Νέα

Αναζήτηση σκλάβων/κυρίαρχων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moynakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Ψαχνετε σκλαβες οπως εγω? ή κυριαρχους ή κυριαρχες ? Ασ δημιουργησουμε ενα νεο θεμα να μιλησουμε να γνωριστουμε και ισως καποιος η καποια βρει αυτο που ζηταει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ψαχνετε σκλαβες οπως εγω? ή κυριαρχους ή κυριαρχες ? Ασ δημιουργησουμε ενα νεο θεμα να μιλησουμε να γνωριστουμε και ισως καποιος η καποια βρει αυτο που ζηταει
τυπε στειλε στον μειλ τσουλι ή στον γιαννορανια
θα βρεις αυτο που θες :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Ψάχνεις βελόνα στ'άχυρα τύπε μου! Καλό ψάξιμο. Ή μάλλον καλά ξεμπερδέματα :s&m_1: :cheesy:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε μου εγω ψαχνω σκλαβους/σκλαβες, το φυλο δεν εχει σημασια! Θελει βαψιμο το σπιτι μου και δεν εχω φραγκα να πληρωσω μπογιατζη, οποτε ψαχνω ειλωτες να το κανουν τσαμπα, εχεις τιποτα υποψη?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε μου εγω ψαχνω σκλαβους/σκλαβες, το φυλο δεν εχει σημασια! Θελει βαψιμο το σπιτι μου και δεν εχω φραγκα να πληρωσω μπογιατζη, οποτε ψαχνω ειλωτες να το κανουν τσαμπα, εχεις τιποτα υποψη?

:2funny:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

OP
OP
moynakias

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Τυπε μου ,αν δεν εχεις καμμια σχεση με το θεμα ή δεν το γουσταρεις ή οτιδηποτε δεν χρειαζετε να μπαινεις και να γραφεις τη μαλακια σου, δεν ειναι υποχρεωτικο

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
1
Μετα απο 5-6 μηνες εξονυχιστικο ψαξιμο ΒΡΗΚΑ επειτελους την ΚΥΡΙΑ μου, μεγαλυτερη μου κατα 6-7 χρονια, ειμαι 28 και ειναι 35 εμφανισιακα ΜΟΥΝΑΡΑ και ετσι ολοκληρωσα ολεεες μου τις φαντασιωσεις, εχουμε τρομερη εποικινωνια, εξω απο το δωματιο ειμαστε φιλοι της μιλαω στον ενικο με αγαπαει και με φροντιζει οπως και εγω αυτη αλλα μεσα στο δωματιο πλυθηντικος, η σχεση μας ειναι ανοιχτη που λεμε, μιλαμε καθε μερα αλλα την βλεπω συνηθως 2-3 φορες τη βδομαδα, οσοι ειναι ετος χορου καταλαβαινουν ποσο μαγικο ειναι, οσοι ειναι εχτος νομιζουν οτι αυτο σημαινει σε γαμαει τρως ξυλο κτλ σε ΓΑΜΑΕΙ ναι αλλα οχι απαρετητα σωματικα αλλα σιγουρα ψυχολογικα, στο μυαλο "mind control" και κανεις ολααα τα φετιχ που γουσταρεις να κανεις, ακομα και πραγματα που ΔΕΝ τα κανουν αφεντρες οπως τσιμπουκι, σεξ , προκτικ! απλααα στον τομεα αυτο και καλα δεν πρεπει να θεωρεις και να την κανεις να νιωσει οτι την γαμισες αλλα οτι απλα χρησιμοποιείσε τον πουτσο σου για παιχνιδι της για δικη της ευχαριστιση, φυσικα αυτα ολα τα βρισκεις ΜΟΝΟ σε μη pro αφεντρα γιατι σε αυτες που πληρωνεις εχτος οτι ειναι μουφες δν κανεις κ οσα θελεις
(μια φορα ειχα εμπειρια με pro) που ηταν τραγικη κ τωρα μπορω να δω τις διαφορες...........  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom