You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζήτηση τσιγγάνας-ινδιάνας-ασιάτισσας σε σπίτι ή πιάτσα!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εχει στο μοσχατο εναν καταυλισμο αλλο πραγμαΚαλησπέρα παίδες...υπάρχει άραγε καμιά τσιγγάνα,ασιάτισα ή έστω ινδιάνα που να εκδίδεται εντός οίκου ή και σε πιάτσα!!!περιμένω πληροφορίες!!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.206
για ασιατισσες υπαρχει σχετικο thread,για γυφτισσες σε κανα βρωμοσπιτο της λιοσιων(καλυτερα να το αποφυγεις),οσο για ινδιανες...Καλησπέρα παίδες...υπάρχει άραγε καμιά τσιγγάνα,ασιάτισα ή έστω ινδιάνα που να εκδίδεται εντός οίκου ή και σε πιάτσα!!!περιμένω πληροφορίες!!!!
Επισκέπτης
φίλε αν πας κατά μεριά πλατεία Βάθης από τσιγγάνες να πηδάς μια ζωή.Καλησπέρα παίδες...υπάρχει άραγε καμιά τσιγγάνα,ασιάτισα ή έστω ινδιάνα που να εκδίδεται εντός οίκου ή και σε πιάτσα!!!περιμένω πληροφορίες!!!!
άντε και στρατηγός από τα αφροδίσια.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Καλησπέρα παίδες...υπάρχει άραγε καμιά τσιγγάνα,ασιάτισα ή έστω ινδιάνα που να εκδίδεται εντός οίκου ή και σε πιάτσα!!!περιμένω πληροφορίες!!!!
Τα μισά CT από ρουμανία είναι original τσιγγάνες.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.206
εκει γαμιεται η αδερφη του ταμτακουεχει στο μοσχατο εναν καταυλισμο αλλο πραγμα
Επισκέπτης
εχουμε χιουμορ παντως οι ατιμοιεκει γαμιεται η αδερφη του ταμτακου
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αποτι ξερω υπαρχουν γυρω στα σαραντα σπιτια στην Αθηνα που δουλευουν μονο με Ινδιανες. Τις προαλλες ειδα μια στη λαϊκη στην Κυψελη με παραδοσιακη στολη (φτερα κλπ)Τη ρωτησα που δουλευει αλλα δεν ειπε.
ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Μακια, μακια, μακια!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.206
βαλεντινα,πηρες σβαρνα ολα τα thread?Αποτι ξερω υπαρχουν γυρω στα σαραντα σπιτια στην Αθηνα που δουλευουν μονο με Ινδιανες. Τις προαλλες ειδα μια στη λαϊκη στην Κυψελη με παραδοσιακη στολη (φτερα κλπ)Τη ρωτησα που δουλευει αλλα δεν ειπε.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βαλεντινα,πηρες σβαρνα ολα τα thread?
Ξεκιναω την κοινωνικη επανενταξη απο εδω μεσα! Ας πεσουν επιτελους τα τειχη που μας χωριζουν! Ανθρωπε αγαπα!!!!
αφηστε τα μιση και πιαστε τοΞεκιναω την κοινωνικη επανενταξη απο εδω μεσα! Ας πεσουν επιτελους τα τειχη που μας χωριζουν! Ανθρωπε αγαπα!!!!
Επισκέπτης
ετσιιι,και μετα παλι απ την αρχη μεχρι να στραβοψωλιασουμεαφηστε τα μιση και πιαστε το
Φίλε οκ δεν το συζητάμε από θέμα υγειας μεγάλο ρίσκο,στη πλατεία Βάθης παίζουν που ακριβώς?σε ξενοδοχεία ή χύμα ψωνίζονται?φίλε αν πας κατά μεριά πλατεία Βάθης από τσιγγάνες να πηδάς μια ζωή.
άντε και στρατηγός από τα αφροδίσια.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει "σπίτι" που φιλοξενεί πρωινή βάρδια κορίτσι με καταγωγή από το Θιβέτ (από τη Λάσα συγκεκριμένα) και βραδινή βάρδια, κορίτσι από Αϊτή. Μιλάμε για ΤΗΝ εξωτική φάση, γι' αυτό και δεν είναι διαδεδομένη η πληροφορία. Ψήνεσαι να σου δώσω διεύθυνση;Καλησπέρα παίδες...υπάρχει άραγε καμιά τσιγγάνα,ασιάτισα ή έστω ινδιάνα που να εκδίδεται εντός οίκου ή και σε πιάτσα
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Στην Λεωφόρο Αθηνών με Αγίας Άννης γαμάς γύφτισα με 5 ευρώ και είναι λοκούμιον. Προχτές έκανε μια ακάποτο πρωκτικό και ήταν γκάβλα σκέτη
φιλε δεν αντιλεγω οτι βρισκεις ευκολα καποιο τσιγανοπαιδει η γυφτοπουλο με 10 ευροπουλακια, μεγαλες πιθανοτητες να σου κατσει ειδικα εαν εισαι ομορφοπαιδο, αλλα!!!!!!Στην Λεωφόρο Αθηνών με Αγίας Άννης γαμάς γύφτισα με 5 ευρώ και είναι λοκούμιον. Προχτές έκανε μια ακάποτο πρωκτικό και ήταν γκάβλα σκέτη
ακαποτο και μαλιστα στο κολαρακι μπορει να ειναι σουπερ εκεινη την στιγμη, δεν ξερεις ομως τη σε περιμενει πιθανοτατα μετα.............!!!!!!
προσοχη παιδες δεν λεει τετοιο ρισκο!!!!!
φιλοι συναθλητες καλα γυφτοπουλακια βρισκεται απο περιοχη ανω φυλης (αχαρναι), κυκλοφορουν πολλα καλα κοματια με γαλαζοπρασινα ματια τα ατιμα, ειναι σκετη καυλα.
σε αναλογια απο τις 10 προσπαθειες που εχω κανει μου εχουν κατσει καλες περιπτωσεις οι πεντε.
τα λεμε.......
ενταξει φιλε συναγωνιστη!!!Tι σχεση εχει η Ανω Φυλη με Αχαρναι????
15χλμ ειναι το ενα απο το αλλο
εννοουσα λεωφορο φυλης πανω ψηλα στα ανω λιοσια, στο υψος που βρισκονται καποιοι καταυλησμοι.
πιστευω τωρα να ειμαι πιο συγκεκριμενος.
οκ?????
χαιρετω φιλε!!
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Οδός Φυλής 69Α το πάνω μπουρδέλο που ανεβαίνεις σκάλες, που έχει το 'Χριστινάκι'
πρωί απόγευμα εμπλοκή η οποία είναι Ασιάτισα και έχει και κορμάρα και είναι
και 'dirty' στο sex (της αρέσει να γαμιέται η κοπέλα). Από όσο έχουν γράψει
στο forum λένε οτι είναι από το Καζακστάν. Πολύ ξεκωλίδι το μωρό, αφού πολλές
φορές βγαίνει στο σαλόνι και φωνάζει 'θέλω πούτζο, θέλω sex,sex,sex'...
Διάβασε στο forum γι΄αυτήν και τις κριτικές των συναγωνιστών στο δεδομένο
μπουρδελάκι.
μπουρδελάκι.
Οδός Φυλής 69Α το πάνω μπουρδέλο που ανεβαίνεις σκάλες, που έχει το 'Χριστινάκι'
μπουρδελάκι.
ΤΟ χριστινακι εχει τιμηθει δεοντος προ καιρου. και παιζει το τελευταιο καιρο στο 69 αλλα την βρισκεις πολυ συχνα και στα παρακειμενα πορνοχαουζ.
ενταξει αξιζει το πιτσιλισμα που κ που αλλα δεν ειναι και τοο κοντα στο κινεζακι.
ποτε θα μπουν και αυτα μεσα στη πορνοντιζνεηλαντ της αθηνας????
σιγουρα θα κανουν θραυση και τον πρωτο καιρο σιγουρα θα μονοπωλησουν τα παντα στο χωρο αυτο!!!!!!!!!!!
αντε ελπιδες να εχουμε και υπομονη.....!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις