cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα καλα περάσεις πια κοπέλα ξέρεις είναι γυμνασμενη
Απιστευτη γυναίκα.. Για μένα ειναι ο ορισμος του τέλειου γυναικείου γυμνασμένου σώματος. Κατι σε eva andressa για οσους ξερουν. Την ειχα δει πριν 2 χρόνια , οχι για σεξ ( μου ειχε ξεκαθαρίσει οτι δεν) αλλά για άλλα πράγματα και ειχα περάσει πολυ καλά.Ρε μάγκες για Τερέζα Παντελα, υπάρχει κάποια πληροφορία;
Τελικά τι απέγινε η lilia;Ξέρουμε τι απέγινε η lliia;;;
Λογικά σταμάτησεΤελικά τι απέγινε η lilia;
Γιατί έκανε ποτέ; Έχει εξαφανιστεί από παντού εντωμεταξύΛογικά σταμάτησε
Τι άλλα παίχτη ? πέρσοναλ τρεϊνινγκ ?Απιστευτη γυναίκα.. Για μένα ειναι ο ορισμος του τέλειου γυναικείου γυμνασμένου σώματος. Κατι σε eva andressa για οσους ξερουν. Την ειχα δει πριν 2 χρόνια , οχι για σεξ ( μου ειχε ξεκαθαρίσει οτι δεν) αλλά για άλλα πράγματα και ειχα περάσει πολυ καλά.
Υπο μια έννοια ναι.. Βασικά wrestling και γενικά οτι έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι-φετίχ ( οτι προσφέρουν και οι γυναίκες στο sessiongirls και το wb270 για να καταλάβεις)Τι άλλα παίχτη ? πέρσοναλ τρεϊνινγκ ?
Λογικό φαίνεται πάντωςΓιατί έκανε ποτέ; Έχει εξαφανιστεί από παντού εντωμεταξύ
Πρώτη φορά το είδα αυτό (sessiongirls και wb270) !!! δλδ πληρώνεις για να παλέψετε ???Υπο μια έννοια ναι.. Βασικά wrestling και γενικά οτι έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι-φετίχ ( οτι προσφέρουν και οι γυναίκες στο sessiongirls και το wb270 για να καταλάβεις)
Πληρώνεις για να σου επιβληθεί με όποιον τρόπο θες. Ειτε με πάλη , είτε με άλλους παρόμοιους τρόπους. Οπως πχ τα c.girls χρησιμοποιούν την ομορφιά τους για να βγάλουν λεφτά , έτσι πολλές γυμνασμένες γυναίκες χρησιμοποιούν την δύναμη τους για να βγάλουν λεφτά.Πρώτη φορά το είδα αυτό (sessiongirls και wb270) !!! δλδ πληρώνεις για να παλέψετε ???
Τι να πω.. περί ορέξεως... αλλά μου φαίνεται λίγο αστείο. Να πληρώσω να παλέψουμε ή να κάνουμε μπραντεφερ ? Σιγά μη πληρώσω για να κάνουμε κόντρα στον πάγκο..Πληρώνεις για να σου επιβληθεί με όποιον τρόπο θες. Ειτε με πάλη , είτε με άλλους παρόμοιους τρόπους. Οπως πχ τα c.girls χρησιμοποιούν την ομορφιά τους για να βγάλουν λεφτά , έτσι πολλές γυμνασμένες γυναίκες χρησιμοποιούν την δύναμη τους για να βγάλουν λεφτά.
Οπως το είπες, ο καθένας με οτι την βρίσκει. Εγώ πχ την βρίσκω με αυτό, άλλος την βρίσκει με το στραπον, άλλος με το κατούρημα, άλλος με τα μαστίγια, άλλος με το να ντύνεται γυναίκα και πολλά άλλα. Οπως τον ευχαριστεί τον καθένα, εγώ δεν κρίνω κανέναν, είμαι ο τελευταίος άλλωστε που μπορεί να το κάνει αυτό με τα φετίχ που έχω.Τι να πω.. περί ορέξεως... αλλά μου φαίνεται λίγο αστείο. Να πληρώσω να παλέψουμε ή να κάνουμε μπραντεφερ ? Σιγά μη πληρώσω για να κάνουμε κόντρα στον πάγκο..
ΥΓ ο καθένας με ότι τη βρίσκει, σεβαστό, απλά κάνω λίγο χιούμορ
Ναι ρε φίλε, ακριβώς αυτό, όλοι εδώ έχουμε τις "τρέλες" μας.. απλά κάνουμε και πλακίτσα (καλοπροαίρετη εγω τουλάχιστον)Οπως το είπες, ο καθένας με οτι την βρίσκει. Εγώ πχ την βρίσκω με αυτό, άλλος την βρίσκει με το στραπον, άλλος με το κατούρημα, άλλος με τα μαστίγια, άλλος με το να ντύνεται γυναίκα και πολλά άλλα. Οπως τον ευχαριστεί τον καθένα, εγώ δεν κρίνω κανέναν, είμαι ο τελευταίος άλλωστε που μπορεί να το κάνει αυτό με τα φετίχ που έχω.
Nαι κανένα θέμα . Το κατάλαβα.Ναι ρε φίλε, ακριβώς αυτό, όλοι εδώ έχουμε τις "τρέλες" μας.. απλά κάνουμε και πλακίτσα (καλοπροαίρετη εγω τουλάχιστον)
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα ? ποιος νίκησε ??
Καλημέρα. Έκανε και παραέκανε. Τώρα αν δεν κάνει πια δεν το ξέρω.Γιατί έκανε ποτέ; Έχει εξαφανιστεί από παντού εντωμεταξύ
Αν είσαι Ολυμπιακός, προτείνω κόκκινη λύσσα.Καλησπέρα
Ψάχνω CG για την πρώτη μου φορα. Εν τάxει
-gfe (φιλια, χάδια κτλ.)
-Καλά αγγλικά η ελληνικά
-Διάθεση για "μάθημα"
Έχω ελάχιστες εμπειρίες με γυναίκες. Ψαχνομαι για gfe και γενικά θέλω κάποια που να έχει διάθεση να μπει σε αυτην την διαδικασια και να με καθοδηγήσει χωρίς παραμύθι. Θέλω να μάθω 2-3 βασικά πράγματα και να αποκτησω μια πρωτη εμπειρια. Προφανώς να μιλάει καλά ελληνικά ή αγγλικά για να συνεννοηθούμε.
και μετα απορουμε γιατι γεμισαμε πουστηδεςΑν είσαι Ολυμπιακός προτείνω κόκκινη λύσσα.
τύπε λογω ηλικίας επειδη εισαι πιτσιρίκος η’ λογω έλλειψης κύκλου σα το σαντμαν;Έχω ελάχιστες εμπειρίες με γυναίκες.