lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Δεν εχω προβλημα.
Συνηθως μπουρδελα......
Δεν εχω προβλημα.
Συνηθως μπουρδελα......
η αννιτα πανω απο 1.60 δεν ειναι...Απο οτι παρατηρησα σε ενδιαφερουν οι φθηνες κυριως λυσεις. Αν δεν σε χαλαει το χρωμα, (αν σε χαλαει, η πρωτη επισκεψη-σοκ ειναι, μετα συνηθιζεις και περνας απιστευτα), δοκιμασε Κολ47 στο επανω. Παιζουν δυο απιθανα νταρντανομωρα γαζελες. Εγω ηδη εχω "πιασει δουλεια" με την Αννιτα που ηταν και απο την πρωτη κιολας φορα ευγενεστατη. Οταν βρω χρονο θα ανεβασω κριτικες.
η αννιτα πανω απο 1.60 δεν ειναι...
[/qu
Ειναι περιπου 1.65, εγω ειμαι 1.75 και δεν την περναω πολυ. Ειναι ομως πολυ πληθωρικη γυναικα με πολλα μυικα "πιασιματα" χωρις λιπη.
δεν ειναι 1.65 φιλε...ειναι το πολυ 1.60....η αννιτα πανω απο 1.60 δεν ειναι...
[/qu
Ειναι περιπου 1.65, εγω ειμαι 1.75 και δεν την περναω πολυ. Ειναι ομως πολυ πληθωρικη γυναικα με πολλα μυικα "πιασιματα" χωρις λιπη.
ρομινα απο στουντιο σταρ τη λεει φατσα?
οι γαζελες πραγματι εχουν πολυ ωραια κορμια και συνηθως ειναι μυονταρντανες σαν αυτες που ψαχνω. αλλα εχω θεμα με το χρωμα και γενικοτερα το στυλ. κατι σε ευρωπαικο με κοινες αναλογιες;
π.χ. σε Ελληνιδες διασιμες που μου ερχονται στο μυαλο (τουλαχιστον στο πως φαινονται στον φακο):
Ναταλι Θανου
Νικολετα Καρρα
Ζωη Λασκαρη
Μαριεττα Χρουσαλα
Νονη Δουνια
Θελξη
και ισως σε πιο κοντη εκδοση:
Ολγα Λαφαζανη
Σταματινα Τσιμτσιλη
Κατερινα Στικουδη
Ελενα Παπαριζου
Δημητρα Ματσουκα
Ελλη Κοκκινου
ενα οπτικο παραδειγμα, η Μπαστα (που δεν ειναι οτι πιο αδυνατο) φαινεται μυξα μπροστα στην Λασκαρη:
η ρομινα ειναι ομορφη?μιλαω για στουντιο σταρ
πάντως τύπε το νταρντάνα σημαίνει εύσωμη αλλά καλλίγραμμη κάτι που δεν συμβαίνει με τα παραδείγματα σου!