Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
Της έχω στείλει πολλά μνμτα δν απαντάει ινστα δυστυχώς..Taylor
Της έχω στείλει πολλά μνμτα δν απαντάει ινστα δυστυχώς..Taylor
Ειχε πρωτοξεκινησει σαν βανεσα.εφυγε και επεστρεψε σαν τευλορ.Taylor ή Βανέσα λες?
Γνωρίζω πως θα δουλέψει σαν ανεξάρτητη . Θα ενημερώσει η ίδιακαλησπερα γνωριζουμε τιποτα για την Αριανα απο τον μαγο? και αν δουλευει πλεον σαν ανεξαρτητη?
υπομονη και επιμονη φιλος!!!!!!....και θα ανταμειφθεις πλουσιοπαροχα!!!!!!Ioanna34 πως βρισκουμε? Δεν απανταει ινστα βαιμπερ
Λιγο ομως... παρακαλετο μουνι ξινο γαμησιυπομονη και επιμονη φιλος!!!!!!....και θα ανταμειφθεις πλουσιοπαροχα!!!!!!
ακουσε με.....και θα δεις .....αλλα διακριτικα...........Λιγο ομως... παρακαλετο μουνι ξινο γαμησι
Έχουμε τηλ ;υπομονη και επιμονη φιλος!!!!!!....και θα ανταμειφθεις πλουσιοπαροχα!!!!!!
Δεν απαντάει instaΤης έχω στείλει πολλά μνμτα δν απαντάει ινστα δυστυχώς..
Ευτυχώς που δεν ξαναγύρισε.Ειχε πρωτοξεκινησει σαν βανεσα.εφυγε και επεστρεψε σαν τευλορ.
Ευτυχώς που δεν ξαναγύρισε.
Θα μέναμε στον δρόμο τώρα αν δεν είχε σταματήσει.
Καλύτερα όχι! Θα επανερχόταν με αρκετά υψηλή τιμή και με το GFE που προσέφερε σε συνδυασμό με το τρομερό κρεβάτι, το συσσίτιο του δήμου θα ήταν μονόδρομος!Μπορεί να σταμάτησε, αλλά η ιστορία έδειξε ότι επανέρχονται.
Επεστρεψε σαν ανεξαρτητη για ενα μικρο διαστημα.λογικα θα κανει κανα ραντεβου σε κλειστο κυκλο και με βαρβατα πορτοφολια.δε τη πηρα ο μαλακας τοτε.Ευτυχώς που δεν ξαναγύρισε.
Θα μέναμε στον δρόμο τώρα αν δεν είχε σταματήσει.
Πολύ πιθανόν γιατί αν δεν κάνω λάθος, εξαφανίστηκε και το νήμα της εδώ στο φόρουμΓια την Μυρτώ γνωρίζει κάνεις κάτι ;Σταμάτησε;
Πάμε μαζί γυμναστήριο. Δεν την έχω πάρει ποτέ, αλλά ξέρω ότι είναι αυτή. Της έπιασα την κουβέντα, χωρίς να πώ ότι ξέρω πως εκπορνεύεται και ποιά είναι, εδώ και καιρό. Έχει βρεί κάποιον εδώ και λίγους μήνες, πήγαν μαζί διακοπές, οπότε είτε κάνει κάποιο break ή απλά έχει όσα ήθελε να μαζέψει και να το κόψει όλο αυτό. Εν τω μεταξυ την λένε όλοι κυρία σε σχέση με άλλες συναδέλφους της κτλ κτλ κτλ, αλλά στην πραγματικότητα ίσως είναι η γυναίκα με τους πιο καλούς τρόπους που έχω γνωρίσει εγώ. Κρίμα που μάλλον έκοψε, γιατί βλέπω ξεραίλα και κακή ποιότητα υπηρεσιών, αλλά όλα έχουν ένα τέλος.Για την Μυρτώ γνωρίζει κάνεις κάτι ;Σταμάτησε;
Επειδή έχω διαβάσει τα καλύτερα!!! Πώς επικοινωνούμε μαζί της; έχουμε το τηλέφωνο της;Ioanna34 πως βρισκουμε? Δεν απανταει ινστα βαιμπερ