seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Όχι. Μια χαρά γυναίκα είναιΚαλημερα σε ολουs. Με την νεραιδα τι παιζει τελικα ? ειναι εξ αλλαγηs φυλλου ? η οντωs γυμνασμενη γυναικαρα θηλυκο 100% ?
Όχι. Μια χαρά γυναίκα είναιΚαλημερα σε ολουs. Με την νεραιδα τι παιζει τελικα ? ειναι εξ αλλαγηs φυλλου ? η οντωs γυμνασμενη γυναικαρα θηλυκο 100% ?
Γυμνασμενη είναι όντως.Καλημερα σε ολουs. Με την νεραιδα τι παιζει τελικα ? ειναι εξ αλλαγηs φυλλου ? η οντωs γυμνασμενη γυναικαρα θηλυκο 100% ?
Τη @Stella*** που δυσανασχετησε κιολαςΛοιπόν παιδιά από Παρασκευή θα κατέβω Αθήνα και θέλω να κάνω ένα από τα δύο .
Ή να πάω με 2 κοπέλες συγχρόνως και να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα
Ή να πάρω μια κοπέλα για σεξ μόνο από πίσω
Στο πρώτο θέλω να είναι εμφανισημες σε οκ βαθμό , μα πάνω από όλα να έχουν χημεία και να μου μείνει αξέχαστο
Αν μιλάμε για το δεύτερο θα ήθελα τα στάνταρ να είναι πιο πάνω καθώς μιλάμε για μια κοπέλα .
Σίγουρα μιλάμε για ανεξάρτητες καθώς για call girl από γραφείο οι τιμές είναι απλησίαστες.
Και θα ήθελα η καθαριότητα τους να είναι σίγουρη!!!!!
Τι προτείνετε;;;;
αν την σφυροκοπας μια ωρα μονο απο κωλο φιλε ολες θα τσινισουνΛοιπόν παιδιά από Παρασκευή θα κατέβω Αθήνα και θέλω να κάνω ένα από τα δύο .
Στο πρώτο θέλω να είναι εμφανισημες σε οκ βαθμό , μα πάνω από όλα να έχουν χημεία και να μου μείνει αξέχαστο
Αν μιλάμε για το δεύτερο θα ήθελα τα στάνταρ να είναι πιο πάνω καθώς μιλάμε για μια κοπέλα .
Σίγουρα μιλάμε για ανεξάρτητες καθώς για call girl από γραφείο οι τιμές είναι απλησίαστες.
Τι προτείνετε;;;;
Η Στέλλα δε δουλεύει τύπε. Πήρε άδειαΤη @Stella*** που δυσανασχετησε κιολας
Λογικό είναι.αν την σφυροκοπας μια ωρα μονο απο κωλο φιλε ολες θα τσινισουν
Αριανα Σοφία πρέπει να είναι τέλειος συνδυασμός για duo.αν εχεις μπατζετ και γουσταρεις ψιλο-αγριες καταστασεις παρε Αριανα/Σοφια απο magic και θα με θυμηθείς, θα σε ξεζουμισουν κυριολεκτικα. Τωρα αν γουσταρεις πιο γουτσου γουτσου καταστασεις στο τριο παρε Αριανα-Σαντρα που δεν ειναι τοσο hardcore. Τωρα αν θες μονο μια και κωλο αριανα τον δινει απλοχερα οποτε συστηνεται. Θα σου ελεγα και οτι οποιαδηπωτε 2 ρωσιδακια παρεις απο γκλαμουρ που κανουν λεσβιακο μια χαρα θα περασεις, αλλα εφοσον δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τις τωρινες περα απο jessica με μια αλλη που δεν ειναι διαθεσιμη τωρα, δεν θα το κανω.
κοιτα αν θες 2ωρο οπωσδηπωτε παω πασο, αλλα εγω οταν τις πηρα, πηρα 1.5ωρα γιατι ελεγα (ο χαζος) οτι να το ευχαριστηθω και να καθομαι να τις βλεπω να κανουν λεσβιακο. Ελα ομως που στην μια ωρα με ειχαν κανει να τελειωσω 3 φορες, ενω μετα για κανα 15λεπτο απλα χαμουρευομασταν καθος ειχα πεθανει. Απο τις ελαχιστες που το καταφερνω(αν και ειχα κουμποσει ενα βιαγκρα να πω την αληθεια) οποτε αποψη μου παρτες για 1 η εστω 1.5 ωρα που παει 420 και θα το θυμασαι για πολυ καιρο. Μιλαμε παντα για Σοφια/Αριανα που εχουν τελεια χημεια και τις εχω δοκιμασει.Για 2 ώρες που θέλω να το ευχαριστηθω δυστυχώς είναι πολλά για τις 2 κοπέλες που λέτε ...
Υπολόγιζα μέχρι 400 max
Φίλε Σάββα, Χριστιναχχχ η Ανδριάνα (όχι για duo) ...Μίλησε και στης δύο ξεχωριστα για την επιθυμία σου και θα σε κατατοπισουν αναλογα.....οποία από της δύο είναι εγγύησηΛοιπόν παιδιά από Παρασκευή θα κατέβω Αθήνα και θέλω να κάνω ένα από τα δύο .
Τι προτείνετε;;;;
Ανδριαννα από Μάτζικ;Φίλε Σάββα, Χριστιναχχχ η Ανδριάνα (όχι για duo) ...Μίλησε και στης δύο ξεχωριστα για την επιθυμία σου και θα σε κατατοπισουν αναλογα.....οποία από της δύο είναι εγγύηση
οχι, συγνωμη το spellcheck το αλλαξε....Αντριαννα ανεξαρτητη εννοουσαΑνδριαννα από Μάτζικ;