Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα οι κριτικες τις Λουσης εχουν ληξει ..
περασε καιρος , οριμασε και πρεπει να δοκιμαστει θα εχουν αλλαξει τα πραγματα πιστευω  :fuck2:
συμφωνω για το μαλακι , ωραιο  :smitten:

Δε μου λες κυρα Λαφαμαινα .. αμα θελω να δεσω την λουση στο κρεβατι .. κρικους εχει ? δεν εχω δει γιαυτο  :think:

Επισης να ρωτησω και κατι ασχετο ...
Με τις αδειες τι παιζει ? ποτε ανανεωνονται ?  :think:
Ειδα διπλα ενα καινουριο παει να ανοιξει και απορησα , να εδω ειναι η απορια μου ...

αααααααα ααααα ααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααα

www.imagerous.com/] [/URL]

Στη μπαντα .. ερχετε η τσουτσου της ζουγκλας  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλα οι κριτικες τις Λουσης εχουν ληξει ..
περασε καιρος , οριμασε και πρεπει να δοκιμαστει θα εχουν αλλαξει τα πραγματα πιστευω  :fuck2:
συμφωνω για το μαλακι , ωραιο  :smitten:

Δε μου λες κυρα Λαφαμαινα .. αμα θελω να δεσω την λουση στο κρεβατι .. κρικους εχει ? δεν εχω δει γιαυτο  :think:

Επισης να ρωτησω και κατι ασχετο ...
Με τις αδειες τι παιζει ? ποτε ανανεωνονται ?  :think:
Ειδα διπλα ενα καινουριο παει να ανοιξει και απορησα , να εδω ειναι η απορια μου ...

1) για την λούση  συμφωνώ τότες είχε πρωτοβγή στην δουλιά k η πήρα μετράει ...

2)σε ένα δωμάτιο εχει κολώνες στο τζακουζι άρα με λίγη φαντασία όλα γινουνδε ......

3)όσο αφορά τα παλιά μαγαζιά περιμένουν την επιτροπή για να πάρουνε την αδια λιτουργίας αλά επολογίζετε μετά το ιούνιο  καπια φυσικά δεν φα ξανά λιτουργήσουν ....
τώρα αυτό το κενούριο δεν έχη αδια ούτε έχη της σωστές προδιαγραφές για να την πάρει κ πάνε να ανιξουν παράνομα οπότε φα υποστούν  κ της συνέπιες ....

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
η μαρία η σλοβάκα πότε γυρνάει?  και σε ποια βάρδια θα δουλευέι ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
La Femme εσυ εισαι καμια παλια ιεροδουλη;αν δεν γινομαι αδιακριτος.....σε ξερουμε απο καποιο μαγαζι;εχεις δουλεψει ποτε;

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
La Femme εσυ εισαι καμια παλια ιεροδουλη;αν δεν γινομαι αδιακριτος.....σε ξερουμε απο καποιο μαγαζι;εχεις δουλεψει ποτε;

ιερόδουλη είμαι κ με σβραγίδα αλιος δεν φα μπορούσα να έχω μαγαζί ....  :-*

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παλι καλα που αυτη η πολη αρχισε να ξυπναει,ενω στην Αθηνα ειναι ετη φωτος μπροστα,ευτυχως υπαρχει καποιος που ενημερωνει τον κοσμο....αλλα γενικα το λαφαμ το ειχα στα υποψη μου λογω Λουνας.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ιερόδουλη είμαι κ με σβραγίδα αλιος δεν φα μπορούσα να έχω μαγαζί ....  :-*

Ποτε δουλευεις ? δεν εχω γραψει κριτικη για αφεντικινα ... :zfuck: :zfuck:
Ειμαι και κουμουνιστης ... Γαμω τα αφεντικα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ρε πως αλλάζει το μαλλί την γυναίκα...
αγνώριστη έγινε η Λούση

εξακολουθεί βέβαια να είναι αστέρι  :boobies:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ποτε δουλευεις ? δεν εχω γραψει κριτικη για αφεντικινα ... :zfuck: :zfuck:
Ειμαι και κουμουνιστης ... Γαμω τα αφεντικα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny:

τη να με κανείς εμένα εγώ γέρασα πια τελιωσαν τα  τα ψωμιά μου  άσε που δεν ξέρω καν τη είναι πέρασμα   στυλ καλτσάς κ να σου βγει κανένα καλτσών μετά   :think: ..... εξάλου τόσα νέα κορίτσια ειπαρχουν.....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τη να με κανείς εμένα εγώ γέρασα πια τελιωσαν τα  τα ψωμιά μου  άσε που δεν ξέρω καν τη είναι πέρασμα   στυλ καλτσάς κ να σου βγει κανένα καλτσών μετά   :think: ..... εξάλου τόσα νέα κορίτσια ειπαρχουν.....

Η γρια κοτα εχει το ζουμι  :fuck2: ... ασε τα ειδαμε και τα πιπινια  :tits2:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
το μαλλι της lousy της παει τρελα!!!!!!!!!!  ΕΕΕΕΕΕ θελω και εγω την La femme!!!!!!!!  Πρωτα la Femme και μετα σιμονα!! 

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Και φανταστειτε να ειναι η La femme καμμια χριστινα ελληνιδα η ξανθια...!!!!!!  πω ρε πουστη!!! τι γυναικα!!!!! ποθ να ειναι γαμωτο!!!! τελευται φορα που ηρθαμε τετ-α-τετ ηταν πριν 2 χρονια σε ενα πετ-σοπ στο βαρδαρη....  ενταξει ηταν ακομα τρελη καυλα!!!!!!!!!!!!!!!1

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
το προη δουλευει Λούσυ

[size=43pt]Λουση[/size]

p

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Και φανταστειτε να ειναι η La femme καμμια χριστινα ελληνιδα η ξανθια...!!!!!!  πω ρε πουστη!!! τι γυναικα!!!!! ποθ να ειναι γαμωτο!!!! τελευται φορα που ηρθαμε τετ-α-τετ ηταν πριν 2 χρονια σε ενα πετ-σοπ στο βαρδαρη....  ενταξει ηταν ακομα τρελη καυλα!!!!!!!!!!!!!!!1

ορέα  κοπέλα η χριστίνα !!!! αλά den είμαι ούτε χριστίνα ούτε ξανφία  ! αλιφία πόσο χρόνων είναι η χριστίνα αν μιλάμε φυσικά για  την ειδια την γαλανομάτα  ????

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ορέα  κοπέλα η χριστίνα !!!! αλά den είμαι ούτε χριστίνα ούτε ξανφία  ! αλιφία πόσο χρόνων είναι η χριστίνα αν μιλάμε φυσικά για   την ειδια την γαλανομάτα   ????

Εχω παρατηρησει οτι το θ το γραφεις φ,υπαρχει καποιο προβλημα στο πληκτρολογιο σου???

Επισης δε βλεπω καμια διαφορα μεταξυ Λουσης και Κορινας,μηπως ειναι η ιδια κοπελα στις φωτογραφιες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom