Επισκέπτης

τώρα ησυχασατωρα ανεβηκες πολυ στην εκτιμηση μου μαρεσει ο αυτοσαρκασμος στις γκομενες
κρατάω μικρό καλάθι πάντα στην ζωή μουθα ερθω να σε βρω μια απο αυτες τις μερεσ και ξερεισ τι εχει να γινει![]()
να την βρεις και να την γαμησεις μαν......θα ερθω να σε βρω μια απο αυτες τις μερεσ και ξερεισ τι εχει να γινει![]()
ετσι θα ειμαστε αλλα αν βγαλω το σωβρακο ξερεισ τι θα παθεις
πρόσεξε μόνο γιατί μετά μπορώ να γράψω και εγώ κριτική κ δεν ξέρω τη θα γίνει με το σώβρακο....άσε που έχω εντύπωση ότι είσαι κ poli μικρός κ ίσως φας κ άκυρο..ετσι θα ειμαστε αλλα αν βγαλω το σωβρακο ξερεισ τι θα παθεις
νύχτααααααααα......εμεις τωρα πιανουμε δουλεια ;)άντε παλικάρια καληνύχτα από μένα :-*
πρόσεξε μόνο γιατί μετά μπορώ να γράψω και εγώ κριτική κ δεν ξέρω τη θα γίνει με το σώβρακο....άσε που έχω εντύπωση ότι είσαι κ poli μικρός κ ίσως φας κ άκυρο..
κατσε καλα μαν και μην γραφεις τετοια στο φορουμ δημοσια.....σε βλεπω να παιρνεις πολλα πμ απο κρυφοπουσταρδελες που καραδοκουν.......![]()
![]()
σε κοβω να γραφεισ πανυγηρικη κριτικη για μενα κουκλα 22 ποντοι ειναι αυτοι
με τα χρόνια θα καταλάβεις ότι δεν μετράει το μάκρος κ το πλάτος αλά αν ξέρεις να το xειριζεσε ,όπως την μαγειρική ένα πράγμα δώσε σε 2 άτομα τα ίδια υλικά ένας όμως θα φτιάξει καλύτερο πιάτο .... άντε καληνύχτα εικοσιδιοποντε ... :-*![]()
![]()
σε κοβω να γραφεισ πανυγηρικη κριτικη για μενα κουκλα 22 ποντοι ειναι αυτοι
;) :-* για σου ναραμουμε τα χρόνια θα καταλάβεις ότι δεν μετράει το μάκρος κ το πλάτος αλά αν ξέρεις να το xειριζεσε ,όπως την μαγειρική ένα πράγμα δώσε σε 2 άτομα τα ίδια υλικά ένας όμως θα φτιάξει καλύτερο πιάτο .... άντε καληνύχτα εικοσιδιοποντε ... :-*