- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
παιδες η βερα ,ψηλο milf απο ρωσια που δουλευει?η γνωστη πιανιστρια ,πρωην αλεξιπτωτιστης κτλ
Αγ Ιωάννου στην Αγ Παρασκευή και στο Σινώπης (πλησίον Μιχαλακοπούλου)
παιδες η βερα ,ψηλο milf απο ρωσια που δουλευει?η γνωστη πιανιστρια ,πρωην αλεξιπτωτιστης κτλ
Αγ Ιωάννου στην Αγ Παρασκευή και στο Σινώπης (πλησίον Μιχαλακοπούλου)
αριθμο ξερεις η΄καποιο τηλ?
Thanks zeroTolerance!
Φίλε ξέρεις τι κάνει εκεί?Φραπέ ή περαιτέρω? Ρωτάω γιατί δεν εχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν ξέρω την πολιτική του.Λοιπόν συνάδελφοι όσοι ψάχνουν την Μάρθα απο Μαρούσι(Θησέως) με το πλούσιο στήθος χθές την πέτυχα στην Ξενοπούλου. Καινούρια μεταγραφή εκεί επίσης είναι και η στρουμπουλούλα και πιτσιρίκα Τζένη απο την Ιλιάδα μεζί με την φίλη της Θάλεια. Τα ονόματα είναι απο την Ιλιάδα. Τα καινούρια δυστυχώς δεν τα συγκράτησα.
Μαρθα λέγεται και εκεί ή έχει άλλο όνομα. Για να ξέρουμε αν θέλουμε να κλείσουμε.
Τζένη και Θάλεια τί λένε για ρίχτε μια ενημέρωση.
Πάντως η Μάρθα ήταν πολύ money Hunter στην Θησέως και μάλλον θα το συνεχίζει.
καλωσηλθες παππουλη!!συγνωμη, κανω δοκιμη (ενας παππους δεν ξερει απο pc !!!)
σ ευχαριστω....δεν ειμαι και πολυ καινουριος, αλλα δεν ηξερα πως να γραψω !!!καλωσηλθες παππουλη!!
καλωσηλθες παππουλη!!
δεν την ξερω , αλλα αν καποιος την ξερει θα σου πει,μη μου ανησυχεις!Ηξερες τη Λωρα που ανεφερα πιο πανω ??
Πριν ενα χρονο, ηταν στο ιδρυμα Καλλιροης 85, με πολυ καλη διαγωγη !!!
δεν την ξερω , αλλα αν καποιος την ξερει θα σου πει,μη μου ανησυχεις!
μια συμβουλη δια τους φιλους που πανε ξενοπουλου να προτιματε σαββατο που λειπει ο σεριφης η κοπελες ειναι πιο ελευθερες να κανουν κατι παραπανω της αλλες μερες εχουν κωλημα για κατι παραπανω, καποιοι αν κανουν κατι το λενε αμεσως και της διωχνη που δεν το ξερει. αυτοι θα πει αν θα κανουν κατι παραπανω με πελατες που ειχε ιδια απο παλια.