Μετα απο 5-6 μηνες εξονυχιστικο ψαξιμο ΒΡΗΚΑ επειτελους την ΚΥΡΙΑ μου, μεγαλυτερη μου κατα 6-7 χρονια, ειμαι 28 και ειναι 35 εμφανισιακα ΜΟΥΝΑΡΑ και ετσι ολοκληρωσα ολεεες μου τις φαντασιωσεις, εχουμε τρομερη εποικινωνια, εξω απο το δωματιο ειμαστε φιλοι της μιλαω στον ενικο με αγαπαει και με φροντιζει οπως και εγω αυτη αλλα μεσα στο δωματιο πλυθηντικος, η σχεση μας ειναι ανοιχτη που λεμε, μιλαμε καθε μερα αλλα την βλεπω συνηθως 2-3 φορες τη βδομαδα, οσοι ειναι ετος χορου καταλαβαινουν ποσο μαγικο ειναι, οσοι ειναι εχτος νομιζουν οτι αυτο σημαινει σε γαμαει τρως ξυλο κτλ σε ΓΑΜΑΕΙ ναι αλλα οχι απαρετητα σωματικα αλλα σιγουρα ψυχολογικα, στο μυαλο "mind control" και κανεις ολααα τα φετιχ που γουσταρεις να κανεις, ακομα και πραγματα που ΔΕΝ τα κανουν αφεντρες οπως τσιμπουκι, σεξ , προκτικ! απλααα στον τομεα αυτο και καλα δεν πρεπει να θεωρεις και να την κανεις να νιωσει οτι την γαμισες αλλα οτι απλα χρησιμοποιείσε τον πουτσο σου για παιχνιδι της για δικη της ευχαριστιση, φυσικα αυτα ολα τα βρισκεις ΜΟΝΟ σε μη pro αφεντρα γιατι σε αυτες που πληρωνεις εχτος οτι ειναι μουφες δν κανεις κ οσα θελεις
(μια φορα ειχα εμπειρια με pro) που ηταν τραγικη κ τωρα μπορω να δω τις διαφορες...........