Καλημέρα συναγωνιστές!
Χθές το απόγευμα -κατά τις 16:00- βρέθηκα στο Radisson Blue (Πρώην Park στην Λ. Αλεξάνδρας) για ένα συνέδριο. Κάποια στιγμή βγήκα από την αίθουσα που ήταν η εκδήλωση στο ισόγειο και παρατηρώ ΤΡΕΛΟ ΠΛΑΣΜΑ με κοκκινο φουστάκι, πυροξανθο μαλί, να περπατάει με τα βιάς με κάτι 16+ ποντα προς την πίσω έξοδο που είναι η 2η είσοδος για το parking.
Δεδομένου το ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει "στεγάσει" αρκετές τουρίστριες σκέφτηκα αμέσως λόγο του ντυσίματος ότι πρόκειται για κοπέλα του χώρου, αλλά από την άλλη κατέκρινα τον εαυτό μου εντόνως ότι αμέσως κρίνω τους ανθρώπους και τους βάζω ταμπέλες, έτσι δίστασα να τρέξω πίσω της και να κάνω κάποια νύξη.
Με το που ανοίγει η συρόμενη πόρτα πίσω, παρατηρώ ένα ταξί να την περιμένει -ενώ έχει πίατσα ακριβώς μπροστά- και αυτή σε απταιστα ελληνικά να τον χαιρετάει προφανώς γιατί τον γνώριζε καθώς φαντάζομαι ότι είναι "συνεργάης" . Εκείνη την στιγμή καταράστηκα την ώρα και την στιγμή που με έπιασε η μαλακία μου και δεν έκανα κίνηση, αλλά καθώς είχε ήδη αρχίσει να μπαίνει στο ταξί, ήταν αργά να κάνω κάποια κίνηση.
Παρακαλώ αν ήταν κάποιος από το forum, θα εκτιμούσα κάποια ενημέρωση καθώς το πλάσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και όλο το βράδυ βράζω από τα νεύρα μου
Ευχαριστώ!