Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
αυτη την στιγμη ποια ειναι;
αυτη την στιγμη ποια ειναι;
καλο γυμνο κανει;Λογικά Λούση.
xristinaαυτη την στιγμη ποια ειναι;
η λουση;;;;xristina
από σήμερα
χριστίνα - λούση
xristina
Η Λούση ήταν πρωϊνή??
όχι είναι πόλη πιο μικρή από μένα :-*άσχετο...αλλα αυτή παίζει να είναι πιο μεγάλη και απο σένα....αρα καλα λένε να βγεις εσυ στο κλαρί... καλύτερες δουλειές θα κάνεις.
όχι είναι πόλη πιο μικρή από μένα :-*
mariaΆννα αύριο δευτέρα πρωί ποιά δουλεύει?
μην κουραζεσαι....αν μιλας για αφροδιτη που δουλευε και πιπινου νομιζω εχω εγω κριτικη....ειναι τελεια στο κρεβατι.....μισο να την βρω....jo θέλω να μου βρεις σχόλια για μια Αφροδίτη από αθήνα ελληνίδα σε στουδίο δούλευε
αυτή που γνώρισα σήμερα είναι μαυρομαλλα με σγουρο μαλλι γύρω στα 30
εδω ειναι ολες....και εχει γινει και προεδρικη δοκιμη πριν καιρο οπως θα διαβασεις.....πολυ καλη....
μου ειπε οτι εχει και φωτο στην σελιδα τηςμην κουραζεσαι....αν μιλας για αφροδιτη που δουλευε και πιπινου νομιζω εχω εγω κριτικη....ειναι τελεια στο κρεβατι.....μισο να την βρω....
που δουλεψε αθηνα;γιατι η αφροδιτη αυτη ηταν ξανθια......δεν πιστευω να ειναι απο την αλυσιδα συγγρου,τριγγετα,ισμηνης κλπ.....αυτή που γνώρισα σήμερα είναι μαυρομαλλα με σγουρο μαλλι γύρω στα 30
μου είπε το όνομα σε ποιο δρόμο αλλά δεν θυμάμαι τώρα, αλά λέει δεν έχουν αφροδίτης πόλης αυτή κ ένα τραβέλι α είναι κ αφεντρα λέειπου δουλεψε αθηνα;γιατι η αφροδιτη αυτη ηταν ξανθια......δεν πιστευω να ειναι απο την αλυσιδα συγγρου,τριγγετα,ισμηνης κλπ.....
η ελληνιδα;αυτή που γνώρισα σήμερα είναι μαυρομαλλα με σγουρο μαλλι γύρω στα 30