οποτε αναμενω με λαχταρα.!!   :knockinb: :knockinb:  :2funny: :2funny:

Στην αποφραξη γυρω στις 10/12 θα βοηθησει και η συγγεκριμενη κοπελια ελπιζω...

http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/monica/02.jpg[/img[/URL]]

:pipa2: :fuck1: :cum:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ποια ειναι αυτη στη φωτο?  :think:

Επισκέπτης
Δυσκολα.! ...εχω παθει στενωση-φραξιμο της σπερματοδοχου οδου...ο ιατρος μου ειπε οτι θα γινει απελευθερωση της κατα της 10/12 οποτε αναμενω με λαχταρα.!!   :knockinb: :knockinb:  :2funny: :2funny:

Στην αποφραξη γυρω στις 10/12 θα βοηθησει και η συγγεκριμενη κοπελια ελπιζω...

http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/monica/02.jpg[/img[/URL]]

:pipa2: :fuck1: :cum:

[/quote]

:o :o :o :o Σοβάρα τώρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι