Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Επίσης έχω μια απορία. Ο τίτλος του θέματος πως προκύπτει;
Δεν μας τα λες όλα.
Αυτά τα μηνύματα προήλθαν εκ μεταφοράς από άλλο θέμα.Επιπλέον, νομίζω πως θα ήταν καλό οι διαχειριστές να μεταφέρουν τα μηνύματα σε κάποιο άλλο σχετικό θέμα και να διαγράψουν αυτό ή να του αλλάξουν τουλάχιστον τίτλο.
Φωτο της δεν ανεβασες φιλε!!!!!!
Την ημερομηνία του θρεντ την είδες;
Φωτο της δεν ανεβασες φιλε!!!!!!
Την ημερομηνία του θρεντ την είδες;
Άντρας και γράφεις έτσι;σαν γκομενα τα λες
Στον πνευματικό κόσμο, ο χρόνος δεν έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, έχει όλος συμπυκνωθεί σε μια μόνο στιγμή του παρόντος, εκεί όπου τρεμοπαίζει το αληθινό νόημα της ζωής. Παρελθόν και μέλλον είναι και τα δύο τυλιγμένα στη φωτεινή αυτή στιγμή του τώρα, και η στιγμή αυτή, με ό,τι περιέχει, δε μένει ποτέ ακίνητη, μα ταξιδεύει ακατάπαυστα.
το γραφειο μου εχει πει οτι σταματησε κ καμια φορα δουλευει τηλεφωνητρια στο ιδιο γραφειο καποιες φορες!Καλησπέρα σε όλους...
Μήπως γνωρίζει κανείς αν βρίσκεται ακόμα εν δράση η Νικόλ που δούλευε στο Dream girls ().
Αν ναι που τη βρίσκω??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αναμνήσεις από τις συναντήσεις που είχα μαζί της....το γραφειο μου εχει πει οτι σταματησε κ καμια φορα δουλευει τηλεφωνητρια στο ιδιο γραφειο καποιες φορες!
καλη κοπελα ..πού την θυμηθηκες?!
εισαι ρομαντικος παικτης να υποθεσουμεΑναμνήσεις από τις συναντήσεις που είχα μαζί της....
Να υποθεσετε ότι θέλετε, εγώ απλά ήθελα να την ξανασυναντησωεισαι ρομαντικος παικτης να υποθεσουμε