Αν δε σου εχει κανει σαφεις υπαινιγμους οτι γουσταρει γαμισια, ουτε να το διαννοηθεις. Θα χασεις τα παντα...
Σωστά τα λές Κύριε Drambuie, αλλά δεν σας έδωσα όλα τα δεδομένα ( Οικονομία στο topic γαρ...)
Όχι μόνον γουστάρει τρελλά αλλά είναι και ευθέως δηλωμένο. Εξηγούμε ...τον 9/2007, εγώ και ένας αντίστοιχος Άγγλος συνεργάτης,είμασταν καλεσμένοι του στην εταιρεία του στην Ζυρίχη. Όταν τελειωσαμε την δουλεία και επειδή θα μέναμε και την επομένη, μας είχε κλείσει αυτός ξενοδοχείο κτλ...
Μας πήγε λοιπόν σε μια λίμνη (Constanz νομίζω πως γράφεται) περίπου 1 ώρα +, δρόμος. Πανέμορφο μέρος.
Αφού λοιπόν,φάγαμε κάτι άνοστα ψάρια,λιμνήσια και καλά σπεσιαλιτε, (super to μαγαζι όμως), κτλ...
Μας άφησε στο ξενοδοχείο που μας είχε κλείσει (και αυτό πολύ όμορφο...παραδοσιάκο, σαν μικρούλης πύργος).
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων...
Αφού χωριστήκαμε νωρίς το απόγευμα, θα ξανασυναντίομασταν το βράδυ, εγώ και ο άγγλος ανεβήκαμε στα δωματια μας...
Μετά απο 1 ώρα,χτύπησε η πόρτα, και μπήκε ένα φιγουρίνι!!! μέσα, που έβαλα τα κλάματα...τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε. Η δε κοπέλα απίστευτη διάθεση και φοβερά κυριλάτη !(Αντίστοιχα βιωσε και ο Άγγλος )
Η κοπέλα, για να μην σας κουράζω, ήταν κλεισμένη all day, είχε φέρει μαζί της ρουχαλάκια και μας συνόδευσε και στην βραδυνή έξοδο, κρατώντας φοβερό επίπεδο και κοιτώντας με στα μάτια, ως πιτσουνάκια ένα πράγμα.
Γυρνώντας στο ξενοδοχείο τι να λέμε τώρα...Αφρόλουτρα μου έκανε,χάδια, μασάζ, εεε...ξεσκιστήκαμε ως το πρωί...
Όταν ξυπνήσαμε δε, μόνον την βαλίτσα δεν μου είχε φτιάξει...Τρομερή...χαχαχα.
Με το που συναντηθήκαμε στο breakfast toy ξενοδοχείου, με τον οικοδεσπότη μας,αυτός λέει...Στα ταξίδια μου στο εξωτερίκο δεν με ξεκουράζει τίποτα παραπάνώ, από μια αξιόλογη συντροφία.
Η υπόλοιπη μέρα κύλησε με δουλεία ...
Εντάξει δεν είμαι κανένα αλβανάκι να ψαρώσω με την "φιλοξενία¨" του...Αλλά ο τύπος αυτόν τον κώδικα έχει, έτσι λειτουργεί, και έτσι καταλαβαίνει. Να του αλλάξω εγώ συνήθειες...Μπα...
όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν αγαπητέ Drambuie, δεν μιλάμε για υπαινιγμούς.
Θα είναι συμφέρον μου να μην φανώ μονόχνοτος. Να κάνω την δουλεία μου, και να του δημιουργήσω ευχάριστη ψυχολογία. Πολλές φορές αυτά τα 2 πάνε πακέτο. Είμαι σίγουρος ότι εσύ ειδικά, καταλαβαίνεις τι ενοώ. Τι να κάνουμε ...That's the way it is...
Tεσπά η ενδεχόμενη βοηθειά σας, μου είναι ακόμη απαραίτητη. Τα λέμε παίδες.