Νέα

Αναζητώντας την Άνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex2211
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτό το τοπίκ για μια συγκεκεριμένη κοπέλα που δουλεύει κονσομασιον, έχει περάσει απο Ρόδο (3 χρόνια),Κοζάνη, Γρεβενά, Τρίκαλα και πρόσφατα Σπάρτη. Λόγω του οτι έχει (μάλλον) αλλάξει τηλέφωνο έχω χάσει τα ίχνη της. Έχει δουλέψει με το όνομα Άνια και Γιούλη, είναι 1.60 με 1.65, καστανόξανθη αδύνατη και με ένα τατουάζ με κινέζικα γράμματα στην πλάτη της. Δουλευεί μαζι με την αδερφή της (Λένα) μοιάζουν περίπου εμφανισιακά. Υπάρχει και φώτο (στέλνεται μόνο εμπίστα και σε πμ).
Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να γράψει ή να μου στείλει μηνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

zoudas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το καλοκαιρι που περασε ειμουν ροδο και γνωρισα μια γιουλη με τα χαρακτηριστικα που λες.μου ειπε πως εμενε με την αδερφη της (αν και δεν την ειδα). εχω τηλ. αλλα οσες φορες και να πηρα τοτε, δεν....

OP
OP
A

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο γνωστή μου ξέρω ότι ήταν καιρο στη Ρόδο η εν λογω κοπελλα και δουλευε στο Φαληράκι. Μήπως κάποιος συναγωνσιτής απο Ρόδο μπορεί να βοηθήσει?

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Απο γνωστή μου ξέρω ότι ήταν καιρο στη Ρόδο η εν λογω κοπελλα και δουλευε στο Φαληράκι. Μήπως κάποιος συναγωνσιτής απο Ρόδο μπορεί να βοηθήσει?
και ποιος σου εχει πει ρε φιλε οτι θελει να την ψαχνεις η κοπελα;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

θυμασαι μηπως σε ποια ταβερνα συχναζε?για να σου πω αμα ειναι.. ;)

OP
OP
A

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο οτι ξέρω δουλευε στριπτηζ για ενα διάστημα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ειχε δεσμο στη Ροδο με ενα τυπο που ειχε κλαμπ στη Ροδο και ηταν φοβερα κονομημενος και απο καλη οικογένεια.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Απο οτι ξέρω δουλευε στριπτηζ για ενα διάστημα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ειχε δεσμο στη Ροδο με ενα τυπο που ειχε κλαμπ στη Ροδο και ηταν φοβερα κονομημενος και απο καλη οικογένεια.
καταλαβα.θα του τα φαγε και τωρα την ψαχνει και αυτος.

OP
OP
A

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο αυτα που ξερω έτσι μου εχει πει (σιγα να μη το πιστεψω) οτι του εδωσε τα παπουτσια στο χερι γιατι ήταν πρεζονι. Για κακο παντως δεν τη ψαχνω αυτο ειναι σιγουρο.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Απο αυτα που ξερω έτσι μου εχει πει (σιγα να μη το πιστεψω) οτι του εδωσε τα παπουτσια στο χερι γιατι ήταν πρεζονι. Για κακο παντως δεν τη ψαχνω αυτο ειναι σιγουρο.
και γιατι την ψαχνεις ρε φιλε τοτε δεν μας ειπες? μηπως εχει καμια κληρονομια να παρει?

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
τελικα δεν μας ειπες γιατι την ψαχνεις ρε φιλε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
μα για να γινει το επομενο tv serial σε μεγαλο καναλι απο Σεπτεμβριο!

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
μα για να γινει το επομενο tv serial σε μεγαλο καναλι απο Σεπτεμβριο!
αρχιδια κανενας κεραυνοβολημενος θα ειναι και αυτος.για να ψαχνει τη γκομενα μεσα απο το σαιτ,εκτος να θελει να παιξει και αυτος στο κοκκινο κυκλο.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ανοίγω αυτό το τοπίκ για μια συγκεκεριμένη κοπέλα που δουλεύει κονσομασιον, έχει περάσει απο Ρόδο (3 χρόνια),Κοζάνη, Γρεβενά, Τρίκαλα και πρόσφατα Σπάρτη. Λόγω του οτι έχει (μάλλον) αλλάξει τηλέφωνο έχω χάσει τα ίχνη της. Έχει δουλέψει με το όνομα Άνια και Γιούλη, είναι 1.60 με 1.65, καστανόξανθη αδύνατη και με ένα τατουάζ με κινέζικα γράμματα στην πλάτη της. Δουλευεί μαζι με την αδερφή της (Λένα) μοιάζουν περίπου εμφανισιακά. Υπάρχει και φώτο (στέλνεται μόνο εμπίστα και σε πμ).
Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να γράψει ή να μου στείλει μηνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

μέχρι να βρούμε την Άνια θα μας έχει πιάσει ανία  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαρίστω όσους με πμ με βοήθησαν.
Απο εκει και πέρα καθένας κάνει τις επιλόγες του. Αλλά ένα είναι σίγουρο : οτι κανας κομπλεξικός να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία του Ιντενετ και να γραφώ τα απωθημένα καραγκιοζιλιστικά μου δεν είμαι.
Χαρακτηριστε όπως θελετε καρφι δε μου καίγεται. Και αν δε σας αρεσεί μη γράφετε.
Εσυ arcans2 δε μας είπες έχεις κανα πρόβλημα μήπως?
Γιατί δυστυχως ψυχαναλυτής δεν είμαι για να στο πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom