Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikioan

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
ξέρει κάποιος συναγωνιστής για Ειρήνη από Νέο Κόσμο[Σαρκουδίνου 56 νομίζω] και παλαιότερα Αχιλλέως κοντά στη γωνία με Ελευθερίου Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο

Alobar80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
4
Like
145
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Ψάχνω την Τατιάνα από Φραντζή 7. Ρωσίδα όμορφη με κοντό κόκκινο μαλλί λεπτή με ωραίες αναλογίες γύρω στα σαράντα.

Ευχαριστώ

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα...Να δώσω μια πληροφορία Γιατί είστε πολύ μοναχοφαιδες...
Όσοι ψαχνουν την Μυρτώ από dba ας ψαχτουν προς κυψέλη μεριά..  :hi:

OP
OP
P

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Καλησπέρα...Να δώσω μια πληροφορία Γιατί είστε πολύ μοναχοφαιδες...
Όσοι ψαχνουν την Μυρτώ από dba ας ψαχτουν προς κυψέλη μεριά..  :hi:

Πολυ γενική αναφορά. Γιατι δεν μας λες που είναι η Μυρτώ να παμε;;

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Πολυ γενική αναφορά. Γιατι δεν μας λες που είναι η Μυρτώ να παμε;;

Καλησπέρα...Είμαι παλιό μέλος κι αυτός είναι κι Ο λόγος που δεν γράφω συχνά.
Τα θέλετε ολα στο πιάτο...μπητε Διαβάστε ενήμερωθητε,ήδη σε άλλο νήμα με έγραψες (δήθεν)..φαντασου να ελεγα ακριβως και διευθυνση.Το άλλο το σκεφτηκες;Μπορεί να μη θέλει η κοπέλα;
Τλπ Τα μαγαζιά είναι εδω δες ποια είναι κυψέλη και ψάξε...Καλή συνέχεια. :hi:

Pinguinos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
659
Πόντοι
291
Τα θέλετε ολα στο πιάτο...μπητε Διαβάστε ενήμερωθητε,ήδη σε άλλο νήμα με έγραψες (δήθεν)..φαντασου να ελεγα ακριβως και διευθυνση.Το άλλο το σκεφτηκες;Μπορεί να μη θέλει η κοπέλα;

Τι να μη θελει η κοπέλα ρε αρχηγέ?

Το σκασε από τη μονή και φοβάται μη τη βρεί η ηγουμένη???

χαχα...αυτό κι αν είναι....

OP
OP
P

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Τι να μην θελει;; Επαγγελματιας ειναι η κοπελα. Επισης η Κυψελη εχει πολλα μαγαζια εκτος εαν εξαιρεις την Πτησιων και την 3ης Σεπτεμβριου. Δεν βλεπω ποιο ειναι το προβλημα ναπεις που ειναι....

johnallmighty

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0

Δεν γράφεις συχνά, αλλά την πληροφόρηση που δίνουν οι συναγωνιστές ξέρεις να την εκμεταλλεύεσαι..Παίρνεις πληροφόρηση και συνεπώς πρέπει να δίνουμε πληροφόρηση, αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης αυτό το φόρουμ.
Το να μπείς και να αρχίσεις να διαβάζεις είναι το πιο απλό. Αν ρωτήσει κάποιος φίλος κάτι, ας το γράψουμε δεν είναι κακό (''πες καλημέρα και ας πέσει κάτω'').

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Δεν γράφεις συχνά, αλλά την πληροφόρηση που δίνουν οι συναγωνιστές ξέρεις να την εκμεταλλεύεσαι..Παίρνεις πληροφόρηση και συνεπώς πρέπει να δίνουμε πληροφόρηση, αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης αυτό το φόρουμ.
Το να μπείς και να αρχίσεις να διαβάζεις είναι το πιο απλό. Αν ρωτήσει κάποιος φίλος κάτι, ας το γράψουμε δεν είναι κακό (''πες καλημέρα και ας πέσει κάτω'').

Καλησπέρα και σε σένα...σ ευχαριστώ για τις υποδείξεις απλά δε ξέρω την ηλικία σου,κι εμείς οι παλιοί έχουμε μάθει Αλλιώς.
Στο προκείμενο τώρα...την Μυρτώ θα την βρεις στη κυψέλη στο Λέλας.Καλη συνέχεια και καλα γαμησια  να έχεις.

Για την ιστορία σ άλλο νήμα έκανα κι εγώ μια ερώτηση για κάποια και απάντηση δε πήρα ποτέ.

nikioan

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Ειρήνη από νέο κόσμο [σαρκουδίνου 56]ξέρει κανείς συναγωνιστής και παλιά Αχιλλέως ,κοντα διασταύρωση ελ. βενιζέλου .π.φάληρο

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Χαχαχα κοτσάνα επικών διαστάσεων, αν σταματήσουμε να γράφουμε εμείς οι παλιοί να δούμε ποιοι θα μείνουν στο φόρουμ για να ενημερωνουν. Εντάξει, δικαιολογείσαι γιατί πλησιάζει ο Αύγουστος και σφίγγουν οι ζεστες

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπέρα και σε σένα...σ ευχαριστώ για τις υποδείξεις απλά δε ξέρω την ηλικία σου,κι εμείς οι παλιοί έχουμε μάθει Αλλιώς.
Για πες μου κι εμένα πως ακριβώς έχουμε μάθει εμείς οι παλιοι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Στο προκείμενο τώρα...την Μυρτώ θα την βρεις στη κυψέλη στο Λέλας.Καλη συνέχεια και καλα γαμησια  να έχεις.

Για την ιστορία σ άλλο νήμα έκανα κι εγώ μια ερώτηση για κάποια και απάντηση δε πήρα ποτέ.
με 50 μυνηματα,και μελος απο το 08,δεν θα ελεγα οτι εισαι και πολυ παλιος στην ενημερωση...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
...για ενημερωση ποσταρα...

Αρχηγε μου δεν αναφερομουν σε σενα

Συμφωνω

Οι .....εκει αναφερονταν

Σημ με τα ποστ δεν υπαρχει ο τονισμος του προφορικου λογου

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Αρχηγε μου δεν αναφερομουν σε σενα

Συμφωνω

Οι .....εκει αναφερονταν

Σημ με τα ποστ δεν υπαρχει ο τονισμος του προφορικου λογου
κομπλε.ολα οκ.παμε παρακατω...

Dwight

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0

ξέρει κανείς αν εργάζεται κάπου η Τζούλι από το παλιό καιτόσπιτο της Στουρνάρη 63? η Μάρσυ από το ίδιο?

την Ρούλα που δούλευε παλιά εκεί καπου την πήρε το μάτι μου σε φωτο μαγαζιού τώρα τελευταία

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
ξέρει κανείς αν εργάζεται κάπου η Τζούλι από το παλιό καιτόσπιτο της Στουρνάρη 63? η Μάρσυ από το ίδιο?

την Ρούλα που δούλευε παλιά εκεί καπου την πήρε το μάτι μου σε φωτο μαγαζιού τώρα τελευταία

η Μάρσυ έχει σταματήσει, για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom