Νέα

Αναζητήσεις για πολύ νεαρές Call Girls

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ledocteur
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AlexEasyRider

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
4.459
Κριτικές
12
Like
11.384
Πόντοι
3.296
Επίσης οι κοπέλες που δουλεύουν στις καφετέριες...μπορείς να γαμήσεις αλλά όχι με τους κανόνες της βίζιτας...με δωράκια ή με συνεισφορά στο ενοίκιο.

Ισχυει αυτο και ετσι οπως το εγραψες.
Το 2017, ειχα χτυπησει μια τετοια, δουλευε 4-5 μερες τη βδομαδα, σε καφετερια καπου στα ΒΠ. 22 ετων, αρκετα καλο κορμι και ψηλη.
Απο επαρχια παραλληλα σπουδαζε και εδω. Ηθελε καποιον να συνεισφερει, κι ετσι για κοντα ενα 8μηνο που ειχα επαφη μαζι της, καλυψα μερος του ενοικιου, λογαριασμους σπιτιου, ρουχα και κατι αλλες μαλακιες που της πηρα, συν κατι ΣΚ το καλοκαιρι, που την ειχα παει σε εξοχικο και ξενοδοχειο σε τουριστικο μερος (Πελοποννησο).

Δεν ηταν και πολυ μαθημενη στα γαμησια (να το θεσω ετσι), αλλα οταν τελειωσα μαζι της, ειχε γινει κολλημενη με το πρωκτικο (σκισιμο μεχρι λιποθυμιας την πηγαινα, καποιες φορες το ηθελε μονο απο εκει), σκουπα Χουβερ στην καταποση (ενω αρχικα μονο σωμα εχυνα) και της εβγαλα και αλλα βιτσια - γουστα.
ΔΕΝ συνεχισα μετα, γιατι εχω και τη μονιμη σχεση (τωρα πια παντρευτηκα), συν οτι αυτη τελειωσε ακριβως με πτυχιο και εφυγε καπακι εξω για μεταπτυχιακο.

ΥΓ. Μου ειχε στειλει μηνυμα καλοκαιρι '19 για να τα πουμε παλι, αλλα δεν κανονισα κατι και τελος.
 

Alexander81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Μηνύματα
81
Κριτικές
5
Like
311
Πόντοι
280
θα τερματίσω τη συμμετοχή μου στο νήμα (λέω τώρα..) με τα παρακάτω σχόλια
α. το νήμα έχει πάρει λάθος τροπή, είναι εκτός θέματος. αναφέρεται σε νεαρά κολ γκιρλ κι εμείς μιλάμε για "ερασιτεχνικές" καταστάσεις νεαρών κοριτσιών.
τέλος πάντων δε γαμιέται, τα περισσότερα νήματα κάπως έτσι πάνε...
β. γενικότερα η "ιστορία" αμάτεουρ κολ γκιρλ ή αλλοιώς ερασιτέχνιδα πιτσιρίκα που θέλει χαρτζιλίκι, είναι ταλαιπωρημένη και παρεξηγημένη.
κι εξηγούμαι (κοιτάχτε τώρα τι ωραία θα τα κάνω από αισθητικής πλευράς του κειμένου)
β1. ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
β2. χρειάζονται ιδιαίτερες συνθήκες για να υπάρξει τέτοια κατάσταση. στην ουσία πρέπει να την "βγάλεις γκόμενα" (άρα μιλάμε για κανονική προσέγγιση, πέσιμο επιτυχημένο, ραντεβουδάκια και όλα τα συναφή που θέλει μια κοπέλα για να σου κάτσει).
αυτό που έχει σημασία είναι ότι για να συμβεί αυτό, σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ώστε ακόμα κι αν έχει τους ενδοιασμούς της διαφοράς ηλικίας (συνήθως) ή κάτι άλλο, τελικά να τους παρακάμψει βάζοντας στην εξίσωση τις τζάμπα εξόδους - πολυτέλειες και τα δωράκια ενδεχομένως. δωράκια όχι χρήματα.

γιατί αν πάει μαζί σου έτσι κι αλλιώς ενώ σε βλέπει και "κάνει εμετό" ή σκέφτεται "κοίτα ρε ένας μπάρμπας, ένας μαλάκας, ένας άμπαλος, μια σκατόφατσα που θέλει να με κυκλοφορήσει και να με γαμήσει, ΤΟΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΔΑ.

συνεπώς είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με το "κάνω τον κυνηγό και βγάζω γκόμενα". με την αξία μου στο μεγαλύτερο βαθμό...
απλά ανοίγει κάποιους (πολύ λίγους) επιπλέον δρόμους.
κυριότερο πλεονέκτημα κατ' εμέ (ειδικά για τους παντρεμένους), ότι η κοπέλα κατανοεί καλύτερα που και πως βαδίζετε (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) σε σύγκριση με κανονική σχέση με κάποια μικρούλα...

Άψογη τοποθέτηση, συμφωνώ απόλυτα φίλτατε
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.019
Πόντοι
6.495
Κορίτσια που δουλεύουνε στις καφετέριες λέει ο άλλος, σαν τις φοιτήτριες που έκαναν παλιά πιάτσα στη Σόλωνος :confused:
 

Kavligator31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2019
Μηνύματα
21
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
280
Θα προσθέσω απλά στην συζήτηση τον όρο sugar daddy. Δηλαδή κάποιον μεγαλύτερο με οικονομική άνεση που ψάχνουν οι πιτσιρίκες με σκοπό να τους καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες τους..,Μεσα απο app γνωριμιών όπως το Badoo και το Tinder έχω πετύχει τέτοια σκηνικά....
 
  • Like
Αντιδράσεις: vladgr

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Μηνύματα
635
Like
229
Πόντοι
26
ποια κοπελα προτεινετε?
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom