Νέα

Αναζητήσεις ταινιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λοιπόν - είπα να φτιάξω ένα request topic μήπως και το έχει κανείς αυτό, μια και δεν υπάρχει πουθενά (ούτε σε boards, ούτε στο eBay). :headbang:  Σίγουρα κυκλοφόρησε σε βιντεοκασέτα τότε, αφού το κλιπάκι στο link το έχει φτιάξει Έλληνας (κάποιος χρήστης με το nick ilios) σε κάποιο περίεργο forum.

Screens:

Link:

Pass:
bourdela :tooth:

Υπάρχει περίπτωση να την έχει πουθενά πεταμένη κανείς ρε παίδες? :helpplea:  Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να βοηθήσετε - πληρώνω και μεταφορικά να έρθει Αθήνα μιλάμε. Επίσης, έχω ότι χρειάζεται για να τη μετατρέψω σε ψηφιακή μορφή ώστε να πάρουν μάτι όλοι. :boobies: :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ξερεις τιτλο ?

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ναι, λέγεται - My sinful life (1983) - δεν έχω ιδέα πως το μεταφράσανε στα Ελληνικά. :rolleyes:

Η μόνη ελπίδα μου είναι κάποιος που θα μπαίνει εδώ, να την είχε κάνει τότε copy από κασέττα σε κασέττα.
χλωμο, χλωμοτατο, κιτρινο το βλεπω να την βρεις αυτην την ταινια..
παιζει να μην εχει κοπια στη συλλογη του ουτε ο τομ μπάιρον..

σόρυ..  :rolleyes:

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Thanx - το ξέρω ρε πούστη μου. :headbang:

Υπάρχει όμως Έλληνας που την έχει σίγουρα (αφού έφτιαξε το clip) - του είχα στείλει και PM σ' εκείνο το site, αλλά με γείωσε κανονικά. :jerking:

Απλά θα το κάνω bump αυτό εδώ αραιά και που, μήπως βρεθεί και 2ος σε όλη την επικράτεια που μπορεί να την έχει. :rolleyes:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πες μας τους σταρ που πρωταγωνιστούν!  :2funny:

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έκανες click στο link παραπάνω? :rolleyes:

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μαζί σου φίλε μου στο πως λεγόταν στα Ελληνικά - όπως είπα, δεν έχω ιδέα. :dunno:

Πως το βρίσκουμε είναι το θέμα... :helpplea:

/edit: Τι έγινε ρε mods? Έπεσε σβήσιμο? :think:

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Λοιπόν - είπα να φτιάξω ένα request topic μήπως και το έχει κανείς αυτό, μια και δεν υπάρχει πουθενά (ούτε σε boards, ούτε στο eBay). :headbang:  Σίγουρα κυκλοφόρησε σε βιντεοκασέτα τότε, αφού το κλιπάκι στο link το έχει φτιάξει Έλληνας (κάποιος χρήστης με το nick ilios) σε κάποιο περίεργο forum.

Screens:

Link:

Pass:
bourdela :tooth:

Υπάρχει περίπτωση να την έχει πουθενά πεταμένη κανείς ρε παίδες? :helpplea:  Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να βοηθήσετε - πληρώνω και μεταφορικά να έρθει Αθήνα μιλάμε. Επίσης, έχω ότι χρειάζεται για να τη μετατρέψω σε ψηφιακή μορφή ώστε να πάρουν μάτι όλοι. :boobies: :dancing:
Καλησπέρα, σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί ανακάλυψα αρκετά αργά, την αναζήτησή σου. Αν δεν το έχεις λάβει, ενημέρωσέ με, για να στα ξαναπώ.

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη το θεμα αλλα δεν το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!
Κυκλοφορησε ενα βιντεο με ενα μπατσο και μια φοιτιτρια  :humpleg: :humpleg: ξερει κανενας που θα το βρουμε??????????  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

katerina87

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ωπος ειπα ενδιαφερομαι για link με swingers videos..
ευχαριστω εκ τον προτερων,,

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Kανα link με δικα σου εχεις?? :P :P :P