alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
στειλε link ρε φιλαράκι...με βαζεις να ψαχνω 3 το πρωι!δες κριτικη του αντισθενη...
ως τι μου ηρθε τωρα?
στειλε link ρε φιλαράκι...με βαζεις να ψαχνω 3 το πρωι!δες κριτικη του αντισθενη...
αποσύρθηκε, απάντησα κ στον ρικι γκομενάιζερ μια σελίδα πίσωΧτες έγραψα στο θρεντ για τις ανεξάρτητες:
"Ψάχνω να βρω το θρεντ της Ντανιέλας (της Ρουμάνας, aka Ντάνυ) και δεν το βρίσκω. Κάνω κάτι λάθος ή το θρεντ έχει εξαφανιστεί;"
Ουδείς απάντησε/σχολίασε πέραν του mr.madman που κι αυτός επισήμανε ότι δεν βρήκε το θρεντ. Επαναλαμβάνω λοιπόν την ερώτηση εδώ.
αποσύρθηκε, απάντησα κ στον ρικι γκομενάιζερ μια σελίδα πίσω
Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι η Ντάνυ είχε ψηφιστεί εδώ ως η καλύτερη call girl της πόλης.
σταματησε.Daniella call girl ξερουμε π εχει εξαφανισθει???
τοτε γιατι δεν έχει φύγει μόνιμα για την χώρα της??σταματησε.
αγνωστο.τοτε γιατι δεν έχει φύγει μόνιμα για την χώρα της??
δεν νομιζω να εχει σταματήσειαγνωστο.
γιατι δεν εχει μπουζουκια κ σουβλατζιδικα στη ρουμανια παικτη!τοτε γιατι δεν έχει φύγει μόνιμα για την χώρα της??
εχει πως δεν εχει.αλλα καλυτερα πρωτη στο χωριο,παρα τελευταια στην πολη... ;)γιατι δεν εχει μπουζουκια κ σουβλατζιδικα στη ρουμανια παικτη!
Ακριβώς!!γιατι δεν εχει μπουζουκια κ σουβλατζιδικα στη ρουμανια παικτη!
Συναγωνιστή guru αν στο παραπάνω εννοεις χωριό=Αθήνα και πόλη=Βουκουρέστι, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.εχει πως δεν εχει.αλλα καλυτερα πρωτη στο χωριο,παρα τελευταια στην πολη... ;)
οχι δεν εννοω αυτο...και βεβαια δεν υπαρχει συγκριση...Συναγωνιστή guru αν στο παραπάνω εννοεις χωριό=Αθήνα και πόλη=Βουκουρέστι, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ακόμα και στα τωρινά μας χάλια δεν υπάρχει καμία σύγκριση...
οχι δεν εννοω αυτο...και βεβαια δεν υπαρχει συγκριση...
Συναγωνιστή guru αν στο παραπάνω εννοεις χωριό=Αθήνα και πόλη=Βουκουρέστι, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ακόμα και στα τωρινά μας χάλια δεν υπάρχει καμία σύγκριση...
μεσα ειναι .+1000...προφανως εννοει οτι προτιμα να ναι εδω που θεωρειται μουναρος,παρα να γυρισει στην πατριδα της οπου θα θεωρειται μια απ'τις τοσες ρουμουνες