Νέα

Αναζήτηση Ξέκωλου Τύπου Βεντή - Μπεζεντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
91
Πόντοι
1
Έχει κανείς υπόψη του κανένα ξέκωλο τύπου Βεντή, Μπεζεντάκου .... Υπέρτατο σκυλί !!!!!! Να σε εμπνέει να τις χώνεις χαστούκια στα κολομάγουλα!!!!!
Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Ελπίζω να καταλάβατε τι στύλ γυναίκα ψάχνω! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Έχει κανείς υπόψη του κανένα ξέκωλο τύπου Βεντή, Μπεζεντάκου .... Υπέρτατο σκυλί !!!!!! Να σε εμπνέει να τις χώνεις χαστούκια στα κολομάγουλα!!!!!
Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Ελπίζω να καταλάβατε τι στύλ γυναίκα ψάχνω! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Σε έχω "πιάσει" νομίζω....θέλεις να ανοίξεις σπίτι, να κάνεις οικογένεια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Το πλέον βέβαιο είναι πως τα καλά, σοβαρά και σεμνά κορίτσια :jerking: :jerking: :jerking: έχουν καπαρωθεί, καθότι οι κοπέλες αυτές αποτελούν παράδειγμα :boobies: :boobies: :boobies: για οικογένεια.... :headbang: :headbang:

Θα σου πρότεινα να διευρύνεις την γκάμα των επιλογών σου, και καμμιά δηλαδή λίγο απελευθερωμένη που να φοράει φούστα πάνω απο τον αστράγαλο σε χαλάει? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Οχι φιλε μου τετοια ξεκωλα ειναι 1 στα 1.000.000  που να τις βρει κανεις

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ξέκωλα έχει παντού. Καμιά κοπέλα της προκοπής ψάχνουμε ρε γμτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom