Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
παιδες η βερα ,ψηλο milf απο ρωσια που δουλευει?η γνωστη πιανιστρια ,πρωην αλεξιπτωτιστης κτλ

Αγ Ιωάννου στην Αγ Παρασκευή και στο Σινώπης (πλησίον Μιχαλακοπούλου)

jipiripo6

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Λοιπόν συνάδελφοι όσοι ψάχνουν την Μάρθα απο Μαρούσι(Θησέως) με το πλούσιο στήθος χθές την πέτυχα στην Ξενοπούλου. Καινούρια μεταγραφή εκεί επίσης είναι και η στρουμπουλούλα και πιτσιρίκα Τζένη απο την Ιλιάδα μεζί με την φίλη της Θάλεια. Τα ονόματα είναι απο την Ιλιάδα. Τα καινούρια δυστυχώς δεν τα συγκράτησα.

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Λοιπόν συνάδελφοι όσοι ψάχνουν την Μάρθα απο Μαρούσι(Θησέως) με το πλούσιο στήθος χθές την πέτυχα στην Ξενοπούλου. Καινούρια μεταγραφή εκεί επίσης είναι και η στρουμπουλούλα και πιτσιρίκα Τζένη απο την Ιλιάδα μεζί με την φίλη της Θάλεια. Τα ονόματα είναι απο την Ιλιάδα. Τα καινούρια δυστυχώς δεν τα συγκράτησα.
Φίλε ξέρεις τι κάνει εκεί?Φραπέ ή περαιτέρω? Ρωτάω γιατί δεν εχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν ξέρω την πολιτική του.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μαρθα λέγεται και εκεί ή έχει άλλο όνομα. Για να ξέρουμε αν θέλουμε να κλείσουμε.
Τζένη και Θάλεια τί λένε για ρίχτε μια ενημέρωση.
Πάντως η Μάρθα ήταν πολύ money Hunter στην Θησέως και μάλλον θα το συνεχίζει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Μαρθα λέγεται και εκεί ή έχει άλλο όνομα. Για να ξέρουμε αν θέλουμε να κλείσουμε.
Τζένη και Θάλεια τί λένε για ρίχτε μια ενημέρωση.
Πάντως η Μάρθα ήταν πολύ money Hunter στην Θησέως και μάλλον θα το συνεχίζει.

Μάρθα = Ο υπέρτατος ταληροφονιάς

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μια συμβουλη δια τους φιλους που πανε ξενοπουλου να προτιματε σαββατο που λειπει ο σεριφης η κοπελες ειναι πιο ελευθερες να κανουν κατι παραπανω της αλλες μερες εχουν κωλημα για κατι παραπανω, καποιοι αν κανουν κατι το λενε αμεσως και της διωχνη που δεν το ξερει. αυτοι θα πει αν θα κανουν κατι παραπανω με πελατες που ειχε ιδια απο παλια.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
συγνωμη, κανω δοκιμη (ενας παππους δεν ξερει απο pc !!!)

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μαλλον τα καταφερα  :cheesy:  , οποτε μπορω να ρωτησω.....καποια κοπελα Λωρα, πολυ καλη στο  :pipa1: , μαλλον ρωσιδα, απο Καλλιροης 85, την εχετε δει καπου τελευταια ????  ευχαριστω !!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ηξερες τη Λωρα που ανεφερα πιο πανω  ??
Πριν ενα χρονο, ηταν στο ιδρυμα Καλλιροης 85, με πολυ καλη διαγωγη  !!!
δεν την ξερω , αλλα αν καποιος την ξερει θα σου πει,μη μου ανησυχεις! :) :) :)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε αλανια κανεις δεν εχει δει την σοφια και την χριστινα
απο ευηνου? :headbang:
αστα διαολο παω κολομπια να βρω την χιλντα.... :2funny:

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η Αντζελίνα από Ματζαγριωτάκη που πήγε; Ξέρει κανείς;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.215
Πόντοι
4.365
μια συμβουλη δια τους φιλους που πανε ξενοπουλου να προτιματε σαββατο που λειπει ο σεριφης η κοπελες ειναι πιο ελευθερες να κανουν κατι παραπανω της αλλες μερες εχουν κωλημα για κατι παραπανω, καποιοι αν κανουν κατι το λενε αμεσως και της διωχνη που δεν το ξερει. αυτοι θα πει αν θα κανουν κατι παραπανω με πελατες που ειχε ιδια απο παλια.

Thanks φίλε, αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα μου όπως ανέφερα και στο θρεντ των μασαζοφραπεδερί. Ίσως να δοκιμάσω και Σάββατο.
Μήπως παρεμπιπτόντως ξέρει κανείς που πήγε η Σοφία που ήταν η αρχηγός στη Μιχαλακοπούλου 171(?) και έφυγε πριν κανένα δίμηνο? Λίγο σκατόφατσα βέβαια αλλά άψογο φραπεδάκι  :rockon:

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
ξερει κανεις που πηγε η δεσποινα απο σωλομου 54.φοβερο καυλακι ηταν

canias

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες νεος στο σπορ και θα ηθελα προταση ποιο μαγαζι να επισκεφτω(δεν εχω ασχοληθει ποτε με μασαζοκατασταση και ειμαι λιγο ασχετος)εχω ρηξει αρκετο διαβασμα αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom