g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
κανενα νεο παιδια απο νοτααααααα?????
δεν νομιζω να σου δωσουν τετοιες πληροφοριες αν δεν σε ξερουν καλα......υπαρχει περιπτωση λετε να ρωτησω σε αυτα τα ξενοδοχεια να την ξερουν?
Όταν λες 150 χαλαρά την 1 ώρα? όσες φορες θέλεις? ή παίζει extra ball χρέωση?Την εχω παρει εγω στο PINES 3 φορες τους τελευταιους 12 μηνες και ειναι οντως οπως την περιγραφεις.Ειναι 40 χρ αλλα δειχνει για 30 και χρεωνει 150 € χαλαρα την 1 ωρα.Δυστυχως το τηλεφωνο της το διεγραψα προχτες απο την λιστα μου αλλα στο pm σου στελνω το τηλεφωνο της κολητης της , οπου εκεινη θα ειναι σε θεση να σου το δωσει. Ναι , μενει στην Κ.Κηφισια , ξερω και το σπιτι της γιατι κανα 2 φορες την πηρα απο εκει με το αυτοκινητο μου....
εξαφανίστηκε τελείως λες να την καλούπωσε ο Αλβανός σε καμιά κολόνα από μπετόν?Ρε παιδια κανενα νεο για τη θεα Κελλυ? SOS οποιος γνωριζει ας πει κατι ειναι κολαση το κοριτσι. Και επαιρνε και 100 ευρω προγραμμα κομπλε.
Εμένα πάντως αυτή μου θυμίζει τη μπαζο-Σάντρα πρώην Μεταξουργείο νυν στουντιοκόριτσο (Ιπποκράτους 144).Εαν λεμε την ιδια ( )
Αυτή είναι.Εμένα πάντως αυτή μου θυμίζει τη μπαζο-Σάντρα πρώην Μεταξουργείο νυν στουντιοκόριτσο (Ιπποκράτους 144).
Κανα τηλεφωνο της μεγα μυστη δεν εχεις? Η εστω απο τη φιλη της δεν μπορεις να μαθεις περεταιρω?εξαφανίστηκε τελείως λες να την καλούπωσε ο Αλβανός σε καμιά κολόνα από μπετόν?