Ξεχνάω το όνομα φίλε αλλά πολύ καλο petite απο σώμα (γιατί απο ηλικία ειναι 30 -35 ) είναι ένα στο ΡΕΙΚΙ.. Καλό και περιποιητικό μωρό .. Μια φορά έχω πάει αλλά είναι από τις περιπτώσεις που θέλω να ξαναπάω...Καλησπέρα παιδιά.
Επειδή έχω φάει κόλλημα τον τελευταίο καιρό για δικούς μου λόγους, να πηδήξω petite και στο σώμα και στην ηλικία...
Παίζει να ξέρει κανένας φίλος τίποτα αξιόλογο σε μασατζίδικο;
Αν έχετε καμία ιδέα ρίξτε την στο τραπέζι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ξεχνάω το όνομα φίλε αλλά πολύ καλο petite απο σώμα (γιατί απο ηλικία ειναι 30 -35 ) είναι ένα στο ΡΕΙΚΙ.. Καλό και περιποιητικό μωρό .. Μια φορά έχω πάει αλλά είναι από τις περιπτώσεις που θέλω να ξαναπάω...
Αλίκη
:-* :-* :-*
ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
Μαγκες μου καλησπερα..αν πετυχει καποιος την ντονα το κοντοπουτανο απο θ81 και μετα αχιλεως ας ριξει μια ενημερωση...εχει εξαφανιστει κανα δυο χρονια και την εχω πεθυμησει
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ειναι εκτος ελλαδας,παιχτη.Μαγκες μου καλησπερα..αν πετυχει καποιος την ντονα το κοντοπουτανο απο θ81 και μετα αχιλεως ας ριξει μια ενημερωση...εχει εξαφανιστει κανα δυο χρονια και την εχω πεθυμησει
ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
το ξερω αδερφε..απλα ειπα πως αν εμφανιστει ξανα να ενημερωθουμεειναι εκτος ελλαδας,παιχτη.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
εννοειται.το ξερω αδερφε..απλα ειπα πως αν εμφανιστει ξανα να ενημερωθουμε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.355
- Πόντοι
- 5.006
εννοειται.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ελα ρε ,καλημερες!!!
skopelos1963
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μηπως ξερει κανενας συναγωνιστης που βρισκεται η Ευα η σερβα που ηταν παλια στο diamond τη δαφνη?Ευχαριστω
Ρωξανη από Σκρα ,μετα Κηφησιας ,μετα Πειραια Ηρωων Πολυτεχνείου ....τωρα που ??? οποιος ξερει ας με πληροφορησει είναι απωθημενο μου από την Σκρα.
απο το ομορφοτερα ΜΙΛΦ, εχω χρονια να την παρω
με καλο σερβις επισης
νομιζω δεν ειναι πλεον σε κανενα μασατζιδικο, ισως δουλευει σε κλειστο κυκλο, δυστυχως δεν ειμαι στον κυκλο αυτον!
να ρωτησω κι εγω κατι απο παλια
Γωγω, Ελληνιδα ΜΙΛΦ, αδυνατη δουλευε στην ΟΜηρου πριν απο χρονια
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Καποιος από τον κυκλο της που να θελει να με βαλει μεσα σε αυτόν ?απο το ομορφοτερα ΜΙΛΦ, εχω χρονια να την παρω
με καλο σερβις επισης
νομιζω δεν ειναι πλεον σε κανενα μασατζιδικο, ισως δουλευει σε κλειστο κυκλο, δυστυχως δεν ειμαι στον κυκλο αυτον!
να ρωτησω κι εγω κατι απο παλια
Γωγω, Ελληνιδα ΜΙΛΦ, αδυνατη δουλευε στην ΟΜηρου πριν απο χρονια
Αν και εχει γίνει ερώτηση και στο παρελθόν για το κορίτσι αυτο εγώ θα ξαναρωτήσω μιας και η κρίση αλλάζει πολύ τα πραγματα. Αν θυμάται κανείς την Αλεξία που δούλευε στο Σ45 πολύ καιρό πριν, ελληνίδα ξανθιά με κανονικό πρός το γεματούλικο σωματάκι. Αν έχει εμφανιστεί πουθένα πρόσφατα.
αν λες αυτη που ήταν το 2011 απο τοτε δεν την εχω ξαναδει!!! πολυ ωραιο μωρο ηταν..Αν και εχει γίνει ερώτηση και στο παρελθόν για το κορίτσι αυτο εγώ θα ξαναρωτήσω μιας και η κρίση αλλάζει πολύ τα πραγματα. Αν θυμάται κανείς την Αλεξία που δούλευε στο Σ45 πολύ καιρό πριν, ελληνίδα ξανθιά με κανονικό πρός το γεματούλικο σωματάκι. Αν έχει εμφανιστεί πουθένα πρόσφατα.
Ναι ρε γμτ ήταν πολύ ωραίο μωρό. Σκέφτηκα μήπως λόγο κρίσης να έχει ξαναγυρίσει στα λάδια. Περίεργο όμως, κανονικά η κρίση και η ανάγκη θα έπρεπε να είχε γεμίσει τον χώρο. Λέω τώρα. Αλλα πάλι με τις ελληνίδες δεν είσε ποτέ σίγουρος στο τί θέλουν.αν λες αυτη που ήταν το 2011 απο τοτε δεν την εχω ξαναδει!!! πολυ ωραιο μωρο ηταν..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K