You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Μάγκες έχουν χαθεί πολύ δυνατα εργαλεία απο την πιάτσα νομίζω,ήρθα Αθήνα και απογοητεύτικα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει πάρει κανενός το μάτι την Κάρλα την βραζιλιάνα απο Καλλιρόης 85(δεν ειμαι σιγουρος για το νούμερο,αυτό που ειναι πανω απο τον Πρόεδρα λέω) και την Θεία Ελένη απο Στουρναρη και τελευταία Συγγρού 45.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Μάγκες έχουν χαθεί πολύ δυνατα εργαλεία απο την πιάτσα νομίζω,ήρθα Αθήνα και απογοητεύτικα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει πάρει κανενός το μάτι την Κάρλα την βραζιλιάνα απο Καλλιρόης 85(δεν ειμαι σιγουρος για το νούμερο,αυτό που ειναι πανω απο τον Πρόεδρα λέω) και την Θεία Ελένη απο Στουρναρη και τελευταία Συγγρού 45.
Η θεία Ελένη βρισκόταν Πατησίων 77-79 μέχρι και χθές.
Απο σήμερα, οπως γράφτηκε στο θρέντ, επέστρεψε στη Ζανα, Στουρναρη 29,εκει θα τη βρεις
Η Καρλα απο Καλλιροης 48 αγνοειται
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ελα ντε? που? Βικαααααακι !!!!Ξέρει κανένας που έχει πάει η βικη απο Σ29;
οπως επισης και η Αννα απο Σκαβατζου πρωην Αχιλλεως και Βενιζελου...
οποιος ξερει να μας πει...
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
η κατερινα απο λεκκα γνωριζει κανεις που βρισκεται?
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Αχ άστα φιλαρακι,τι γαμισια ειχαμε κανει ολοι με αυτο το μωρο.Οι μουλάτες ειναι οι μυγάδες της βραζιλίας,δηλ. το παντρεμα του ιθαγενή μαύρου της βραζιλίας με τον λευκό Ευρωπαίο(πορτογάλοι κατακτητές κ.τ.λ.π).Τρομερό χαρμάνι ρε πούστη μου,απίστευτα μωρά.Α ρε να 'χαμε λεφτά να παμε στους Ολυμπιακούς...Δυνατό χαρτί η Κάβλα, δε θυμ´αμαι πως λ´εγεται αυτό το χρώμα δέρματος στα βραζιλιάνικα, δλδ μουλ´ατα κλπ...
Zero thanks for the tip,αν και δεν νομίζω οτι θα την τιμήσω στο εν λόγω καταστημα,αρκετές ζημιές εχω πληρώσει.
Parakelsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια......Ρε μαγκες αν καποιος ξερει η Τζουλη που εργαζοταν στο Ηρακλειου 5 νυν Πατησιων 77-79 εχει εμφανιστει ???Με ενδιαφερει ξανα η περιπτωση της
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Zero thanks for the tip,αν και δεν νομίζω οτι θα την τιμήσω στο εν λόγω καταστημα,αρκετές ζημιές εχω πληρώσει.
τι σου κάνενε βρε στο 29 και σε ξενερώσανε?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Μούλατες κ αλλό ενα που ακομα μου διαφευγει...Αχ άστα φιλαρακι,τι γαμισια ειχαμε κανει ολοι με αυτο το μωρο.Οι μουλάτες ειναι οι μυγάδες της βραζιλίας,δηλ. το παντρεμα του ιθαγενή μαύρου της βραζιλίας με τον λευκό Ευρωπαίο(πορτογάλοι κατακτητές κ.τ.λ.π).Τρομερό χαρμάνι ρε πούστη μου,απίστευτα μωρά.Α ρε να 'χαμε λεφτά να παμε στους Ολυμπιακούς...
Αν προσεξες στο ποστ γραφει αγνοειται η Κ.
Edit
Παρατόνισα, μουλάτες
αν συνεχιζει να σε ενδιαφερει στειλε μου pm ...Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια......Ρε μαγκες αν καποιος ξερει η Τζουλη που εργαζοταν στο Ηρακλειου 5 νυν Πατησιων 77-79 εχει εμφανιστει ???Με ενδιαφερει ξανα η περιπτωση της
Στις 14 του μήνα τον ενδιέφερε. Λες σε δύο μέρες να του πέρασε? ε ζε ζα ?
Αρβανίτης ?????????
γιατι σου φαινεται περίεργο ..να την παντρευτει ήθελε? να ξεκαβλώσει εψαχνε ...ασχολήσου με τις ξένες διάλεκτους καλυτερα ειναι για να μη σε καταλαβαινουμε.....Στις 14 του μήνα τον ενδιέφερε. Λες σε δύο μέρες να του πέρασε? ε ζε ζα ?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κανα νεο απο Βικυ απο Συγγρου 29 ή Αννα απο Σκαβατζου? τις πετυχε κανεις καπου?
Καλησπέρα συναγωνιστές..
μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012 δούλευε η Αλεξία. Ξανθιά Ελληνίδα 26χρ. όμορφη κοπέλα με βυζάρες και ωραίο κώλο.
κορίτσι με σπουδές στο Μασάζ. απο τον Σεπτέμβρη και μετά που έφυγε έχω ρωτήσει και στο εν λόγω μαγαζί αλλά και σε άλλα και όλες μου λένε ότι την ξέρουν άλλα δεν ξέρουν που δουλεύει τώρα.
Μήπως την έχετε εντοπίσει πουθενά και μπορείτε να με διαφωτίσετε?
μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012 δούλευε η Αλεξία. Ξανθιά Ελληνίδα 26χρ. όμορφη κοπέλα με βυζάρες και ωραίο κώλο.
κορίτσι με σπουδές στο Μασάζ. απο τον Σεπτέμβρη και μετά που έφυγε έχω ρωτήσει και στο εν λόγω μαγαζί αλλά και σε άλλα και όλες μου λένε ότι την ξέρουν άλλα δεν ξέρουν που δουλεύει τώρα.
Μήπως την έχετε εντοπίσει πουθενά και μπορείτε να με διαφωτίσετε?
θυμαται κανεις την ειρηνη λαγουμιτζη και σαρκουδινου???που εχει παει τωρα???
Πουθενά. Εχει σταματήσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K