Νέα

Αναζήτηση ντετέκτιβ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Τυπε αν παιζει χρημα στη μεση ή αφορα παιδια κλπ θα πας Τσουκαλη , εχει διασυνδεσεις και μπορει να βγαλει ακρη αλλα παιρνει πολλα.
Για εισοδους/εξοδους αναλογα με το θεμα. Για χερσαια περασματα ή λιμανια γινεται . Για αεροπορικα εκτος Σεγκεν γινεται. Για αεροπορικα εντος Σεγκεν υπο προυποθεσεις αν προκειται για ατομικα ταξιδια (με χακαρισμα λογαριασμων).

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Τύποι μη το γελάτε
κάποτε είχα μια γκόμενα που είχα υποψίες ότι με απατούσε
Για αυτό είχα βάλει κάμερα στο δωμάτιό της
Έντρομος διαπίστωσα παραφυσική δραστηριότητα γιατί η κάμερα έδειχνε πως η γκόμενά μου γαμιόταν στο σκοτάδι μεν ,χωρίς να καταγράφει το γαμιά της δε.
Πήρα τηλέφωνο λοιπόν τους GhostBusters οι οποίοι μου ζήτησαν να τους δείξω το βιντεάκι.
Κατόπιν έρευνας μου ζήτησαν να αγοράσω ένα κουτί κουραμπιέδες και να το βάλω δίπλα στο κρεβάτι μου.

Πράγματι τους έβαλα εκεί που μου υπέδειξαν οι μαιτρ

Ξαναέβαλα την κάμερα στο recording και διαπίστωσα πως αφού το ''αερικό'' ξεμούνιασε την κοπέλα μου,πείνασε και άρχισε να τρώει κουραμπιέδες.
Εκεί διαπίστωσα πως πασπαλίζεται ένα μαύρο πρόσωπο και του έπεφταν και στο στήθος...το πασπάλισμα με τη λευκή άχνη των κουραμπιέδων άρχισε να αποκαλύπτει σιγά σιγά τον ένοχο...
Αφού άδειασε το κουτί,ο αράπης άναψε το φως και χαμογέλασε στην κάμερα δείχνοντας κοροιδευτικά τη γεμάτη λευκή άχνη από τους κουραμπιέδες γλώσσα του...

Έτσι τη χώρισα τη γκόμενα και ποτέ μα ποτέ δεν ξανάφαγα κουραμπιέδες..αντίθετα το ριξα στους κρεμπιέδες.... :bigdick: :2on1: :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.054
Πόντοι
27.261
Τύποι μη το γελάτε
κάποτε είχα μια γκόμενα που είχα υποψίες ότι με απατούσε
Για αυτό είχα βάλει κάμερα στο δωμάτιό της
Έντρομος διαπίστωσα παραφυσική δραστηριότητα γιατί η κάμερα έδειχνε πως η γκόμενά μου γαμιόταν στο σκοτάδι μεν ,χωρίς να καταγράφει το γαμιά της δε.
Πήρα τηλέφωνο λοιπόν τους GostBusters οι οποίοι μου ζήτησαν να τους δείξω το βιντεάκι.
Κατόπιν έρευνας μου ζήτησαν να αγοράσω ένα κουτί κουραμπιέδες και να το βάλω δίπλα στο κρεβάτι μου.

Πράγματι τους έβαλα εκεί που μου υπέδειξαν οι μαιτρ

Ξαναέβαλα την κάμερα στο recording και διαπίστωσα πως αφού το ''αερικό'' ξεμούνιασε την κοπέλα μου,πείνασε και άρχισε να τρώει κουραμπιέδες.
Εκεί διαπίστωσα πως πασπαλίζεται ένα μαύρο πρόσωπο και του έπεφταν και στο στήθος...το πασπάλισμα με τη λευκή άχνη των κουραμπιέδων άρχισε να αποκαλύπτει σιγά σιγά τον ένοχο...
Αφού άδειασε το κουτί,ο αράπης άναψε το φως και χαμογέλασε στην κάμερα δείχνοντας κοροιδευτικά τη γεμάτη λευκή άχνη από τους κουραμπιέδες γλώσσα του...

Έτσι τη χώρισα τη γκόμενα και ποτέ μα ποτέ δεν ξανάφαγα κουραμπιέδες..αντίθετα το ριξα στους κρεμπιέδες.... :bigdick: :2on1: :rockon:
που το πας, που το φερνεις στον ακιμ καταληγεις παλι :tooth:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
που το πας, που το φερνεις στον ακιμ καταληγεις παλι :tooth:
O Aκιμ εχει αλλεργια στους κουραμπιεδες,αυτός ήταν ο τζόσουα συμπαθής μαυρούλης που μοιάζει με τον σπαντ ουεμπ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.054
Πόντοι
27.261
O Aκιμ εχει αλλεργια στους κουραμπιεδες,αυτός ήταν ο τζόσουα συμπαθής μαυρούλης που μοιάζει με τον σπαντ ουεμπ
φιλε ο spud webb ηταν με το ζορι 1,70
εισαι σιγουρος ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
φιλε ο spud webb ηταν με το ζορι 1,70
εισαι σιγουρος ?
Ο Ακίμ θα μπορούσε άνετα να φέρνει προς τον συνονόματό του Ολάζουον
Ο Τζόσουα ήταν σα ξωτικό μικροκαμωμένος,ναι ίσως και πιο κάτω από 1,70 :confused:

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.317
Πόντοι
206
πολύ καλό θέμα για το εορταστικό σ/κ

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Τυπε αν παιζει χρημα στη μεση ή αφορα παιδια κλπ θα πας Τσουκαλη , εχει διασυνδεσεις και μπορει να βγαλει ακρη αλλα παιρνει πολλα.
Για εισοδους/εξοδους αναλογα με το θεμα. Για χερσαια περασματα ή λιμανια γινεται . Για αεροπορικα εκτος Σεγκεν γινεται. Για αεροπορικα εντος Σεγκεν υπο προυποθεσεις αν προκειται για ατομικα ταξιδια (με χακαρισμα λογαριασμω

Τυποι , αφορα σε 3 ατομικα αεροπορικα ταξιδια μετ επιστροφης απο Αθηνα σε Νεα Υορκη μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο. Το θεμα ειναι οτι το ατομο εχει 2 διαβατηρια, ενα ελληνικο και ενα αμερικανικο λογω ελληνοαμερικανικης υπηκοοτητας.

Δεν παιζει χρημα ή παιδί η υπόθεση. Χρειάζεται να διασταυρωθεί αν αυτα που αναφέρει για το συγκεκριμενο 5μηνο ειναι αληθεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.018
Πόντοι
12.756
Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον απεσταλμένο μας στη Νέα Υόρκη, θα χρειαστει μια paysafe 50 ευρώ που θα σταλεί στο Πουσυ , τα έξοδα θα καλύψουν επικοινωνία από ειδικά κρυπτογραφημένα κανάλια ....
Βασικά θα τα βάλει βενζίνη στο όχημα του και θα πάρει σβαρνα όλη την Αθήνα να βρει σε λειτουργία καρτοτηλέφωνο , επίσης θα αγοράσει τηλεκαρτα με επαρκές υπόλοιπο από παζάρι στο Μοναστηράκι.
Γιατί νομίζεις τα εξαφάνισαν τα καρτοτηλέφωνα.. επειδή ήταν untraceable

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον απεσταλμένο μας στη Νέα Υόρκη, θα χρειαστει μια paysafe 50 ευρώ που θα σταλεί στο Πουσυ , τα έξοδα θα καλύψουν επικοινωνία από ειδικά κρυπτογραφημένα κανάλια ....
Βασικά θα τα βάλει βενζίνη στο όχημα του και θα πάρει σβαρνα όλη την Αθήνα να βρει σε λειτουργία καρτοτηλέφωνο , επίσης θα αγοράσει τηλεκαρτα με επαρκές υπόλοιπο από παζάρι στο Μοναστηράκι.
Γιατί νομίζεις τα εξαφάνισαν τα καρτοτηλέφωνα.. επειδή ήταν untraceable
Τύπος πούσυ σε ετοιμότητα για μυστική αποστολή.

1619852480948.jpeg

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τυποι , αφορα σε 3 ατομικα αεροπορικα ταξιδια μετ επιστροφης απο Αθηνα σε Νεα Υορκη μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο. Το θεμα ειναι οτι το ατομο εχει 2 διαβατηρια, ενα ελληνικο και ενα αμερικανικο λογω ελληνοαμερικανικης υπηκοοτητας.

Δεν παιζει χρημα ή παιδί η υπόθεση. Χρειάζεται να διασταυρωθεί αν αυτα που αναφέρει για το συγκεκριμενο 5μηνο ειναι αληθεια.
δεν νομιζω ιδιωτης να μπορει να εχει προσβαση σε τετοια αρχεια
λαδωσε καναν κυπατζη καλυτερα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Πριν απο μερικα χρονια εβγαινα ραντεβου με μια παντρεμενη, που μου ελεγε μυθους οτι βρισκοταν σε διασταση με τον πρωην της. Ετσι με ειχαν παρακολουθησει ντεντεκτιβς (αντρας- γυναικα συνηθως), για αρκετο χρονικο διαστημα. Ειναι εφιαλτικο, και καποια στιγμη καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα, και σε παρακολουθουν. Κακα σκυλια! Επισης βγαζουν πολυ ωραιες φωτος με φιλτρο <ειρωνικο αστειο. 0 πρωην της.. ακομη τις κρατα για ενθυμιο. :embarrased:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306

Koιτα, αν σε ενδιαφερουν οι ημερομηνιες των ταξιδιων (μεσω εισητηριων) ειναι σχετικα ευκολο. Οι ημερομηνιες (control) εισοδου-εξοδου ειναι εφικτες για Ελλαδα μεσω δικτυωμενου ερευνητη , για ΗΠΑ πολυ χλωμο. Αν πχ θεωρεις οτι υπαρχει πιθανοτητα κλεισμενα αεροπορικα να μην χρησιμοποιηθηκαν ή οι ημερομηνιες να ειναι σωστες αλλα ο προορισμος να ειναι αλλος (πχ Αντις Αμπεμπα αντι για ΝΥ) μπλεκεις πολυ. Με το διπλο διαβατηριο δεν υπαρχουν σφραγιδες εισοδου εξοδου προφανως αν χρησιμοποιεις το ελληνικο εδω και το αμερικανικο εκει.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Koιτα, αν σε ενδιαφερουν οι ημερομηνιες των ταξιδιων (μεσω εισητηριων) ειναι σχετικα ευκολο. Οι ημερομηνιες (control) εισοδου-εξοδου ειναι εφικτες για Ελλαδα μεσω δικτυωμενου ερευνητη , για ΗΠΑ πολυ χλωμο. Αν πχ θεωρεις οτι υπαρχει πιθανοτητα κλεισμενα αεροπορικα να μην χρησιμοποιηθηκαν ή οι ημερομηνιες να ειναι σωστες αλλα ο προορισμος να ειναι αλλος (πχ Αντις Αμπεμπα αντι για ΝΥ) μπλεκεις πολυ. Με το διπλο διαβατηριο δεν υπαρχουν σφραγιδες εισοδου εξοδου προφανως αν χρησιμοποιεις το ελληνικο εδω και το αμερικανικο εκει.
Όπως πολυ σωστα ανέφερες με το διπλό διαβατήριο δεν υπάρχουν σφραγίδες εισοδυ -εξοδου, για αυτο ανέφερα αυτη την λεπτομέρεια που προσθετει βαθμο δυσκολιας στο εγχείρημα.
Σχετικά με τις ημερομηνιες και τα κλεισμένα αεροπορικά εισητήρια που αναφέρεις, βασικά ειναι άγνωστον αν ποτέ κλείστηκαν εισητήρια. Μπορεί και να κλειστηκαν και να έγιναν αυτα τα 3 ταξιδια στην ΝΥ, μπορει και οχι. Για αεροπορικα εισητηρια δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο για να στηριχτουμε.
Για να το απλοποιησουμε το θεμα , επειδη ισως μπερδευει αρκετα, αυτο που ενδιαφερει ειναι εαν ιδιωτικος ντεντεκτιβ με βαση το ονοματεπωνυμο, ημερομηνια και τοπο γεννησης μπορει να μαθει αν εχει ταξιδεψει το ατομο αυτο, αρχικα απο το ΕΛ Βενιζελο, μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο, σε ποιο μερος ταξιδεψε (και απο ποιο μερος ηρθε κατα την επιστροφη-εισοδο στην Ελλάδα) και ποιες ημερομηνιες. Υποτιτθεται οτι εχει παει 3 φορες στην Νεα Υορκη. Να το επιβεβαιωσω θελω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Όπως πολυ σωστα ανέφερες με το διπλό διαβατήριο δεν υπάρχουν σφραγίδες εισοδυ -εξοδου, για αυτο ανέφερα αυτη την λεπτομέρεια που προσθετει βαθμο δυσκολιας στο εγχείρημα.
Σχετικά με τις ημερομηνιες και τα κλεισμένα αεροπορικά εισητήρια που αναφέρεις, βασικά ειναι άγνωστον αν ποτέ κλείστηκαν εισητήρια. Μπορεί και να κλειστηκαν και να έγιναν αυτα τα 3 ταξιδια στην ΝΥ, μπορει και οχι. Για αεροπορικα εισητηρια δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο για να στηριχτουμε.
Για να το απλοποιησουμε το θεμα , επειδη ισως μπερδευει αρκετα, αυτο που ενδιαφερει ειναι εαν ιδιωτικος ντεντεκτιβ με βαση το ονοματεπωνυμο, ημερομηνια και τοπο γεννησης μπορει να μαθει αν εχει ταξιδεψει το ατομο αυτο, αρχικα απο το ΕΛ Βενιζελο, μεσα σε ενα συγκεκριμενο 5μηνο, σε ποιο μερος ταξιδεψε (και απο ποιο μερος ηρθε κατα την επιστροφη-εισοδο στην Ελλάδα) και ποιες ημερομηνιες. Υποτιτθεται οτι εχει παει 3 φορες στην Νεα Υορκη. Να το επιβεβαιωσω θελω.

Δεν ειναι ανεφικτο. Εκτός από το control στα αεροδρομια υπάρχει και database της ΙΑΤΑ που ειναι σιγουρα πιο ευκολο να βρεθει ακρη. Γενικά εχουν αρκετοι προσβαση σε αυτα τα στοιχεια. Ισως χρειαστεις και τους αριθμους διαβατηριων ομως.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Δεν ειναι ανεφικτο. Εκτός από το control στα αεροδρομια υπάρχει και database της ΙΑΤΑ που ειναι σιγουρα πιο ευκολο να βρεθει ακρη. Γενικά εχουν αρκετοι προσβαση σε αυτα τα στοιχεια. Ισως χρειαστεις και τους αριθμους διαβατηριων ομως.
χμμ καλη ιδεα αυτο με το ΙΑΤΑ....τους αριθμους διαβατηριων δεν τους εχω στην διαθεση μου και αδυνατον να τους βρω

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom