Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
Σε κερατώνει.
Case closed.
Case closed.
που το πας, που το φερνεις στον ακιμ καταληγεις παλιΤύποι μη το γελάτε
κάποτε είχα μια γκόμενα που είχα υποψίες ότι με απατούσε
Για αυτό είχα βάλει κάμερα στο δωμάτιό της
Έντρομος διαπίστωσα παραφυσική δραστηριότητα γιατί η κάμερα έδειχνε πως η γκόμενά μου γαμιόταν στο σκοτάδι μεν ,χωρίς να καταγράφει το γαμιά της δε.
Πήρα τηλέφωνο λοιπόν τους GostBusters οι οποίοι μου ζήτησαν να τους δείξω το βιντεάκι.
Κατόπιν έρευνας μου ζήτησαν να αγοράσω ένα κουτί κουραμπιέδες και να το βάλω δίπλα στο κρεβάτι μου.
Πράγματι τους έβαλα εκεί που μου υπέδειξαν οι μαιτρ
Ξαναέβαλα την κάμερα στο recording και διαπίστωσα πως αφού το ''αερικό'' ξεμούνιασε την κοπέλα μου,πείνασε και άρχισε να τρώει κουραμπιέδες.
Εκεί διαπίστωσα πως πασπαλίζεται ένα μαύρο πρόσωπο και του έπεφταν και στο στήθος...το πασπάλισμα με τη λευκή άχνη των κουραμπιέδων άρχισε να αποκαλύπτει σιγά σιγά τον ένοχο...
Αφού άδειασε το κουτί,ο αράπης άναψε το φως και χαμογέλασε στην κάμερα δείχνοντας κοροιδευτικά τη γεμάτη λευκή άχνη από τους κουραμπιέδες γλώσσα του...
Έτσι τη χώρισα τη γκόμενα και ποτέ μα ποτέ δεν ξανάφαγα κουραμπιέδες..αντίθετα το ριξα στους κρεμπιέδες....![]()
![]()
![]()
O Aκιμ εχει αλλεργια στους κουραμπιεδες,αυτός ήταν ο τζόσουα συμπαθής μαυρούλης που μοιάζει με τον σπαντ ουεμππου το πας, που το φερνεις στον ακιμ καταληγεις παλι![]()
φιλε ο spud webb ηταν με το ζορι 1,70O Aκιμ εχει αλλεργια στους κουραμπιεδες,αυτός ήταν ο τζόσουα συμπαθής μαυρούλης που μοιάζει με τον σπαντ ουεμπ
Ο Ακίμ θα μπορούσε άνετα να φέρνει προς τον συνονόματό του Ολάζουονφιλε ο spud webb ηταν με το ζορι 1,70
εισαι σιγουρος ?
Τυπε αν παιζει χρημα στη μεση ή αφορα παιδια κλπ θα πας Τσουκαλη , εχει διασυνδεσεις και μπορει να βγαλει ακρη αλλα παιρνει πολλα.
Για εισοδους/εξοδους αναλογα με το θεμα. Για χερσαια περασματα ή λιμανια γινεται . Για αεροπορικα εκτος Σεγκεν γινεται. Για αεροπορικα εντος Σεγκεν υπο προυποθεσεις αν προκειται για ατομικα ταξιδια (με χακαρισμα λογαριασμω
1,68 και κάρφωνε σαν δίμετροςφιλε ο spud webb ηταν με το ζορι 1,70
εισαι σιγουρος ?
Ο καλυτερος αστυνομος Μπεκας.τύπε νηματοθετη εδω εισαι![]()
Τύπος πούσυ σε ετοιμότητα για μυστική αποστολή.Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον απεσταλμένο μας στη Νέα Υόρκη, θα χρειαστει μια paysafe 50 ευρώ που θα σταλεί στο Πουσυ , τα έξοδα θα καλύψουν επικοινωνία από ειδικά κρυπτογραφημένα κανάλια ....
Βασικά θα τα βάλει βενζίνη στο όχημα του και θα πάρει σβαρνα όλη την Αθήνα να βρει σε λειτουργία καρτοτηλέφωνο , επίσης θα αγοράσει τηλεκαρτα με επαρκές υπόλοιπο από παζάρι στο Μοναστηράκι.
Γιατί νομίζεις τα εξαφάνισαν τα καρτοτηλέφωνα.. επειδή ήταν untraceable
δεν νομιζω ιδιωτης να μπορει να εχει προσβαση σε τετοια αρχειαΤυποι , αφορα σε 3 ατομικα αεροπορικα ταξιδια μετ επιστροφης απο Αθηνα σε Νεα Υορκη μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο. Το θεμα ειναι οτι το ατομο εχει 2 διαβατηρια, ενα ελληνικο και ενα αμερικανικο λογω ελληνοαμερικανικης υπηκοοτητας.
Δεν παιζει χρημα ή παιδί η υπόθεση. Χρειάζεται να διασταυρωθεί αν αυτα που αναφέρει για το συγκεκριμενο 5μηνο ειναι αληθεια.
Τυποι , αφορα σε 3 ατομικα αεροπορικα ταξιδια μετ επιστροφης απο Αθηνα σε Νεα Υορκη μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο. Το θεμα ειναι οτι το ατομο εχει 2 διαβατηρια, ενα ελληνικο και ενα αμερικανικο λογω ελληνοαμερικανικης υπηκοοτητας.
Δεν παιζει χρημα ή παιδί η υπόθεση. Χρειάζεται να διασταυρωθεί αν αυτα που αναφέρει για το συγκεκριμενο 5μηνο ειναι αληθεια.
Όπως πολυ σωστα ανέφερες με το διπλό διαβατήριο δεν υπάρχουν σφραγίδες εισοδυ -εξοδου, για αυτο ανέφερα αυτη την λεπτομέρεια που προσθετει βαθμο δυσκολιας στο εγχείρημα.Koιτα, αν σε ενδιαφερουν οι ημερομηνιες των ταξιδιων (μεσω εισητηριων) ειναι σχετικα ευκολο. Οι ημερομηνιες (control) εισοδου-εξοδου ειναι εφικτες για Ελλαδα μεσω δικτυωμενου ερευνητη , για ΗΠΑ πολυ χλωμο. Αν πχ θεωρεις οτι υπαρχει πιθανοτητα κλεισμενα αεροπορικα να μην χρησιμοποιηθηκαν ή οι ημερομηνιες να ειναι σωστες αλλα ο προορισμος να ειναι αλλος (πχ Αντις Αμπεμπα αντι για ΝΥ) μπλεκεις πολυ. Με το διπλο διαβατηριο δεν υπαρχουν σφραγιδες εισοδου εξοδου προφανως αν χρησιμοποιεις το ελληνικο εδω και το αμερικανικο εκει.
Όπως πολυ σωστα ανέφερες με το διπλό διαβατήριο δεν υπάρχουν σφραγίδες εισοδυ -εξοδου, για αυτο ανέφερα αυτη την λεπτομέρεια που προσθετει βαθμο δυσκολιας στο εγχείρημα.
Σχετικά με τις ημερομηνιες και τα κλεισμένα αεροπορικά εισητήρια που αναφέρεις, βασικά ειναι άγνωστον αν ποτέ κλείστηκαν εισητήρια. Μπορεί και να κλειστηκαν και να έγιναν αυτα τα 3 ταξιδια στην ΝΥ, μπορει και οχι. Για αεροπορικα εισητηρια δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο για να στηριχτουμε.
Για να το απλοποιησουμε το θεμα , επειδη ισως μπερδευει αρκετα, αυτο που ενδιαφερει ειναι εαν ιδιωτικος ντεντεκτιβ με βαση το ονοματεπωνυμο, ημερομηνια και τοπο γεννησης μπορει να μαθει αν εχει ταξιδεψει το ατομο αυτο, αρχικα απο το ΕΛ Βενιζελο, μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο, σε ποιο μερος ταξιδεψε (και απο ποιο μερος ηρθε κατα την επιστροφη-εισοδο στην Ελλάδα) και ποιες ημερομηνιες. Υποτιτθεται οτι εχει παει 3 φορες στην Νεα Υορκη. Να το επιβεβαιωσω θελω.
χμμ καλη ιδεα αυτο με το ΙΑΤΑ....τους αριθμους διαβατηριων δεν τους εχω στην διαθεση μου και αδυνατον να τους βρωΔεν ειναι ανεφικτο. Εκτός από το control στα αεροδρομια υπάρχει και database της ΙΑΤΑ που ειναι σιγουρα πιο ευκολο να βρεθει ακρη. Γενικά εχουν αρκετοι προσβαση σε αυτα τα στοιχεια. Ισως χρειαστεις και τους αριθμους διαβατηριων ομως.
στο handling του βενιζελου υπαρχουν, δωσε σε καμια κοπελα να στα βρειχμμ καλη ιδεα αυτο με το ΙΑΤΑ....τους αριθμους διαβατηριων δεν τους εχω στην διαθεση μου και αδυνατον να τους βρω