gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
[ :oquote author=La Femme link=topic=106727.msg3118472#msg3118472 date=1316094204]
Αννα με τους παπατρομπες τι γινετε ?![]()
oute kserw......
[ :oquote author=La Femme link=topic=106727.msg3118472#msg3118472 date=1316094204]
Αννα με τους παπατρομπες τι γινετε ?![]()
ρε συ....εγω απο τοτε που εγινα προεδρος ανοιξαν ολα...να σου θυμισω οτι παρελαβα χαος και κλειστα μαγαζια;για σοβαρεψου.....
τον χρυσουν αιωνα του τζιελ και του μπουταρη ζειτε σε αυτην την πολη.....η ιστορια θα γραψει μια μερα....![]()
ζητω η παρανομια....κ όλα παράνομα !!!!!!!!!!!! γεια σου μεγάλε πρόεδρε !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
oxiΝαι αφου τα εκλεισες πρωτα
Ας μην ενεργουσα αμερολητα και θα σου λεγα ...
να μισα μαγαζια κι αυτα γεματα ... ημιχοντρες θα ειχαμε
Ακομα δεν πηρατε αδειες Αννουσκα ?
Το μαγαζι ποτε ανοιξε ? ελεγα μηπως καναμε παρτυ γενεθλιων
Θελεις να κληρψσουμε ενα τζακουζι να γινει τζερντζελες ?
οτι θες μεσα ειμαι ;) αφου ξερεις σ αγαπω( μα δε παντρευομαι )
μηπως θες να σου πληρωσει και κανα τζακουζι να το κανεις στην βιλα;προμοτορα του αθηναικου κατεστημενου και των φορεων του στην πολη.......Θελεις να κληρψσουμε ενα τζακουζι να γινει τζερντζελες ?![]()
καλά του λες αυτός είναι ταγμένος σε γερμανικό καθεστώς ...μηπως θες να σου πληρωσει και κανα τζακουζι να το κανεις στην βιλα;προμοτορα του αθηναικου κατεστημενου και των φορεων του στην πολη.......![]()
![]()
![]()
ρε συ .....αντι να στηριζει την εγχωρια αγορα πχ αννουλα παει και ψωνιζει απεξω.....καλά του λες αυτός είναι ταγμένος σε γερμανικό καθεστώς ...![]()
![]()
oxi
23.11.....
oxi
:'(
όχι για τζακουζι κ κλαίω που δεν παντρεύεσαι....Καλα ..
Ωραια να κανουμε γενεθλια
Τι οχι ρε ?γιατι οχι ? πως οχι .
θα κληρωσουμε .. αν ειναι οικονομικο το θεμα θα αναλαβει την χωρηγια ο προεδρος
για τι κλαις ?
φευγω τωρα , εχω δουλεια ..εχω και 5 πουτανες να θρεψω ...
θα απαντησω εκτενως το βραδυ ..
η μαλλον .. το βγαντυ![]()
όχι για τζακουζι
μηπως θες να σου πληρωσει και κανα τζακουζι να το κανεις στην βιλα;προμοτορα του αθηναικου κατεστημενου και των φορεων του στην πολη.......![]()
![]()
![]()
τέλια είναι μαζί σου είμαι![]()
![]()
καλά του λες αυτός είναι ταγμένος σε γερμανικό καθεστώς ...![]()
![]()
βάλε τάξη πρόεδρε πεσ του αυτά στην σελίδα τηςγια ονομα του θεου τζο μην την ξαναβαζεις την φωτο αυτης της ασχημομουρας της καντυς στο σαιτ.....σκιαζομαι.....![]()
σε κανενα θρεντ αν σου ειναι ευκολο.....[size=20pt]για ονομα του θεου τζο μην την ξαναβαζεις την φωτο αυτης της ασχημομουρας της καντυς στο σαιτ.....σκιαζομαι.....[/size]![]()
ποτέ έκανεs αλλαγή φύλου ?Ενα δυο ενα δυο
Λα φαμ ακουει ?
το ντεντεφωνο σας παλι χαλασε ?
πηρα και δε το σηκωναν γιαυτο το λεω ...
Τελικα θα κανουμε παρτυ ?![]()
χριστίνα - μαρίαακομα να βγουν οι υπηρεσιες της εβδομαδας?![]()