lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Κάποιο διάστημα ήταν φουλ γυμνασμενηΣτεγνή κάπως ναι όχι και φουλ γυμνασμένη η Μυρτω
Ίσως τώρα να είναι στεγνή όπως λες
Κάποιο διάστημα ήταν φουλ γυμνασμενηΣτεγνή κάπως ναι όχι και φουλ γυμνασμένη η Μυρτω
φουλ σε σχεση με τις εδω κοπελες εν μερει ναιΚάποιο διάστημα ήταν φουλ γυμνασμενη
Ίσως τώρα να είναι στεγνή όπως λες
Καλά για γυμνασμενη call girl είναι το θρεντ όχι για τούμπανο γυμναστηρίουφουλ σε σχεση με τις εδω κοπελες εν μερει ναι
οχι φουλ γενικα
γτ ειναι μεγαλη κουβεντα
Ρε παιδιά με τη Μυρτω είναι σαν να πηγαίνω με Τη γιαγιά μου !!!!!… Σκοπός είναι να ναι και άλλη όμορφη,να είναι νέα λίγο σχετικά…. Η Μυρτώ νομίζω πρέπει να σταλεί στα 65++ . Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά δε νομίζωΣτεγνή κάπως ναι όχι και φουλ γυμνασμένη η Μυρτω
Τι περιμένεις εδώ μέσαΡε παιδιά με τη Μυρτω είναι σαν να πηγαίνω με Τη γιαγιά μου !!!!!… Σκοπός είναι να ναι και άλλη όμορφη,να είναι νέα λίγο σχετικά…. Η Μυρτώ νομίζω πρέπει να σταλεί στα 65++ . Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά δε νομίζω
Φίλε κάποιο λάθος κάνεις. Νομίζω ότι ο συναγωνιστής αναφέρεται στην παρακάτω κυρία που έχει νήμα και εδώ και σε καμία περίπτωση δεν είναι 65+Ρε παιδιά με τη Μυρτω είναι σαν να πηγαίνω με Τη γιαγιά μου !!!!!… Σκοπός είναι να ναι και άλλη όμορφη,να είναι νέα λίγο σχετικά…. Η Μυρτώ νομίζω πρέπει να σταλεί στα 65++ . Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά δε νομίζω
Φίλε κάποιο λάθος κάνεις. Νομίζω ότι ο συναγωνιστής αναφέρεται στην παρακάτω κυρία που έχει νήμα και εδώ και σε καμία περίπτωση δεν είναι 65+
Μυρτώ - Page 135 - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ πλέον ως ανεξάρτητη θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.www.bourdela.com
Τύπε, φουλ γυμνασμένη εννοείς να κατεβαίνει σε IFBB Pro φάση;Μην μας την λες και φουλ γυμνασμένη όμως
Καμμια σχεση με φουλ γυμνασμένη μα καμμια ομως
αλλος εγραψε οτι ειναι φουλ γυμνασμενη τυπεΤύπε, φουλ γυμνασμένη εννοείς να κατεβαίνει σε IFBB Pro φάση;
Τι να σου πω, ρε τύπε;αλλος εγραψε οτι ειναι φουλ γυμνασμενη τυπε
φουλ γυμνασμενος μπορει να εισαι και χωρις να κατεβεις αγωνες
αλλα στην συγκεκριμενη δεν ταιριαζει να λεμε ΟΤΙ ειναι φουλ γυμνασμενη