Νέα

Αναζητώ μπαράκι με 30-45χρονες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rammstein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Π.χ. συμβουλή του Λάκη στους 20χρονους ...

Τα καλοκαίρια γράφτε στα αρχίδια σας τα Ελληνικά κωλονήσια. Με τα ωραία σας λεφτά μπορείτε να πάτε ταξιδάκια στην Ευρώπη. Μπορεί να μην έχει ωραίες παραλίες και τσιφτετελοκωλάδικα, αλλά θα βρείτε γκομενάκια μπάνικα να γαμήσετε , χωρίς να το παίζετε ... trendyδες ...
το καλοκαιρι δεν ξερω αν εχεις παει σε κανενα ελληνικο κωλονησι...μαλλον οχι...σε ενημερωνω πως  ολη η ευρωπη ερχεται σ'αυτα τα κωλονησια οπως αναφερεις...εχουμε γαμηστερες παραλιες..εχουμε τσιφτετελοκωλαδικα...εχουμε τρενταδες...εχουμε ψωλαραδες...ερχονται κ οι ξενες κ γινεται του μουνιου το πανηγυρι...:) :) :) :) :) :) :) :) : ): ) :) :)

Σε οποιο νησι κ αν εχω παει...(πιστεψε με,εχω γυρισει σχεδον ολα τα τρεντυ νησια)...περασα απιστευτα...κ ελληνιδες μουναρες πετυχα...κ ξενες μουναρες πετυχα...κ ξενες σαβουρες,βρωμιαρες καριολες κ οτι αλλο θελεις πετυχα...κ ελληνιδες αγαμητες κ κακογαμημενες να ικετευουν για πουτσα ειδα...κ δυσκολες/απλησιαστες απο μενα γκομενες ειδα...

ΦΙΛΕ,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ Κ ΣΥΜΦΕΡΟΥΜΕ....ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...τουλαχιστον το καλοκαιρι...:P :P :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ξεκολάτε, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ γαμας ελληνιδα χωρις ενδοιασμους κ αναστολες αλλα ειναι επιπεβου κ βαθμίδας 1-6,για παραπάνω δεσμο μονο καθως οι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΟΜΟΥΝΟΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ παρακαλανε κ κανουν μαλακιες κ θυσιες απλα για να κανονισουν καφε μαζι,φανταστειτε για κατι παραπανω..

Επισκέπτης
στο κατά Λάκη ευαγγέλιο ενώ το παίζει Ελληναράς κατά τα άλλα η πολιτική διαστροφή που τον διακρίνει τον έχει κάνει και έχει μπερδέψει την πούτσες με της βούρτσες.
λάτρης του βορά και ιδικά της Γερμανίας όπου ο έρωτας και ότι έχει σχέση με αυτόν είναι μέσα σε καλούπια και το γαμήση γίνεται με εβδομαδιαίο πρόγραμμα σαν τα σχολεία.
αν και μονογαμικό άτομο του αρέσει να εκδράμη στο βορά κατά τον Φεβρουάριο στο μεγάλο καρναβάλι όπου οι λευκές κατάλευκες Γερμανίδες βγάζουν το μουνί τους σε δημόσια θέα και το πηδά κάθε πικραμένος πούτσος εκεί για αυτόν δεν υπάρχουν οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί που πήδηξαν πριν από αυτόν την Λευκή κατάλευκη Γερμανίδα του?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάποια μικρα μπαράκια σε περιοχή αμπελοκήπων αθηνας όπου συχνάζουν 30-45χρονες γυναίκες όχι να δουλεύουν στα μπαράκια αυτά απλά να ψάχνονται μόνο για πήδημα,σχεση....... . Αν δεν ξέρετε από Αμπελόκηπους έστω κάποιο καλό και γνωστό σας . thx anyway. !!
Το θες και στους Αμπελοκηπους τρομαρα σου  :idiot: . Ας βρεθει και ας ειναι στη Δωθεπαναγια  :rockon:

Επισκέπτης
Το θες και στους Αμπελοκηπους τρομαρα σου  :idiot: . Ας βρεθει και ας ειναι στη Δωθεπαναγια  :rockon:
όλοι οι καυλωμένοι εδώ πλάκωσαν στο τέλος θα το παίξουμε και τσατσάδες.
που είσαι ρε mampa28 να ξεκαυλωσουν μερικοί όψιμοι εραστές.

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Date (η οπως λεγεται τωρα) στον Πυργο των Αθηνων

Επισκέπτης
σε μια ηλικια απο 19μεχρι φανταζομαι 24-25 με βαση οσα ξερω υπαρχουν αρκετες που μπορεις και εδω στην ελλαδα να πηδηξεις χωρις σχεσεις και μπλεξιματα

Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε. Σε αυτές τις ηλικίες υπάρχουν πολλές για σχεση χωρίς πήδημα. Τουλάχιστον χωρίς εύκολο πήδημα. Μπορεί να τα "έχεις" μαζί τους, να παίζουν φιλιά, μπαλαμούτια κτλ αλλά δεν γαμιούνται εύκολα. Σε καμία περίπτωση δεν γαμιούνται όπως μια ίδιας ηλικίας ευρωπαία.

Άσε που σε αυτές τις ηλικίες κάνουν τρελή ζημιά κάτι μαλάκες 30+ που έχουν αρχίσει να βγάζουν λεφτά και κάνουν τρελό σπονσοριλίκι σε μικρές.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Στα 19 έχουν τσιμπουκώσει όλους τους συμμαθητές τους στην πενταήμερη και έχουν αρχίσει να το παίζουν παρθένες και δύσκολες.

Επισκέπτης
ξεκολάτε, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ γαμας ελληνιδα χωρις ενδοιασμους κ αναστολες αλλα ειναι επιπεβου κ βαθμίδας 1-6,για παραπάνω δεσμο μονο καθως οι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΟΜΟΥΝΟΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ παρακαλανε κ κανουν μαλακιες κ θυσιες απλα για να κανονισουν καφε μαζι,φανταστειτε για κατι παραπανω..

Εγω ξερω οτι ειτε παρακαλας σαν κλαψομουνης ειτε το παιζεις ανωτερω μια φορα για να γαμησεις Ελληνιδα που να βλεπεται θα σου πρηξει τον πουτσο.Δηλαδη εσυ ρε μαγκα τι κανεις και γαμας και ΑΝΕΤΑ Ελληνιδα?Εκτος αν εισαι τρεντακι του κερατα και φορας καμια κοιλωτα για καπελο η εχεις καμια bmw z3 και φραγκα και εισαι και 25+ οποτε μια 18-25 την εχεις.Δεν το λεω για εσενα προσωπικα αυτο απλα το συξκεκριμενο προτυπο θελουν οι καλες Ελληνιδες για να γαμηθουν.

Επισκέπτης
το καλοκαιρι δεν ξερω αν εχεις παει σε κανενα ελληνικο κωλονησι...μαλλον οχι...σε ενημερωνω πως  ολη η ευρωπη ερχεται σ'αυτα τα κωλονησια

ΦΙΛΕ,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ Κ ΣΥΜΦΕΡΟΥΜΕ....ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Βασικά δεν ξέρω αν εσύ έχεις περάσει ποτέ τα σύνορα με αυτά που γράφεις.
Αν δεν τα έχεις, συνέχισε, μια χαρά τα λες, δεν έχει νόημα να σε ακολουθήσω.

Στις γαμιο-κυκλάδες έχω πάει σε όλες σχεδόν.
Και χαλούσα 350.000 δρχ για λιγότερο από εβδομάδα , πολύ πριν το ευρώ.
Και ήταν μια μαλακία και μισή.
Πληρώνεις χρυσό ένα κωλο-δωμάτιο 5 τμ , το οποίο είναι ... ετοιμόροπο.
Τα ποτά που πίνεις ; Πετρέλαιο.
Ξαπλώστρα και καφές στην παραλία;
Τα ακριβότερα στον κόσμο!
Το φαγητό;
Ληστεία!
Ξέρεις πόσο έχει μια σαλάτα στη Σαντορίνη;
Άστα να πάνε στο διάολο!
Για Μύκονο δεν συζητώ καν.
Όσα θες για μια βδομάδα, πας για δύο μήνες στην Ταυλάνδη.

Για καμάκι;

Θα πας χωρίς γκόμενα σε Πάρο, Σαντορίνη , Μύκονο και θα καμακώσεις Ελληνίδα εκεί που να βλέπεται;

Το πιθανότερο είναι να τη βγάλεις στη μαλακία, μιας και δεν έχει εκεί πουτάνες, cg κτλ!

Τώρα αν είναι να παω με τη γκόμενά μου, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα σκάσω στους καραβλάχαρους και να μην κάτσω να την πηδάω σπίτι μου!

Αν είναι για ξένες , πιστεύω ότι καλύτερα να τις αναζητήσω έξω, παρά στα trend-ικα κωλονήσια.

Στον δικό μου χάρτη και κόσμο πάντως, νησιά όπως η Πάρος και η Σαντορίνη απλώς δεν υπάρχουν. Έχουν διαγραφεί προ πολλού. Και έχω επιχειρήματα γι'αυτό . Αν υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ τους, τα συζητώ.

Το "τα νησιά μας είναι τα πιο γαμάτα και οι άλλοι σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο είναι μαλάκες" δεν το θεωρώ επιχείρημα.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Λόγω αυτών των δυσκολιών,
όποιος εξασκεί το καμάκι στην Ελλάδα,
είναι το πιο εκπαιδευμένο καμάκι στον κόσμο.
Εχει έρθει αντιμέτωπο με το φαινόμενο Ελεεινίδα
και με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει!
Αν λοιπόν βρεθεί απέναντι σε νορμάλ γυναίκα,λόγω της
μεγάλης εμπειρίας του από Ελληνίδες, είναι 95% σίγουρο
ότι θα φάει καλά.
Γι'αυτό είμαι υπέρ στο καμάκι όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν.

Επισκέπτης
:headbang: :headbang:
imagesgl9.jpg

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
602
Πόντοι
81
Έχει ακούσει κανείς για μεγάλες (40-50 λογικά) που συχνάζουν στην Πατησίων και ψάχνουν νεαρούς; (παίζει και «χαρτζηλίκι»)

Κανένας συναγωνιστής που να ξέρει περισσότερα επί του θέματος;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom