Η Αλίνα που δούλευε μέχρι πέρυσι αν θυμάμαι καλά στη Φωκίωνος 9-11. Κανένα νέο; Την έχει εντοπίσει κανείς πουθενά;
είναι πλέον στην πατρίδα της για μόνιμη εγκατάσταση.
Η Αλίνα που δούλευε μέχρι πέρυσι αν θυμάμαι καλά στη Φωκίωνος 9-11. Κανένα νέο; Την έχει εντοπίσει κανείς πουθενά;
είναι πλέον στην πατρίδα της για μόνιμη εγκατάσταση.
η ολγα το βυζο μιλφ που δουλευε στη γιαννα φορμιωνος
που ειναι παιδες?
γιατι έφυγαν;βαλια και ναταλι απο θησεως στο μαρουσι μηπως τα εχει εντοπισει κανεις?
πήγε η Βίκυ στο Σ63;
η βίκη με τις ματάρες είναι Στουρνάρη 63 και η Βίκη η Ρουμάνα η κολλητή της Μαριάννας ήταν μέχρι πρόσφατα(και λογικά ακόμα)στο Συγγρού 29Τη βοήθειά σας συναγωνιστές! Απουσίαζα εξωτερικό εδώ και 1 χρόνο + με αποτέλεσμα να έχω χάσει επεισόδια...Οι ερωτήσεις μου...
α) Η Βίκυ (σεριφισσα) από Σ47 κ τελευταία Σ63 γνωρίζει κανείς αν παραμένει στο Σ63 και αν συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες?
β) Η Βίκυ, ρουμάνα από Καλλιρόης κάτι(δίπλα στο ΛΑΟΣ) πρώην Κλαούντια από Στουρνάρη(νομίζω 47) ξέρει κανείς που βρίσκεται και με ποιό όνομα?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...
ναι εδω και πολύ καιρό...απο τότε που έκλεισε το 47.........πήγε η Βίκυ στο Σ63;
ναι ρε φιλαράκι σκας γάιδαρο.....για την Βίκη λέμε απο Κ48 ,Σ318 κλπ κοντή λεπτή με μικρό σιλικονάτο βυζί , αυτη΄που έπερνε μαζί της η Βέτα σε όποιο μαγαζί πήγαινε......δηλαδη την κολλητη της Μαριάννας , δεν είναι δυνατόν να μην το γνωρίζεις αυτό.........εκτός αν εσύ λες άλλη Βίκυthanks guys!Προσφέρει κανονικά υπηρεσίες?
Για την άλλη που αναφέρω (ρουμάνα,20αρα αλλά έδειχνε 25, ήταν Στουρνάρη (γνωστή ως Κλαούντια) κ μετά δίπλα στο ΛΑΟΣ (γνωστή ως Βίκυ))είστε σίγουροι οτι αναφερόμαστε στην ίδια? Δε γνωρίζω τπτ περι μαριαννες κλπ...
μιά Κλαούντια θυμάμε στις Ζάνας , λεπτή μελαχρινή...αυτη λές?