jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η βίκυ βρίσκεται στη Σίνα 7 μαζί με μια εύσωμη θεραπεύτρια
Σε ποια κατηγορία ανήκει το συγκεκριμένο μαγαζί? Για δώστε πληροφορίες plz
η βίκυ βρίσκεται στη Σίνα 7 μαζί με μια εύσωμη θεραπεύτρια
Φιλαρακι σορρυ...αλλα δεν πηγαινω στο συγκεκριμενο μαγαζι.....και γενικα σε μαγαζια που δεν δειχνουν τις κοπελες...αυτα να τα κανουν αλλου...τι μας περασαν για αμερικανακια???Φίλε kosfraέχει εμφανιστεί τεμάχιο ονόματι Εύα στο choko στο μαρούσι (Δημητσάνας 1)απέναντι απο Ιατρικό Κέντρο που προέρχεται απο Θησέως Μαρούσι. Κατά πάσα πιθανότητα είναι η Βίκυ που ψάχνεις.Δεν την έχω δεί.Αν την τιμήσεις στείλε μύνημα.
καλημερα την ζανοδεσποινα την εχει βρει κανεις?
Ρε παιδια εχει κανεις δοκιμασει την περιπτωση αυτη?
τι τιs θελειs ολεs αυτεs? μαρια η ελληνιδα μετα απο ματζαγριωτακη πηγε κουμμανουδη και μετα αγνοειται. την λια ειχεs πει οτι πηγε στη φωκιωνοs. εφυγε και απο κει? μαρινα απο μπουμπουλιναs ειπαμε οτι πηγε επαρχια. η πατριτσια ξεχασε την. και η αγκατα εφυγε για πολωνια περσυ και δεν εχει ξαναρθει.ρε παιδιά αναζητώ τις α)μαρία ελληνίδα που δούλευε προ τετραετίας συγγρού 12 και μετά ματζαγριωτάκη β)έρρικα ρωσίδα μελαχροινη με μπλέ μάτια που δουλευε ματζαγριωτάκη και μετά ξενοπούλου ψυχικο γ)λία που δούλευε μπουμπουλίνας πρόσφατα, δ)μαρίνα που δούλευε μπουμπουλίνας πρόσφατα , ε)πατρίτσια μουνάρα που δούλευε μελινόσπιτο πέρσυ το καλοκαίρι για λίγο στ)αγκάτα πολωνέζα με τρομερες σφιχτες βυζαρες που δούλευε πέρσυ τέτοια εποχή στο μιχαλακόπουλου 99
Μεγάλε ληξιαρχείο είσαι?τι τιs θελειs ολεs αυτεs? μαρια η ελληνιδα μετα απο ματζαγριωτακη πηγε κουμμανουδη και μετα αγνοειται. την λια ειχεs πει οτι πηγε στη φωκιωνοs. εφυγε και απο κει? μαρινα απο μπουμπουλιναs ειπαμε οτι πηγε επαρχια. η πατριτσια ξεχασε την. και η αγκατα εφυγε για πολωνια περσυ και δεν εχει ξαναρθει.
ελα ρε βαλεντινε εσυ μπορει να ξερειs πιο πολλα. απλα ετυχε να τιs ξερω απο καποια μαγαζια που συχναζω.Μεγάλε ληξιαρχείο είσαι?
Φίλε μου, χιούμορ χιούμορ χιούμορ!!! ;)ελα ρε βαλεντινε εσυ μπορει να ξερειs πιο πολλα. απλα ετυχε να τιs ξερω απο καποια μαγαζια που συχναζω.
βαλεντινε οσο για το χιουμορ που λεs μαζι σου ειμαι. τωρα για το δευτερο αστο καλυτερα. θελει συζητηση.Φίλε μου, χιούμορ χιούμορ χιούμορ!!! ;)
Όλοι εδώ μέσα δουλεύουμε για όλους...!
τωρα για το δευτερο αστο καλυτερα. θελει συζητηση.
ξερει κανεις που ειναι η ιλιαννα απο πατησιων 175 πηγα και εχει φυγει/μαυρο μαλλι και ηλικια 45 με μαγαλα βυζια.
την λια ειχεs πει οτι πηγε στη φωκιωνοs. εφυγε και απο κει?