Επισκέπτης
τωρα ανεβηκες πολυ στην εκτιμηση μου μαρεσει ο αυτοσαρκασμος στις γκομενες
τωρα ανεβηκες πολυ στην εκτιμηση μου μαρεσει ο αυτοσαρκασμος στις γκομενες
τώρα ησυχασατωρα ανεβηκες πολυ στην εκτιμηση μου μαρεσει ο αυτοσαρκασμος στις γκομενες
κρατάω μικρό καλάθι πάντα στην ζωή μουθα ερθω να σε βρω μια απο αυτες τις μερεσ και ξερεισ τι εχει να γινει
να την βρεις και να την γαμησεις μαν......θα ερθω να σε βρω μια απο αυτες τις μερεσ και ξερεισ τι εχει να γινει
ετσι θα ειμαστε αλλα αν βγαλω το σωβρακο ξερεισ τι θα παθεις
πρόσεξε μόνο γιατί μετά μπορώ να γράψω και εγώ κριτική κ δεν ξέρω τη θα γίνει με το σώβρακο....άσε που έχω εντύπωση ότι είσαι κ poli μικρός κ ίσως φας κ άκυρο..ετσι θα ειμαστε αλλα αν βγαλω το σωβρακο ξερεισ τι θα παθεις
νύχτααααααααα......εμεις τωρα πιανουμε δουλεια ;)άντε παλικάρια καληνύχτα από μένα :-*
πρόσεξε μόνο γιατί μετά μπορώ να γράψω και εγώ κριτική κ δεν ξέρω τη θα γίνει με το σώβρακο....άσε που έχω εντύπωση ότι είσαι κ poli μικρός κ ίσως φας κ άκυρο..
κατσε καλα μαν και μην γραφεις τετοια στο φορουμ δημοσια.....σε βλεπω να παιρνεις πολλα πμ απο κρυφοπουσταρδελες που καραδοκουν.......
σε κοβω να γραφεισ πανυγηρικη κριτικη για μενα κουκλα 22 ποντοι ειναι αυτοι
με τα χρόνια θα καταλάβεις ότι δεν μετράει το μάκρος κ το πλάτος αλά αν ξέρεις να το xειριζεσε ,όπως την μαγειρική ένα πράγμα δώσε σε 2 άτομα τα ίδια υλικά ένας όμως θα φτιάξει καλύτερο πιάτο .... άντε καληνύχτα εικοσιδιοποντε ... :-*
σε κοβω να γραφεισ πανυγηρικη κριτικη για μενα κουκλα 22 ποντοι ειναι αυτοι
;) :-* για σου ναραμουμε τα χρόνια θα καταλάβεις ότι δεν μετράει το μάκρος κ το πλάτος αλά αν ξέρεις να το xειριζεσε ,όπως την μαγειρική ένα πράγμα δώσε σε 2 άτομα τα ίδια υλικά ένας όμως θα φτιάξει καλύτερο πιάτο .... άντε καληνύχτα εικοσιδιοποντε ... :-*