petset pelat
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
απατη!καλησπερα , μηπως εχει παρει καποιος απο εδω ?
απατη!καλησπερα , μηπως εχει παρει καποιος απο εδω ?
καραμούφα, απάτη, fake φωτογραφίεςοι φωτογραφιες ? καμια σχεση ? γινε λιγο πιο σαφεις
Εκτος απ' ολες αυτές που βλεπιες εχει άλλες 35 στο συρταρι !!Καλησπέρα στην ομήγυρη... Γνωρίζει κανεις σας το παρακατω γραφείο??
Οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει.
παιδια καλησπερα συνάντησα στο πριβε σήμερα στις 12.45 περιπου στο ασανσερ ενα μελαχρινό μωρακι πηγαινε σε δωμάτιο του ζήτησα τηλεφωνο μου ειπε δεν μπορεί την ρώτησα που θα την βρω σε ποιο γραφείο μου ειπε ΜΑΓΙΑ το γραφειο και οτι αυτή την λένε Σουζάνα μήπως ξέρετε ποιο γραφειο λέει και πως μπορώ να το βρω?
Καλησπέρα,
Επειδή με τα 20χρονα δεν βγάζω άκρη και τα μεγαλύτερης ηλικίας αρχίζουν να εξαντλούνται, επαναφέρω την αναζήτηση για αυτό το "θεματάκι" :
Μου ξέφυγε την περίοδο που δούλευε αλλά τώρα έχω αρχίσει να ξανακαυλώνω με την πάρτη του αλλά είναι άφαντο! Ξέρει κανείς το roadmap του;
Καψόνι μου κάνεις αγαπητέ, καθώς ακούγεται ακριβώς σαν το προφίλ της βίζιτας που αρέσκομαι να σκίζω.
Προς λοιπούς συναγωνιστές, αν το πάρει κανένα βλέφανο φωνάχτε!
Ευχαριστώ και για όποια άλλη πληροφορία προκύψει!
auti telika einai moufa ti paizei ?
Το πουλι της παιζει! Μαθετε να γραφετε ελληνικα αλλοιως δεν θα περνετε απαντηση.auti telika einai moufa ti paizei ?