hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Πάντως αν ξαναγυρίσει άννα 590 ή Έλλη29, ειδοποιήστε!
https://xxxgr.net/sirina-tv-club-4d/eva-achileas-glyfada/Μακρινό 2010 η Εύα …( φοιτήτρια ) νονιζω είχε κυκλοφορήσει και στην σιρινα ένα ερασιτεχνικό … ήταν παρέα με άλλες 2 (φίλες ) μαζί … νομίζω ανήκαν στον μάγο … και όλοι έλεγαν τα καλύτερα για το κορασιο
Νομίζω ήταν ότι το καλύτερο κύκλοφορουσε .. 1 φορά την είχα πάρει κ μετά δεν μπορούσα να βγω από το χοτελ .. να ναι καλά όπου κ αν είναιhttps://xxxgr.net/sirina-tv-club-4d/eva-achileas-glyfada/
Ευαρα !!!! Ω, ρε φιλε τι μου θυμησες !!!!!! Απο τις καλυτερες !!!!
Συμφωνω φιλε ! Ειχα κανει πολλα ραντεβου μαζι της αλλα και duo με τις φιλες της . Ειχα φτασει να κανω μεχρι και 24ωρα ραντεβου μαζι της αλλα και με την φιλη της την Julliene . Περνουσαμε τελεια με την Ευα . Εφαγα πολυ χρημα μαζι της αλλα ηταν πολυ ωραια γυναικα , χαλαλι της δεν το μετανιωσα ποτε Να ειναι καλα η κοπελα και να εχει φταιξει την ζωη της εξω απο αυτον τον χωρο .Νομίζω ήταν ότι το καλύτερο κύκλοφορουσε .. 1 φορά την είχα πάρει κ μετά δεν μπορούσα να βγω από το χοτελ .. να ναι καλά όπου κ αν είναι
Μπράβο julienne με τις βυζαρες … ναι ρε φίλε παλιές καλές ένδοξες εποχέςΣυμφωνω φιλε ! Ειχα κανει πολλα ραντεβου μαζι της αλλα και duo με τις φιλες της . Ειχα φτασει να κανω μεχρι και 24ωρα ραντεβου μαζι της αλλα και με την φιλη της την Julliene . Περνουσαμε τελεια με την Ευα . Εφαγα πολυ χρημα μαζι της αλλα ηταν πολυ ωραια γυναικα , χαλαλι της δεν το μετανιωσα ποτε Να ειναι καλα η κοπελα και να εχει φταιξει την ζωη της εξω απο αυτον τον χωρο .
Η συγκεκριμενη ειχε φυγει και ξαναγύρισε στο τελος του 2018. Δούλευε επιλεκτικά με τηλεφωνα που ειχε κρατήσει απο παλια. Λίγο πριν το τελος του 2020 ή ξανάφυγε ή εξαφανίστηκε από την πιάτσα. Έκτοτε σιγή.Καλημέρα σε όλους (τι μνήμες μας έφερες )
Πριν 2-3 χρόνια είχα δει τη Μελίσσα να κάνει βόλτα στο Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα
Παιδιά έχει κανείς επαφή με την Δήμητρα το θεϊκό κοντοπούτανο από το Athensgirls.net; Έχει χαθεί εδώ και χρόνια αλλά λογικά θα μένει Ρουμανία, οπότε αν δουλεύει θα ήθελα να της κάνω επίσκεψη!
Φόρεσε ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ παντρεύεται και νοικοκυρεύεται το κορίτσιΠαιδιά έχει κανείς επαφή με την Δήμητρα το θεϊκό κοντοπούτανο από το Athensgirls.net; Έχει χαθεί εδώ και χρόνια αλλά λογικά θα μένει Ρουμανία, οπότε αν δουλεύει θα ήθελα να της κάνω επίσκεψη!
την θυμαμαι, την ειχα παρει και εγω, τωρα τυχερος η ατυχος ο αντρας της θα δειξει...Φόρεσε ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ παντρεύεται και νοικοκυρεύεται το κορίτσι
Αχ ο τυχερός !!!!
Με Έλληνα;Φόρεσε ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ παντρεύεται και νοικοκυρεύεται το κορίτσι
Αχ ο τυχερός !!!!
Μακάρι να είναι καλά όπου και αν βρίσκεταιΗ συγκεκριμενη ειχε φυγει και ξαναγύρισε στο τελος του 2018. Δούλευε επιλεκτικά με τηλεφωνα που ειχε κρατήσει απο παλια. Λίγο πριν το τελος του 2020 ή ξανάφυγε ή εξαφανίστηκε από την πιάτσα. Έκτοτε σιγή.
Ναιτην ελληνιδα;