You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Η Μαρία από Κομανούδη που δουεύει?
τα τεμάχια της Κομανούδη εργάζονται στο νεο κατάστημα της ιδιοκτήτριας στην Λ.Αλεξάνδρας 49.
Αν λες μια Μαρια Ρωσίδα, μιλφ αδύνατη με ξανθά (ή κοκκινα μαλλία ) που παρουσιαζόταν και σαν Χριστίνα, είναι στην ψειρού...
τα τεμάχια της Κομανούδη εργάζονται στο νεο κατάστημα της ιδιοκτήτριας στην Λ.Αλεξάνδρας 49.
Αν λες μια Μαρια Ρωσίδα, μιλφ αδύνατη με ξανθά (ή κοκκινα μαλλία ) που παρουσιαζόταν και σαν Χριστίνα, είναι στην ψειρού...
Την Μαρία την Ελληνίδα λέω που δούλευε και παλιά στην Μαντζαγριωτάκη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Την Μαρία την Ελληνίδα λέω που δούλευε και παλιά στην Μαντζαγριωτάκη
δουλευε Κομανουδη μέχρι που έκλεισε.
Για δες αν πήγε στο Λ Αλεξανδρας 49...
δουλευε Κομανουδη μέχρι που έκλεισε.
Για δες αν πήγε στο Λ Αλεξανδρας 49...
Θένκς Φίλε
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τωρα δουλευει σε μπουρδελο και συστηνεται ως ευα. αλκαμενους 113..Συναγωνιστές, μήπως έχει πάρει το μάτι (και όχι μόνο) κάποιου, μια Λώρα, ένα πουρό που δούλευε πρώτα στην Θαρίπου εκεί απέναντι από την Ευελπίδων και μετά στην Καλλιρόης 85;
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
υπηρχε μια μασερ απο πειραια την ελεγαν ειρηνη ωμορφη κοπελα μελαχροινη με κατσαρο μαλλι και ζουμερη πρωην γκαρσονα ηταν οσοι θυμουντε διπλα στησ γραμμες στην καλιροης στο 74 τεταρτο οροφο εφυγε απο εκει και πηγε γλυφαδα απεναντι απο μποουλιγκ στον τρειτο οροφο που δουλευε μονο μπριζολα. την επαιρνα και στο σπιτι ειχε παει κυπρο ενα διαστημα εκτοτε χαθηκε αν ξερει κανεις τιποτα να αναφερη
τωρα δουλευει σε μπουρδελο και συστηνεται ως ευα. αλκαμενους 113..
Μνήσθητι μου Κύριε...
Βρε παπά μου...σαν να μη μας τα λες καλά...πολύ παράξενο να ξέρεις που βρίσκονται σχεδόν όλες (για να μη λέω όλες)...
Κάτι δεν στέκει εδω πέρα...κάτι μου φαίνεται περίεργο...
Αυτές τις γνώσεις τις έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι...με στολή (όχι ποιμαντορική) και από συγκεκριμένες υπηρεσίες (σίγουρα όχι ιερατικές αλλά ιερατςία ναι)...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τωρα δουλευει σε μπουρδελο και συστηνεται ως ευα. αλκαμενους 113..
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μνήσθητι μου Κύριε...
Βρε παπά μου...σαν να μη μας τα λες καλά...πολύ παράξενο να ξέρεις που βρίσκονται σχεδόν όλες (για να μη λέω όλες)...
Κάτι δεν στέκει εδω πέρα...κάτι μου φαίνεται περίεργο...
Αυτές τις γνώσεις τις έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι...με στολή (όχι ποιμαντορική) και από συγκεκριμένες υπηρεσίες (σίγουρα όχι ιερατικές αλλά ιερατςία ναι)...
γιατι φιλαρακο το μασαζ τι ειναι?
δεν ειναι θρησκεια?
απλα ο πατερ γεωργιος διαθετει τεμαχιακο πλοηγο παντα εις την κωλοτσεπη και ετσι μαλλον θα ξερει που βρισκονται ολες..
τον θυμαμαι απο τοτε που ημουν μαθητευομενος στον Αγιο Δημητριο τον Λουμπαδιαρη που θυμοταν τεμαχια εδω και 30 χρονια..
συγκινηθηκα.. :'(
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
γιατι φιλαρακο το μασαζ τι ειναι?
δεν ειναι θρησκεια?
απλα ο πατερ γεωργιος διαθετει τεμαχιακο πλοηγο παντα εις την κωλοτσεπη και ετσι μαλλον θα ξερει που βρισκονται ολες..
τον θυμαμαι απο τοτε που ημουν μαθητευομενος στον Αγιο Δημητριο τον Λουμπαδιαρη που θυμοταν τεμαχια εδω και 30 χρονια..
συγκινηθηκα.. :'(
Οποσ πάντα εβέσθητοσ ο πατίρ Μάκσιμοσ, εβλόγισων
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
1. ....και θαυμαστα τα εργα σου, θα προσέθετα..1. Μνήσθητι μου Κύριε...
2. Βρε παπά μου...σαν να μη μας τα λες καλά...πολύ παράξενο να ξέρεις που βρίσκονται σχεδόν όλες (για να μη λέω όλες)...
3. Κάτι δεν στέκει εδω πέρα...κάτι μου φαίνεται περίεργο...
4. Αυτές τις γνώσεις τις έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι...με στολή (όχι ποιμαντορική) και από συγκεκριμένες υπηρεσίες (σίγουρα όχι ιερατικές αλλά ιερατςία ναι)...
2. ποσα χρονια πηγαινεις σε μασαζερι ????
3. ο ''periergos'' ειναι άλλο μελος..
4. καλα ενταξει. θες τωρα και το τηλεφωνο της να την κανεις 2ωρες παρτουζες με τους φιλους σου (με κάνα 100άρικο ολοι μαζι) ????
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
το μασάζ που λές ηταν το Οικονομου 1 και έχει κλέισει εδώ και 1 χρόνο περίπου...εγω πάλι ψάχνω τουλάχιστον 2 έτη να συνερευθώ ξανά με την ρωσίς ταμάρα σε λουτρό όπως και τότε.Πλατεία εξαρχείων το μασάζ.Από τότε εξηφανίσθη,την κατάπιε η γή ή μάλλον σταμάτησε να συνευρίσκεται σε μασαζεγί.
η Ταμάρα ήταν δυνατό τεμάχιο αν θυμάμαι καλά...αλλά δυστυχώς αγνοείται
Σε χθεσινή επίσκεψη στην Φρατζή 4 έμφανίστηκε τεμάχιο milf το οποίο θύμιζε πάρα πολύ την Ρωξάνη απο την Σκρά με την φωβερή κωλάρα. Κατα πάσα πιθανότητα (95%)είναι η ίδια.Για αυτούς που την αναζητούσαν τον τελευταίο καιρό.
ξέρει κάποιος κάτι αν αυτό είναι αλήθεια?...τρομερή κωλάρα η ρωξάνη
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε bentakis, το θρεντ σου συγχωνευτηκε εδω.Γνωριζει κανεις σε ποιο μασατζιδικο στην Αθηνα δουλευει η Αιντα ειναι γυρω στα 40-45
καλο θα ειναι να κανουμε ενα ψαξιμο πριν ανοιξουμε νεο θεμα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K