Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny:

σκασε ρε γκαντεμη το φαγες το κοριτσι  :cheesy:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

σκασε ρε γκαντεμη το φαγες το κοριτσι  :cheesy:
Ε μα σόρρυ ρε Jo . Εσύ θα άντεχες να σε πηδάει μισό χρόνο σχεδόν απ το πρωί ως το βράδυ ο Ionut?  :2funny: :2funny: Άφησε όλους εμάς τα τεκνά για να πάρει τον Φρανκεστάιν να πούμε  :headbang: :uglystupid: Σιμόνα έλα πίσω !!! :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ε μα σόρρυ ρε Jo . Εσύ θα άντεχες να σε πηδάει μισό χρόνο σχεδόν απ το πρωί ως το βράδυ ο Ionut?  :2funny: :2funny: Άφησε όλους εμάς τα τεκνά για να πάρει τον Φρανκεστάιν να πούμε   :headbang: :uglystupid: Σιμόνα έλα πίσω !!! :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αννααα Αννουσκααααααααααα ουου

Χρονια πολλλα στο καταστημα  :grin:
Ενα παρτυ θα καναμε καποτε που εισαι  :think:?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

NIORD

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά ,
σήμερα λέω να πάω στο la femme .
τί λέτε να επιλέξω ?

NIORD

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
έχει καλές κοπέλες ? πρώτη φορά θα πάω . τι λές να επιλέξω , τί προτείνεις ?

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου! Εγώ κοιτάω ποια θέλω να γαμήσω κ πάω στο ανάλογο μέρος, εσύ λες να πας σε ένα συγκεκριμένο μέρος κ όποιον πάρει ο χάρος  :P

Η Λούσυ εμένα μ'αρέσει από το Λαφάμ.

NIORD

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπορώ το ψάξιμο,δεν μαρέσει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
δεν μπορώ το ψάξιμο,δεν μαρέσει

Σωστό σε βρίσκω. :thumbsup:

Κοίταξε, η εμπειρία του Λαφαμ είναι ανεπανάληπτη, εγώ ήμουν από τους πρώτους πελάτες του, πριν 4 περίπου χρόνια τότε που πρωτοάνοιξε και ακόμα θυμάμαι μέχρι και τη μουσική που έβαζε η καυλιάρα η Γιάννα όταν έμπαινε στο δωμάτιο.

Η εμπειρία λοιπόν του Λαφάμ είναι μοναδική , εγώ έχω ρίξει σε αυτόν τον χώρο τα πιο δυνατά μου γαμήσια, ίσως γιατί με εμπνέει και ίσως γιατί έχω και πολύ καλές αναμνήσεις. Είναι βέβαια και με διαφορά ο πρώτος σε εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και ίσως και σε ολόκληρη την Ελλάδα. :rockon:

Τώρα μάλιστα που η τιμή του απλού ξεκινάει από τα 30 ευρώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα τουλάχιστον πιο VFM κατάθεση μακράν από τον δεύτερο.

Και όσον αφορά τα κορίτσια σε γενικές γραμμές είναι όλα αρκετά καλά και από αυτές κατά την ταπεινή μου γνώμη κορυφαία όλων η Λούση :kissass:.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παλι πιστευω πως η χριστινα εχει ολο το πακετο..... :tits:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
εγω παλι πιστευω πως η χριστινα εχει ολο το πακετο..... :tits:

Χτες φορουσε κατι ροζακια εσωρουχα σκετη κααααυλα.!!  :cum: :cum:

Η τσατσα πρεπει να παρει τον πουλο...αμαν πια με την μαλακω.!! ...συγχυστηκα βραδυατικα.!!  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

Κοίταξε, η εμπειρία του Λαφαμ είναι ανεπανάληπτη, εγώ ήμουν από τους πρώτους πελάτες του, πριν 4 περίπου χρόνια τότε που πρωτοάνοιξε και ακόμα θυμάμαι μέχρι και τη μουσική που έβαζε η καυλιάρα η Γιάννα όταν έμπαινε στο δωμάτιο.

Η εμπειρία λοιπόν του Λαφάμ είναι μοναδική , εγώ έχω ρίξει σε αυτόν τον χώρο τα πιο δυνατά μου γαμήσια, ίσως γιατί με εμπνέει και ίσως γιατί έχω και πολύ καλές αναμνήσεις. Είναι βέβαια και με διαφορά ο πρώτος σε εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και ίσως και σε ολόκληρη την Ελλάδα. :rockon:

Τώρα μάλιστα που η τιμή του απλού ξεκινάει από τα 30 ευρώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα τουλάχιστον πιο VFM κατάθεση μακράν από τον δεύτερο.

Και όσον αφορά τα κορίτσια σε γενικές γραμμές είναι όλα αρκετά καλά και από αυτές κατά την ταπεινή μου γνώμη κορυφαία όλων η Λούση :kissass:.
σε υπηρισιες ναι αλλα σε εμφανιση ειναι πολυ κατωτερη απο πολλες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

Δεν μοιαζει λιγο με την ενλωγο ηθοποιο (asia argento) που επεζε στον πρακτορα Χ με τον βιν ντιζελ.???

asia-argento-picture-5.jpg

Σαφως αυτη ειναι ποιο μουναρα, αλλα φερνει λιγο σε λουση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom