papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Ακόμα δε πήρε διαζύγιο η Σιμόνα να γυρίσει στον στίβο μάχηςoloi nomimi....
Ακόμα δε πήρε διαζύγιο η Σιμόνα να γυρίσει στον στίβο μάχηςoloi nomimi....
Ε μα σόρρυ ρε Jo . Εσύ θα άντεχες να σε πηδάει μισό χρόνο σχεδόν απ το πρωί ως το βράδυ ο Ionut? Άφησε όλους εμάς τα τεκνά για να πάρει τον Φρανκεστάιν να πούμε Σιμόνα έλα πίσω !!!
σκασε ρε γκαντεμη το φαγες το κοριτσι
Ε μα σόρρυ ρε Jo . Εσύ θα άντεχες να σε πηδάει μισό χρόνο σχεδόν απ το πρωί ως το βράδυ ο Ionut? Άφησε όλους εμάς τα τεκνά για να πάρει τον Φρανκεστάιν να πούμε Σιμόνα έλα πίσω !!!
ε ας κανει και η μισελ ενα νικνειμ να μπαινει εδω να τα λεμε.....το μαγαζι το εγκαινιασα με την πρωτη κριτικη πριν δυομιση και χρονια εγω να ξερει...Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μισελ
γιατι εβαλες ρε συ την κριτικη στο λα φαμ;Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μισελ
δεν καταλαβες....εννοει να παρει σειρα και η αννουλα να δουλευει στα ρεπο των κοριτσιων οπως κανει η μισελ.....γιατι εβαλες ρε συ την κριτικη στο λα φαμ;
δεν καταλαβες....εννοει να παρει σειρα και η αννουλα να δουλευει στα ρεπο των κοριτσιων οπως κανει η μισελ.....
καλησπέρα παιδιά ,
σήμερα λέω να πάω στο la femme .
τί λέτε να επιλέξω ?
δεν μπορώ το ψάξιμο,δεν μαρέσει
εγω παλι πιστευω πως η χριστινα εχει ολο το πακετο.....
σε υπηρισιες ναι αλλα σε εμφανιση ειναι πολυ κατωτερη απο πολλες...Σωστό σε βρίσκω.
Κοίταξε, η εμπειρία του Λαφαμ είναι ανεπανάληπτη, εγώ ήμουν από τους πρώτους πελάτες του, πριν 4 περίπου χρόνια τότε που πρωτοάνοιξε και ακόμα θυμάμαι μέχρι και τη μουσική που έβαζε η καυλιάρα η Γιάννα όταν έμπαινε στο δωμάτιο.
Η εμπειρία λοιπόν του Λαφάμ είναι μοναδική , εγώ έχω ρίξει σε αυτόν τον χώρο τα πιο δυνατά μου γαμήσια, ίσως γιατί με εμπνέει και ίσως γιατί έχω και πολύ καλές αναμνήσεις. Είναι βέβαια και με διαφορά ο πρώτος σε εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και ίσως και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τώρα μάλιστα που η τιμή του απλού ξεκινάει από τα 30 ευρώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα τουλάχιστον πιο VFM κατάθεση μακράν από τον δεύτερο.
Και όσον αφορά τα κορίτσια σε γενικές γραμμές είναι όλα αρκετά καλά και από αυτές κατά την ταπεινή μου γνώμη κορυφαία όλων η Λούση .
Σωστό σε βρίσκω.
Κοίταξε, η εμπειρία του Λαφαμ είναι ανεπανάληπτη, εγώ ήμουν από τους πρώτους πελάτες του, πριν 4 περίπου χρόνια τότε που πρωτοάνοιξε και ακόμα θυμάμαι μέχρι και τη μουσική που έβαζε η καυλιάρα η Γιάννα όταν έμπαινε στο δωμάτιο.
Η εμπειρία λοιπόν του Λαφάμ είναι μοναδική , εγώ έχω ρίξει σε αυτόν τον χώρο τα πιο δυνατά μου γαμήσια, ίσως γιατί με εμπνέει και ίσως γιατί έχω και πολύ καλές αναμνήσεις. Είναι βέβαια και με διαφορά ο πρώτος σε εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και ίσως και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τώρα μάλιστα που η τιμή του απλού ξεκινάει από τα 30 ευρώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα τουλάχιστον πιο VFM κατάθεση μακράν από τον δεύτερο.
Και όσον αφορά τα κορίτσια σε γενικές γραμμές είναι όλα αρκετά καλά και από αυτές κατά την ταπεινή μου γνώμη κορυφαία όλων η Λούση .