You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
derekflint
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς αν δουλεύει πουθενά η Νταλιάνα από Κουντουριώτου 144 & μετά Θησέως 176(το οποίο μάλλον έκλεισε). Στο τελευταίο δούλευε υποδοχή.
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Παντως απο εκει εχει σταματησει καιρο...η Μαρία από Κ48 είδα πως δεν είναι εκεί, ξέρει κανείς κάτι;
NA ρωτησω.. η χαρα που ειταν πριν ενα χρονο στο ποσειδωνος 67 και μετα πηγε μιχαλακοπουλου171 ειναι εκει ?? οποιος ξερει ας απαντηση... ευχαριστω..
Εσύ έχεις τεράστιο θράσος τελικά...
Έχεις ρωτήσει 20 φορές για τη Χαρα...
Και γενικά μόνο ρωτάς και δε δίνεις ποτέ καμια ενημέρωση σε κανέναν (κοινώς στ' @@ σου)...
Σου ειχα στειλει ενα ΠΜ προ πολλού καιρού και σου έλεγα ότι καλό είναι να δίνεις κι εσύ καμια ενημέρωση που και που αν θες να σε βοηθάνε όταν ψάχνεις... Και επίσης σου είχα πει ότι και εγώ (και πολλοί ακόμα που ξέρω) την ψάχνω τη Χαρα και θα ήθελα να ξέρω που πήγε...
Και έρχεσαι μετά από μήνες και μας λες ότι η Χαρά πέρασε από Μιχαλακοπούλου 171?? Και βέβαια στα παπάρια σου να ενημερώσεις και καναν άλλον... Οταν τη γλένταγες ήταν καλά, τώρα που την ξανα-έχασες, βγήκες πάλι "παιδια να ρωτήσω????" (οπως αρχιζουν δηλαδή σχεδον όλα σου τα μυνηματα)...
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!
ΥΓ: Αλλά έτσι είσαστε τελικά όλοι οι λαχαναγορίτες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
καλά του τα έγραψες............ ;)
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σου ειχα στειλει ενα ΠΜ προ πολλού καιρού και σου έλεγα ότι καλό είναι να δίνεις κι εσύ καμια ενημέρωση που και που αν θες να σε βοηθάνε όταν ψάχνεις...
Φιλε χανεις το δικιο σου οταν λες τι ειπες σε π.μ-σορρυ δεν σου βαζω χερι αλλα.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το έχω κόψει το συγκεκριμένο μαγαζί και έχω χάσει τεύχη... ξέρει κανείς που είναι η Μαρία;
ελα ρε παιδιά στραβοί είστε?δεν μπαίνετε σε άλλα σάιτ να ενημερώνεστε? μαζί με την άντζελα εργάζεται σε αλυσίδα από στούντια...ποια?βρές την μόνος σου.Κάνε και σύ κάτι..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φιλε χανεις το δικιο σου οταν λες τι ειπες σε π.μ-σορρυ δεν σου βαζω χερι αλλα.....
άιντε άιντε....
καλά του τα έγραψες............ ;)
ρε συ δεν εχω δει μεγαλύτερο παράσιτο εδω μέσα.... δες τα ποστς του... μόνο ερωτήσεις ξερει να κάνει...
Μηδεν ενημερωση - μηδεν κριτικές
Απο που προκυπτει αυτο ??Φιλε χανεις το δικιο σου οταν λες τι ειπες σε π.μ-σορρυ δεν σου βαζω χερι αλλα.....
Δικο μου ΠΜ ανεφερα, όχι δικό του.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ελα ρε παιδιά στραβοί είστε?δεν μπαίνετε σε άλλα σάιτ να ενημερώνεστε? μαζί με την άντζελα εργάζεται σε αλυσίδα από στούντια...ποια?βρές την μόνος σου.Κάνε και σύ κάτι..
Εμένα μού είχε πει αρχές Μάρτη που την πήρα για τελευταία φορά ότι δούλευε ταυτόχρονα στο Καλλιρόης 48 και στο στούντιο Μελαντίας 50 και ότι επειδή οι δύο δουλειές την είχαν κουράσει πολύ, σκεφτόταν να κόψει το μασάζ και να κρατήσει μόνο τη δουλειά στο στούντιο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
στους Αγίους Σαράντα για φθηνές διακοπές ή πάλι στην Κρήτη...........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K