taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Σε γραφείο μου είπε έγκυρος παίκτης, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο εσύ.Επίσης ξέρει κάποιος που δουλεύει η φωτεινή η ξανθιά ;
Σε γραφείο μου είπε έγκυρος παίκτης, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο εσύ.Επίσης ξέρει κάποιος που δουλεύει η φωτεινή η ξανθιά ;
Τεκμηριωμένη και κατατοπιστική η πληροφορία σου Τι άλλο να ρωτήσει κανείς?? Εύγε!!Σε γραφείο μου είπε έγκυρος παίκτης, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο εσύ.
Τι να κάνουμε, από εκεί που βρίσκεται τώρα ο παίκτης δεν μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες! Πριν μετοικήσει το ανέφερε, σε άλλη κουβέντα, και είπα να το μεταφέρω! Να... πάρε τον έλεγχο να μου βάλεις μηδέν, δεν θα το ξανακάνω!Τεκμηριωμένη και κατατοπιστική η πληροφορία σου Τι άλλο να ρωτήσει κανείς?? Εύγε!!
Η κοπέλα σπουδάζει και δεν έρχεται στο λαδάδικο.Καλησπέρα,
Μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε η Μαρίνα από Συγγρού 40-42??
Η κοπέλα σπουδάζει και δεν έρχεται στο λαδάδικο.
Μπράβο της η κοπέλα να είναι καλά να πετύχει το σκοπό της!!
Το χάσαμε το κορμί....
Καλημέρα,
Η Κάτια που δούλευε Μιχαλοπούλου 179, βρίσκεται σε αλλο μαγαζί;
Mistress Πανδώρα Κατεχάκη 8, μόνο αυταρχικόμια που ηταν στο παλιο μπακνανα,με κοντο μαλλι και πολλα τατου απο ρουμανια τι θυμαστε?ξερει κανεις που βοσκει
Σε γραφείο μου είπε έγκυρος παίκτης, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο εσύ.
Σε γραφείο μου είπε έγκυρος παίκτης, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο εσύ.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε εκτός Αθηνών.Παιδιά η Δέσποινα από personal που δουλεψε ως Μαρία και στην Άννα σε diamonds ξέρετε που είναι;
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, τυχαία ήταν η πληροφορία. Στείλε πμ στον παίκτη και αν θέλει και ξέρει, θα σου πει. www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=74214]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=74214[/url]Δώσε μια βοήθεια.... Σε γραφείο , ποιο, τι πως θα την βρω κτλ...