Έχει δει κανένας την Αγάπη (Μιλφ με πλούσιο μπούστο) από Ζησιμοπουλου ή την Αγάπη/Ελπίδα από Diamond και μετέπειτα Καλιδρομίου?
τι υπάρχει στην Καλλιδρομίου ?
Έχει δει κανένας την Αγάπη (Μιλφ με πλούσιο μπούστο) από Ζησιμοπουλου ή την Αγάπη/Ελπίδα από Diamond και μετέπειτα Καλιδρομίου?
Τρεχατε χωριανοιιιιιι.....για μεταξωτές κυλωτες στης Λιλιανας το τσαρδιιιιΘέλετε να σας πω και το κορυφαίο; της λεω δεν σε γαμαω με 300 ευρω και μου λεει δεν πειραζει ελα απο εδω να αγορασεις κατι εουχα απο ιταλια που εχω φερει αχαχχααχ!!!!!
Υ.Γ. τελικα την εχει πηδηξει κανεις;
ΚαλημεραΤρεχατε χωριανοιιιιιι.....για μεταξωτές κυλωτες στης Λιλιανας το τσαρδιιιι
Και αν δεν σας αρεσουν..τρωτε στο μαγαζι της....αν φατε πολυ..θα σας χορεψει στη σχολη της,να τα καψετε...αν θελετε να καψετε παραπανω....δίνετε το συμβολικο ποσο των 300...για αποστηρωμενη πιπα...χαχα
Καλημερα
Πια ειναι ρε παιδια αυτη η λιλιανα ??????
Συνάδελφοι τη βοήθεια σας... Επειδή αυτή τη περίοδο αισθάνομαι πως έχει επέλθει ένα είδος κορεσμού σε μπουρδελα στούντιο και cg.. λέω να δοκιμασω κάνα μασατζιδικο για να σπάσει η μονοτονία.. Αν έχετε να προτείνετε κάτι σε ευσωμη-bbw κορασίδα ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Μετά από λίγο ψάξιμο διάβασα κάτι για μια Δήμητρα από μπακνανα χωρίς να βρίσκεται αυτό τον καιρό στις βάρδιες.. Αν γνωρίζεται κάτι για τη συγκεκριμένη η για κάποια στα κ υβικά της θα με βοηθούσε πολύ.,
Καλησπερα! Η Ολγα , ελληνιδα ξανθια 30+ , που πριν το καλοκαιρι εργαζοταν φραντζη 7 ξερουμε αν γυρισε πισω? Ειχε ειπωθει οτι σταματαει τους καλοκαιρινους μηνες μονο.
Η Βερόνικα (καστανομάλλα Πολωνή) πρώην Μισαραλιώτου και Μεσογείων 289, ξέρει κανείς αν συνεχίζει κάπου;
Οπως λεει και ο τιτλος αγαπημενοι συναδελφοι αμα εχει παρει το ματι σας πουθενα το βικακιιι παρακαλωωω τα φωτα σας
ναι σε αυτην αναφερομαι αμα ξερει κανεις τιποτα γιατι απο τοτε που εκλεισε το μαγαζι δεν τιν εχω δει πουθενατο βικάκι από μολδαβια τύπε;
ναι σε αυτην αναφερομαι αμα ξερει κανεις τιποτα γιατι απο τοτε που εκλεισε το μαγαζι δεν τιν εχω δει πουθενα