Χριστινα, η Οδυσεια!
Μου ειχε μεινει αποθημενο και τελικα καταφερα συναντηση, αλλα, για να γινει πραγματικα πρεπει να εχεις μεγαλη υπομονη
Αρχικα στελνεις μαιλ που μεχρι να απαντησει αν ειχες καυλες να γαμησεις, σου εχει φυγει.
Τηλεφωνο δεν εδινε και ζητουσε το δικο μου. ειπα ξενοδοχειο για να ερθει και μου λεει ελα να με παρεις απο καπου που θα σου πω!
ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειναι μουφα η ολη υποθεση, αλλα το ειχα βαλει σκοπο να το ξεδιαλύνω.
Συναντηση σε σημειο που μου ειπε και βουρ για ξενοδοχειο(αφου εχει προηγηθει ανταλλαγη μαιλ για 2-3 ωρες)
Κοντουλα, μαυρομαλλουσα κι καπως απομακρη στην αρχη.
Στο διαταυτα. αρχικα καπνιζει φουγαρο και αν δεν καπνιζεις , μεσα σε ενα δωματιακι βρωμοκοπας ολοκληρος.
δευτερον εχει αμηχανια και μου ειπε οτι αν δεν κανω εγω κινηση αυτη δεν κανει!!οποτε υπηρχε αρκετη ωρα μπλα μπλα στην αρχη.
με τα πολλα ξεκιναει το παιχνιδι, καλη πιπα (ακαποτη), μου ξεκαθαρισε οτι δεν ηθελα γλειψιμο στο γατακι και με προσοχη στο στηθος και κωλο οχι.
την ωρα της διείσδυσης μου λεει αν εχω προφυλακτικα!!κουφαθηκα. μα καλα κανει μια δουλεια και δεν εχει τα απαραιτητα;
μου λεει η αντρες τα παιρνουν μαζι τους αυτα(λες κι ημουν ο γκομενος της)
ευτυχως παντα εχω, αλλα αν δεν ειχα;τα κλαιγαμε τα λεφτα;θα μεναμε στο χαμουρεμα;δεν μπορω να καταλαβω.
τελος παντων ηταν καλο γαμησι, με αρκετες στασεις κι αλλαγες...δεν μετραει την ωρα (κατσαμε σιγουρα πανω απο 3 ωρες γιατι μας πηραν τηλ αν θελουμε να το κρατησουμε κι αλλο)
Εμφανιση, μαυρα μαλλια κοντουλα, κορμι σφιχτο μυώδες, προσωπο αρκετα σκληρο αλλα το παραβλεπεις λογω κορμιου.
Τα 100 τα θεωρω πολλα για αυτα που προσφερει, αν και επειδη δεν κραταει χρονο ισως αντισταθμιζεται καπως.
φαινεται απειρη, εχεις την αισθηση οτι πας σε ξενδοχειο με την προσφατη γκομενα σου που πατε πρωτη φορα.
Αυτα θυμαμαι για τωρα , δεν ξερω αν θα την προτεινα..εχει μεγαλη διαδηκασια για να φτασεις στον στοχο, ειδικα αν εισαι καυλωμενος και θελεις κατι αμεσο και αποδοτικο