NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Αυτοκτόνησε και αυτός, σαν την Αριάννα;
αυτοκτόνησε η Αριάννα? Πότε?
Αυτοκτόνησε και αυτός, σαν την Αριάννα;
το οτι μανος λεει οτι θα ηθελε την γυναικα του στη φαση , δεν σημαινει οτι μπορει να το υποστηριξει συναισθηματικα.Ειναι περιεργα μονοπατια που μπορει να διαλυσουν μια οικογενεια πολυ ευκολα. Αλλο να μενει σε επιπεδο φαντασιωσης, την οποια να την μοιραζεσε την ωρα του σεχ αντε να βλεπεις και καμια τσοντα και ΑΛΛΟ να μοιραστεις τον συντροφο σου
όλα χρειάζονται ένα σοκ και ξεπερνιούνται ... θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα όταν τελικά με τα πολλά την κατάφερα να την πάω στο κρεβάτι στο τέλος μου ζήτησε να της τα δώσω στο στόμα και κοιτώντας με στα μάτια μου είπε καταπίνοντας " θα είσαι το καλύτερο μου φιλαράκι" ...
την δεύτερη φορά μου ζήτησε να φέρω μαζί τον καλύτερο μου φίλο και κάπου εκεί χάθηκε η παιδική μου αθωότητα...
όλα χρειάζονται ένα σοκ και ξεπερνιούνται ... θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα όταν τελικά με τα πολλά την κατάφερα να την πάω στο κρεβάτι στο τέλος μου ζήτησε να της τα δώσω στο στόμα και κοιτώντας με στα μάτια μου είπε καταπίνοντας " θα είσαι το καλύτερο μου φιλαράκι" ...
την δεύτερη φορά μου ζήτησε να φέρω μαζί τον καλύτερο μου φίλο και κάπου εκεί χάθηκε η παιδική μου αθωότητα...
χα χα τι παπαρας που εισαι!!!
το αλλο ειναι καλυτερο. Τι ωραια που φιλας .... πες την συνεχεια
της είπα "τι ωραία που φιλάς μωρό μου" και μου απάντησε...
"και που να δεις τι πίπες παίρνω"...
πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια το παραδέχομαι...
Και τι θα γινει τωρα?Δεν θα εχουμε θεμα για την Κυριακη?
Θέλετε να μεριμνήσω;
Ρε σεις τι ανωμαλίες είναι τούτες?
Σώνει και καλά θέλετε να γίνετε κερατάδες και να βλέπετε τη γυναίκα σας να πηδιέται με άλλους?
Ποδολάγνε, φάουλ! 'Εχω συμφωνήσει μαζί σου σε άλλες περιπτώσεις, αλλά τώρα δεν μας τα λες καλά.
Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ ή κατά του swinging, αλλά από λόγους αρχής και αντικειμενικότητας, οφείλω να σε επαναφέρω στην τάξη (sic).
Στο "ρε σεις τι ανωμαλίες είναι τούτες?", άνετα θα μπορούσε κανείς να αντιτάξει ότι και το δικό σου πάθος είναι μία μορφή ανωμαλίας και για μερικούς μάλιστα ακραία.
Οπότε άνετα μπορεί να σου "επιστρέψει" τους χαρακτηρισμούς.
Και για να μην παρεξηγηθώ, ούτε το δικό σου πάθος κατακρίνω, ούτε και το swinging επικροτώ.
Ποδολάγνε, φάουλ! 'Εχω συμφωνήσει μαζί σου σε άλλες περιπτώσεις, αλλά τώρα δεν μας τα λες καλά.
Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ ή κατά του swinging, αλλά από λόγους αρχής και αντικειμενικότητας, οφείλω να σε επαναφέρω στην τάξη (sic).
Στο "ρε σεις τι ανωμαλίες είναι τούτες?", άνετα θα μπορούσε κανείς να αντιτάξει ότι και το δικό σου πάθος είναι μία μορφή ανωμαλίας και για μερικούς μάλιστα ακραία.
Και για να μην παρεξηγηθώ, ούτε το δικό σου πάθος κατακρίνω, ούτε και το swinging επικροτώ.
Ανωμαλια τα ποδια? τι λε ρε. Γλειφοπατουσαδα μεχρι τέλους (να φοραει καλτσονακι μαυρο βεβαια που μ αρεσει)
Πλυμένο ή άπλυτο? (το καλτσονάκι, ντε...)
Μου βαζεις δυσκολα τωρα
γουστάρεις αλμύρα από άπλυτες κάλτσες τύπε?