Νέα

Αναζητώ μπαράκι με 30-45χρονες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rammstein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rammstein

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάποια μικρα μπαράκια σε περιοχή αμπελοκήπων αθηνας όπου συχνάζουν 30-45χρονες γυναίκες όχι να δουλεύουν στα μπαράκια αυτά απλά να ψάχνονται μόνο για πήδημα,σχεση....... . Αν δεν ξέρετε από Αμπελόκηπους έστω κάποιο καλό και γνωστό σας . thx anyway. !!

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια..

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
du
du hast
du hast mich
du
du hast
du hast mich

δεν γνωριζω αγαπητε.... αλλα θυμηθηκα το τελειο αυτο τραγουδι...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δε πηγαίνει du hast mich
αλλά κάπως αλλιώς νομίζω.

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Du
Du hast
Du hast mich

Du
Du hast
Du hast mich

Du hast mich
Du hast mich gefragt
Du hast mich gefragt
Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt

Willst du bis der tod euch scheidet
Treu ihr sein fr alle tage...

Nein

Willst du bis zum tod der scheide
Sie lieben auch in schlechten tagen....

Nein

ετσι παει φιλε μου... trust me!! lol

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
goodys makes the difference!!
goodys is the name!!!

καπως ετσι πρεπει να πηγαινε..
μετα δεν θυμαμαι φιλε μου... lol

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
και γω ψαχνω μια βυζομπαλου 45αρα ζωντοχηρα που δουλευει στον Σκλαβενιτη(δεν λεω σε πιοιο μαγαζι)...Η καριολα...
Συν την Χρυσαυγη που δεν την εχω βρει ακομα!!χαχα

κρεμαγιερα εννοει..οχι καμαριερα.φιλαρακο καμια μετώπη δεν σου λειπει?

Επισκέπτης
Ψάχνω κι εγώ κρεμαγιέρα απο 2CV του '67 αυτό με τα 600 κυβικά μηχανή.

Είχε κρεμαγιέρα το 2CV;
Είχε και δισκόφρενα μήπως;;;;;;;

Για το παιδί που έγραψε το θέμα.
Τέτοια πράγματα φίλε δεν υπάρχουν στο Ελλαδιστάν.
Υπάρχουν μόνο γυναίκες που ψάχνουν γαμπρούς.

Επαναλαμβάνω
ΓΑΜΠΡΟΥΣ

Μην πιστεύεις σε είδωλα.
Αν θες καμάκι και ξεπέτες, φύγε κανένα ταξιδάκι εκτός Ελλάδος.
Καλοκαιράκι ευρώπη σε μέρη που μαζεύεται νεολαία , εκτός μεσογείου και βαλκανίων , αν είσαι χύμα και πίνεις τις μπυρίτσες σου από εδώ και από εκεί θα βρείς αυτό που θες.

Στην Ελλάδα μόνο Νύφες  θα βρείς. Όχι αρπαχτές.

Η Ελληνίδα αραιά και που αν ψάξει αρπαχτή, θα την ψάξει με κανέναν μπάρμαν/πορτιέρη/dj κτλ. Αποκλειστικά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ψάχνω κι εγώ κρεμαγιέρα απο 2CV του '67 αυτό με τα 600 κυβικά μηχανή.
Θέλω να είναι κοντά στα Εξάρχεια, για να μην περπατήσω μακρυά απο την δουλειά μου και κατα προτίμηση να είναι μεταξύ των οδών Χαλκοκονδύλη και Σολωμού για να ρίξω και μια βόλτα απο το μασαζτσίδικο της Γ' Σεπτεμβρίου και μετά να πάω δίπλα να φάω στα Goodys.

Ευχαριστώ πολύ !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε

Επαναλαμβάνω
ΓΑΜΠΡΟΥΣ

Μην πιστεύεις σε είδωλα.
Αν θες καμάκι και ξεπέτες, φύγε κανένα ταξιδάκι εκτός Ελλάδος.
Καλοκαιράκι ευρώπη σε μέρη που μαζεύεται νεολαία , εκτός μεσογείου και βαλκανίων , αν είσαι χύμα και πίνεις τις μπυρίτσες σου από εδώ και από εκεί θα βρείς αυτό που θες.

[size=12pt]Η Ελληνίδα αραιά και που αν ψάξει αρπαχτή, θα την ψάξει με κανέναν μπάρμαν/πορτιέρη/dj κτλ. Αποκλειστικά.
[/size]

Πώς τα λέει (σωστά) ο Λάκης!!! :rockon:

Επισκέπτης
θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάποια μικρα μπαράκια σε περιοχή αμπελοκήπων αθηνας όπου συχνάζουν 30-45χρονες γυναίκες όχι να δουλεύουν στα μπαράκια αυτά απλά να ψάχνονται μόνο για πήδημα,σχεση....... . Αν δεν ξέρετε από Αμπελόκηπους έστω κάποιο καλό και γνωστό σας . thx anyway. !!

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια..
σου συνιστώ να πας στην Νικολούλη η στο πάμε πακέτο.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Spermbomb ,μα τη Παναγία ,πρώτη φορά γελάω τόσο πολύ με ένα ποστ.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι διπλα στο χαμενο δισκοπότηρο και πινουν νεκταρ...καλα αν βρεισ ελληνιδα που να μην ειναι οχτασχημη 30+ που να ψαχνει αρπαχτη να με φωναξεισ να τη βαλω στο national geographic εξωφυλο

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Για το παιδί που έγραψε το θέμα.
Τέτοια πράγματα φίλε δεν υπάρχουν στο Ελλαδιστάν.
Επαναλαμβάνω
ΓΑΜΠΡΟΥΣ

Η Ελληνίδα αραιά και που αν ψάξει αρπαχτή, θα την ψάξει με κανέναν μπάρμαν/πορτιέρη/dj κτλ. Αποκλειστικά.

Ωστε γι'αυτό δεν με πιστεύουν οι άντρες όταν ψάχνομαι... κι εγώ αναρωτιόμουν μήπως μοιάζω του Κουασιμόδου και δεν το ξέρω! Ανοίξτε βρε τα μάτια σας να δείτε τι γίνεται γύρω σας  :uglystupid:

Επισκέπτης
Ωστε γι'αυτό δεν με πιστεύουν οι άντρες όταν ψάχνομαι... κι εγώ αναρωτιόμουν μήπως μοιάζω του Κουασιμόδου και δεν το ξέρω! Ανοίξτε βρε τα μάτια σας να δείτε τι γίνεται γύρω σας.

Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, οι Ελληνίδες που συχνάζουν στα φόρουμ και στα chat είναι κωλόμπαζα. Κάποτε που έμπαινα στο #Hellas μου έστειλαν μερικές από όσες σύχναζαν εκεί φωτογραφίες.Μη φανταστείς ότι δεν είχα δει στη ζωή μου μπάζα. Σπούδασα Οδοντιατρική και Ιατρική στην Αθήνα, οπότε έχω μάθει καλά τι σημαίνει τριχωτή πατσόλα αποκρουστική και κακόγουστη. Ωστόσο ομολογώ ότι έπαθα πλάκα όταν είδα τις φωτογραφίες αυτές. Φοβήθηκα ειλικρινά.Σιχάθηκα που είμαι άνθρωπος. Έβλεπα εφιάλτες για μήνες. Φανταζόμουν ότι ήμουν σε κάποιο έρημο νησί , που δεν είχε κάτι άλλο να γαμήσω (π.χ. ζώα, πτώματα κτλ) και ότι αναγκαζόμουν να πηδήξω μια τέτοια βρωμιάρα. Και έψαχνα σκοινί να κρεμαστώ ή έστω ένα ξυράφι να κόψω την ψωλή μου και δεν έβρισκα ...

Επισκέπτης
αν βρεισ ελληνιδα που να μην ειναι οχτασχημη 30+ που να ψαχνει αρπαχτη να με φωναξεισ να τη βαλω στο national geographic εξωφυλο

Πές τα ρε άνθρωπε ...

Πες τα να τα ακούνε οι νέοι και να μην θρεφουν φρούδες ελπίδες και χάνουν τσάμπα καλοκαίρια και χρόνο.
Καλό είναι εμείς οι παλιοί που πάθαμε για να μάθουμε , να δίνουμε τα φώτα μας στους νεότερους μπας και αποφύγουν να πάθουν μερικά από αυτά που πάθαμε εμείς.

Π.χ. συμβουλή του Λάκη στους 20χρονους ...

Τα καλοκαίρια γράφτε στα αρχίδια σας τα Ελληνικά κωλονήσια. Με τα ωραία σας λεφτά μπορείτε να πάτε ταξιδάκια στην Ευρώπη. Μπορεί να μην έχει ωραίες παραλίες και τσιφτετελοκωλάδικα, αλλά θα βρείτε γκομενάκια μπάνικα να γαμήσετε , χωρίς να το παίζετε ... trendyδες ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Τα καλοκαίρια γράφτε στα αρχίδια σας τα Ελληνικά κωλονήσια. Με τα ωραία σας λεφτά μπορείτε να πάτε ταξιδάκια στην Ευρώπη. Μπορεί να μην έχει ωραίες παραλίες και τσιφτετελοκωλάδικα, αλλά θα βρείτε γκομενάκια μπάνικα να γαμήσετε , χωρίς να το παίζετε ... trendyδες ...

αντε τωρα λακη να πεισεις τον ελληνα, να φυγει απ την ''ομορφοτερη χωρα του κοσμου''  :jerking: και τις παραλιες της  :jerking: και να παει στην ευρωπη με αυτους τους κρυόκωλους ανθρωπους κλπ κλπ

..όπου θα του κοστισει και φθηνοτερα, για απειρως υψηλοτερες υπηρεσιες κλπ κλπ

Επισκέπτης
να φυγει απ την ''ομορφοτερη χωρα του κοσμου''  :jerking: και τις παραλιες της  :jerking: και να παει στην ευρωπη

Η Ελλάδα είναι όμορφη. Στις κρυόκωλες & "άσχημες" χώρες όμως γαμάς ωραία μουνιά , με λίγη προσπάθεια ενώ στην Ελλάδα ... ή πας για "σχέση" (και γάμο-παιδιά κτλ κτλ κτλ) ή ... CG , κωλόμπαρα , μασατζίδικα κτλ κτλ κτλ ...

Επισκέπτης
Η Ελλάδα είναι όμορφη. Στις κρυόκωλες & "άσχημες" χώρες όμως γαμάς ωραία μουνιά , με λίγη προσπάθεια ενώ στην Ελλάδα ... ή πας για "σχέση" (και γάμο-παιδιά κτλ κτλ κτλ) ή ... CG , κωλόμπαρα , μασατζίδικα κτλ κτλ κτλ ...

+1000 Συμφωνω απολυτως η Ελλαδα λεει μονο για να παντρευτεις καμια σαβουρα κουνελα να σου κανει 2-3 παιδια..20 χρονων που ειμαι μονο με μπουρδελα και CG την βγαζω μεχρι να τελιωσω με την σχολη να παω και εξω

nuntius

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
+1000 Συμφωνω απολυτως η Ελλαδα λεει μονο για να παντρευτεις καμια σαβουρα κουνελα να σου κανει 2-3 παιδια..20 χρονων που ειμαι μονο με μπουρδελα και CG την βγαζω μεχρι να τελιωσω με την σχολη να παω και εξω

Αν και θα βγω εκτος θεματος....ρε παιδια κατ αρχας σε μια ηλικια απο 19μεχρι φανταζομαι 24-25 με βαση οσα ξερω υπαρχουν αρκετες που μπορεις και εδω στην ελλαδα να πηδηξεις χωρις σχεσεις και μπλεξιματα(οχι οτι θα ειναι οι θεες αλλα νταξει αυτα πανε αναλογα και με εσενα παντα)και επισης που ειν το κακο να εχεις 2-3 μηνες σχεση μεχρι να βαρεθεις να πηδας την κοπελα(που πλ πιθανο να ναι κ πλ ωραια καθοτι μιλαμε για σχεση).Τεσπα το να δινω τα λεφτα μου συνεχεια σε cg η στα μπουρδελα και να λεω οι ελληνιδες ειναι χαλια θα παω εξωτερικο να μαμησω δν νομιζω οτι ειναι η ορθοτερη οπτικη του θεματος.Συμβιβασμος...(κ οχι υπερ του δεοντος ανεκτικοτητα βεβαια)

Επισκέπτης
Αν και θα βγω εκτος θεματος....ρε παιδια κατ αρχας σε μια ηλικια απο 19μεχρι φανταζομαι 24-25 με βαση οσα ξερω υπαρχουν αρκετες που μπορεις και εδω στην ελλαδα να πηδηξεις χωρις σχεσεις και μπλεξιματα(οχι οτι θα ειναι οι θεες αλλα νταξει αυτα πανε αναλογα και με εσενα παντα)και επισης που ειν το κακο να εχεις 2-3 μηνες σχεση μεχρι να βαρεθεις να πηδας την κοπελα(που πλ πιθανο να ναι κ πλ ωραια καθοτι μιλαμε για σχεση).Τεσπα το να δινω τα λεφτα μου συνεχεια σε cg η στα μπουρδελα και να λεω οι ελληνιδες ειναι χαλια θα παω εξωτερικο να μαμησω δν νομιζω οτι ειναι η ορθοτερη οπτικη του θεματος.Συμβιβασμος...(κ οχι υπερ του δεοντος ανεκτικοτητα βεβαια)

Σωστα τα λες φιλε αλλα ενταξει οπως  εχουμε ξανασυζητησει ειναι αρκετα δυσκολο αμα δεν εχεις καπια standar που εχουν θεσει οι Ελληνιδες να κανεις κατι.Πχ αμάξι, να εχεις το στυλ του γαμουουα κτλ.Τωρα ενταξει μπορει να με γαμανε οικονομικα λιγο τα μπουρδελα κτλ αλλα τι να κανω...απο το να συμβιβαστω με καμια σαυρα/μπαζολα ας τα πληρωνω τουλαχιστον εκει.Εξαλου τωρα τελευταια δεν αποσκοπω να χαλασω λεφτα καπου αλλου οποτε χαλάλι.
Εξαλου μισω να συμβιβαζομαι στο θεμα εμφανισης και να λεω δεν γαμιεται ας μην ψαχνω και πολλα πολλα καλη ειναι και μια χοντρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom