protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.576
- Πόντοι
- 2.471
! Καυτό θέμα και δύσκολο να βρεις γυμνασμένο κορίτσι... Έχω πάρει την μυρτω 6-7 φορές και τα μόνο αντίστοιχα κορίτσια που έχω πάρει είναι η Αντριαννα (τρομερό σώμα και γυμνασμένο, και από υπηρεσίες δε θα μπορείς να περπατήσεις μετά) και η στεφανια πάλι από το ίδιο γραφείο με τη Μυρτώ επίσης τρομερή
Οντως αυτη η στεφανια 2 του ιδιου γραφειου ειναι τοσο τουμπανο οσο η μυρτω;;; Η μυρτω ειναι bodybuilder και cougar. Απο οτι βλεπω η στεφανια ειναι πιτσιρικα με προσεγμενο κορμι!!! Ζητω συγνωμη για τον αντιλογο αλλα και εγω ψαχνω να βρω κατι αντιστοιχο!!!
Η Μυρτώ είναι για μένα το πιο δυνατό cougar γιατί είναι πολύ κλασσατη γυναίκα και αν ξέρεις να την χειριστείς θα περάσεις καλά!! Η στεφάνια είναι πιο πιτσιρικά (28 - 30) θα έλεγα με γυμνασμένο κορμί από pole dancing απο όσο μου είπε. Είναι όμως πιο pse, ειδικά αν σε γουστάρει, και αντέχει δυνατό σφυροκοπημα. Εγώ θα πήγαινα σε αυτήν γιατί εμπιστεύομαι το γραφείο. Επίσης θέλω να δοκιμάσω και την Χαρά από gde που φαίνεται πολύ καλή. Αν την έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής ας μου πει [/quote]
Tι εννοεις να ξερεις να την χειριστεις τι τυπος ειναι??