gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
[ :oquote author=La Femme link=topic=106727.msg3118472#msg3118472 date=1316094204]
Αννα με τους παπατρομπες τι γινετε ?
oute kserw......
[ :oquote author=La Femme link=topic=106727.msg3118472#msg3118472 date=1316094204]
Αννα με τους παπατρομπες τι γινετε ?
ρε συ....εγω απο τοτε που εγινα προεδρος ανοιξαν ολα...να σου θυμισω οτι παρελαβα χαος και κλειστα μαγαζια;για σοβαρεψου.....
τον χρυσουν αιωνα του τζιελ και του μπουταρη ζειτε σε αυτην την πολη.....η ιστορια θα γραψει μια μερα....
ζητω η παρανομια....κ όλα παράνομα !!!!!!!!!!!! γεια σου μεγάλε πρόεδρε !!!!!!!!!!!!!!!!
oxiΝαι αφου τα εκλεισες πρωτα
Ας μην ενεργουσα αμερολητα και θα σου λεγα ...
να μισα μαγαζια κι αυτα γεματα ... ημιχοντρες θα ειχαμε
Ακομα δεν πηρατε αδειες Αννουσκα ?
Το μαγαζι ποτε ανοιξε ? ελεγα μηπως καναμε παρτυ γενεθλιων
Θελεις να κληρψσουμε ενα τζακουζι να γινει τζερντζελες ?
οτι θες μεσα ειμαι ;) αφου ξερεις σ αγαπω ( μα δε παντρευομαι )
μηπως θες να σου πληρωσει και κανα τζακουζι να το κανεις στην βιλα;προμοτορα του αθηναικου κατεστημενου και των φορεων του στην πολη.......Θελεις να κληρψσουμε ενα τζακουζι να γινει τζερντζελες ?
καλά του λες αυτός είναι ταγμένος σε γερμανικό καθεστώς ...μηπως θες να σου πληρωσει και κανα τζακουζι να το κανεις στην βιλα;προμοτορα του αθηναικου κατεστημενου και των φορεων του στην πολη.......
ρε συ .....αντι να στηριζει την εγχωρια αγορα πχ αννουλα παει και ψωνιζει απεξω.....καλά του λες αυτός είναι ταγμένος σε γερμανικό καθεστώς ...
oxi
23.11.....
oxi
:'(
όχι για τζακουζι κ κλαίω που δεν παντρεύεσαι....Καλα ..
Ωραια να κανουμε γενεθλια
Τι οχι ρε ? γιατι οχι ? πως οχι .
θα κληρωσουμε .. αν ειναι οικονομικο το θεμα θα αναλαβει την χωρηγια ο προεδρος
για τι κλαις ?
φευγω τωρα , εχω δουλεια ..εχω και 5 πουτανες να θρεψω ...
θα απαντησω εκτενως το βραδυ ..
η μαλλον .. το βγαντυ
όχι για τζακουζι
μηπως θες να σου πληρωσει και κανα τζακουζι να το κανεις στην βιλα;προμοτορα του αθηναικου κατεστημενου και των φορεων του στην πολη.......
τέλια είναι μαζί σου είμαι
καλά του λες αυτός είναι ταγμένος σε γερμανικό καθεστώς ...
βάλε τάξη πρόεδρε πεσ του αυτά στην σελίδα τηςγια ονομα του θεου τζο μην την ξαναβαζεις την φωτο αυτης της ασχημομουρας της καντυς στο σαιτ.....σκιαζομαι.....
σε κανενα θρεντ αν σου ειναι ευκολο.....[size=20pt]για ονομα του θεου τζο μην την ξαναβαζεις την φωτο αυτης της ασχημομουρας της καντυς στο σαιτ.....σκιαζομαι.....[/size]
ποτέ έκανεs αλλαγή φύλου ? βρε φίλε δεν σου πάει το κοντό μακρινετο λίγωΕνα δυο ενα δυο
Λα φαμ ακουει ?
το ντεντεφωνο σας παλι χαλασε ?
πηρα και δε το σηκωναν γιαυτο το λεω ...
Τελικα θα κανουμε παρτυ ?
χριστίνα - μαρίαακομα να βγουν οι υπηρεσιες της εβδομαδας?