Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Ναι ευχαριστωΟι φωτογραφίες βέβαια έχουν πολύ καιρό.Αλλα έχεις μια εικόνα
Ναι ευχαριστωΟι φωτογραφίες βέβαια έχουν πολύ καιρό.Αλλα έχεις μια εικόνα
Κατάλαβα. Μηχανική εννοείς.Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω μύστη. Λίγο μονότονη. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλή αλλά δεν είχε αυτό το wow! factor που περίμενα από μια έμπειρη cougar…Μέχρι βέβαια που κατέβηκε στα μπαλάκια και στην γύρω περιοχή…
ρε φιλε ενημερωτικο thread ειναι για το ποιες ειναι με εως 100 ευρω τι επιθεση ειναι αυτη? ανοιξε εσυ thread για το ποιες ειναι με 1000 ευρω αμα θεςΦίλε μερεντι αδερφέ αλήθεια τα έχουμε ξαναπεί κ σ αλλά τοπικ κοριτσιών πραγματικά δε μπορώ καταλάβω τι κόλλημα είναι αυτό με τις τιμές που έχεις φάει άστες ήσυχες ρε φίλε όσο θέλουν πουλάνε μη πάρεις στη τελική θες να τους ανοίξεις τα μάτια ;;;; Αλήθεια πες μου γιατί όλο αυτό ο σκοπός ;;
Ήταν καλή η παρτουζα?Στέλλα, 100 και με πρωκτικό https://www.bourdela.com/forum/threads/stella.258677/, πολύ καλή και δραστήρια όλη την ώρα
σε εμένα είχε κάνει δώρο το ραντεβού μετά από κλήρωση που είχε κάνει και μου έκανε εντύπωση η διάθεσή της, θα μπορούσε να με ξεπετάξει, να βγάλει την υποχρέωση, έχω αφήσει και κριτική
Άστο αδερφέ παλιά ιστορία δε τα λέω χωρίς λόγο άμα το ψάξεις θα καταλάβειςρε φιλε ενημερωτικο thread ειναι για το ποιες ειναι με εως 100 ευρω τι επιθεση ειναι αυτη? ανοιξε εσυ thread για το ποιες ειναι με 1000 ευρω αμα θες
Αννα590 εννοειςαφροδίτη
κατερίνα μαμπα
αννα510
μαρία μολδαβή
αντριάνα
έλενα110
ναγιόμι
άννα πιπινάκι
ζωή
στέλλα
άρτεμις
Μπράβο και ευχαριστώ για τις αναφορές. ?αφροδίτη
κατερίνα μαμπα
αννα510
μαρία μολδαβή
αντριάνα
έλενα110
ναγιόμι
άννα πιπινάκι
ζωή
στέλλα
άρτεμις
Τον Αυγουστο εχει ξηρασια παντου.Δεν ξέρω ποιες θα βρεις τετοια εποχή...
Απλά αν δεν κάνω λάθος και αν κάνω ζήτω συγγνώμη, η Αντριάνα δεν είναι στα 100€. Κάπου το είδα, στο νήμα της..Ενεργές όλες.
Φίλε βαριεμαι για λινκ
Αν όμως γκουγκλάρεις τα ονοματα με bourdela μαχι πιστευω θα τα βγαλει...
9-2 το σκορ δυστυχωςαφροδίτη
κατερίνα μαμπα
αννα510
μαρία μολδαβή
αντριάνα
έλενα110
ναγιόμι
άννα πιπινάκι
ζωή
στέλλα
άρτεμις
ναι ρε πλακα κανω.εγώ απλά παρέθεσα επιλογές !!!!!
Μαρίνα60αφροδίτη
κατερίνα μαμπα
αννα510
μαρία μολδαβή
αντριάνα
έλενα110
ναγιόμι
άννα πιπινάκι
ζωή
στέλλα
άρτεμις