Νέα

Αναζητείται παρέα για μπουρδελότσαρκα-Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KaiserSoze
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τρελή επίθεση, ''κάποιος'' άλλος άνοιξε 10 σελίδες στον υπολογιστή

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα διαβατήρια ισχύουν ή έχουν λήξει από την τελευταία φορά;κατοβίτσε οεοεοεοε

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αυταπατασαι μοναχουλη αν θεωρεις τον εαυτο σου αγαμητο! Πισω απο το πραπλανητικο σου nick κρυβεται μια ηρεμη δυναμη, μια μηχανη υψηλου κυβισμου, ενας υπερηρωας της καυλας που με την απαραμιλλη λαγνεια του μπορει να τιθασευσει καθε κολασμενη γυναικεια οπη!

Μου φένεται οτι πρέπει να μας μαζέψεις όλους και να μας κάνεις ξενάγηση για όλα αυτά που τόσο καιρό μιλάμε...  :-)  Οι περισσότεροι απο εμάς θα είμαστε σαν τις...Βουλγάρες που έχουν τελείωσει Ελληνικη Φιλολογία και έρχονται πρώτη φορά για να δούν τον Ελληνικό πολιτισμό, να μιλήσουν τη γλώσσα που τόσα χρόνια σπούδαζαν, και να δούν την υπέροχη Ελλάδα που πάντα ονειρευοντουσαν... (και τελικά καταλήγουν στην μέλλουσα πεθερά μου και βλέπουν κάθε μερα τον ανορθώγραφο πιτσιλιστή...:-))) )

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρεται,ειμαι κι εγω απο θεσσαλονίκη, καινουριος σε αυτο το φορουμ και απειρος σχετικα με τον μπουρδελοτομεα.τις τελευταιες μερες, που αρχισαν και οι ζεστες, το σκεφτομαι σοβαρα να επισκεφτω εναν οικο ανοχης και προσπαθω να μαζεψω κουραγιο.
αν τελικα βρω το θαρρος και παω, εχει κανεις να προτεινει καποιο συγκεκριμενο σπιτι?(για θεσσαλονικη υπενθυμιζω)
ποιες ωρες μπορει να παει καποιος?θα προτιμουσα καποια ωρα οπου να μην εχει κοσμο, ακομα καλυτερα να μην εχει κανεναν.
τα χρηματα σε ποιον τα δινεις?
θα ηταν καλο να πω στην κοπελα οτι ειναι η πρωτη μου φορα, ή θα μου πει τιποτα και θα με "συρικνωσει" τελειως?
τελος, αν καποιος ειναι διατεθειμενος να διαθεσει ως και 150 ευρω, τι αλλες επιλογες για αγοραιο ερωτα εκτος απο τα μπουρδελα εχει?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
εκ πείρας η πρώτη είναι καλό εφόσον έχει αποφασιστεί να γίνει να την κάνεις ΜΟΝΟΣ σου και όχι με παρέα. Οι λόγοι είναι πολλοί, ξέχνα το στρεσάρισμα και τι θα σου πει η γκόμενα, ίσα ίσα στις περισσότερες περιπτώσεις αν πεις ότι είσαι πρωτάρης θα σε περιποιηθεί πιο καλά (αν λες ψέμματα θα σε καταλάβει πάντως).
Η παρέα μόνο για πιο έμπειρους

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα λεφτά τα δίνεις στο παληκάρι στην πόρτα
Χαιρεται,ειμαι κι εγω απο θεσσαλονίκη, καινουριος σε αυτο το φορουμ και απειρος σχετικα με τον μπουρδελοτομεα.τις τελευταιες μερες, που αρχισαν και οι ζεστες, το σκεφτομαι σοβαρα να επισκεφτω εναν οικο ανοχης και προσπαθω να μαζεψω κουραγιο.
αν τελικα βρω το θαρρος και παω, εχει κανεις να προτεινει καποιο συγκεκριμενο σπιτι?(για θεσσαλονικη υπενθυμιζω)
ποιες ωρες μπορει να παει καποιος?θα προτιμουσα καποια ωρα οπου να μην εχει κοσμο, ακομα καλυτερα να μην εχει κανεναν.
τα χρηματα σε ποιον τα δινεις?
θα ηταν καλο να πω στην κοπελα οτι ειναι η πρωτη μου φορα, ή θα μου πει τιποτα και θα με "συρικνωσει" τελειως?
τελος, αν καποιος ειναι διατεθειμενος να διαθεσει ως και 150 ευρω, τι αλλες επιλογες για αγοραιο ερωτα εκτος απο τα μπουρδελα εχει?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τα λεφτά τα δίνεις στο παληκάρι στην πόρτα
Η μπορει να ειναι κι εξω απ την πορτα η αλλοι ερχονται μολις παρκαρεις και σε ρωταν,θα γαμησεις?αν πεις ναι τα δινεις εκεινη την ωρα...χαχαχαχαχαχααχ καλα ρε δεν ξερετε πως να πηρωσετε στο μπουρδελο?ειναι πιο απλο κι απ το ναπαρεις τσιγαρα...
Οσο για το παλικαρι που λες..........γαμησε τα παλικαρια θα βρεις ...
ε ρε κατι νεολαιοι....

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αυταπατασαι μοναχουλη αν θεωρεις τον εαυτο σου αγαμητο! Πισω απο το πραπλανητικο σου nick κρυβεται μια ηρεμη δυναμη, μια μηχανη υψηλου κυβισμου, ενας υπερηρωας της καυλας που με την απαραμιλλη λαγνεια του μπορει να τιθασευσει καθε κολασμενη γυναικεια οπη!
Φίλε Stunt οφείλω να ομολογήσω ότι ο ανεπανάληπτος pitsilistis σε έχει επηρρεάσει στην γραφή σου (αλλά ευτυχώς όχι στην ορθογραφία σου).

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε σεις μη τον κοροιδευετε τον Ανθρωπο...  μεγάλε στην τσατσα τα δινεις τα φραγκα πριν πας με την κοπελα... ελα Αθηνα να σε ξεπαρθενεψει κοπελα απο τη μελλουσα πεθερα μου...
μη πας σε καμια κολοτσατσα κ σου δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα κ καταντησεις σαν εμενα...

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και αν η κοπελα δε με ερεθιζει αρκετα τι κανω? δεν ειναι λιγο ντροπη να σηκωθω να φυγω? θα επρεπε να εχουν μια φωτογραφια της κοπελας εξω απο την πορτα καθε μπουρδελου η να το κανουν οπως σε αλλες χωρες οπου καθονται πισω απο βιτρινα και διαλεγεις και παιρνεις χωρις παρεξηγηση

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
και αν η κοπελα δε με ερεθιζει αρκετα τι κανω? δεν ειναι λιγο ντροπη να σηκωθω να φυγω? θα επρεπε να εχουν μια φωτογραφια της κοπελας εξω απο την πορτα καθε μπουρδελου η να το κανουν οπως σε αλλες χωρες οπου καθονται πισω απο βιτρινα και διαλεγεις και παιρνεις χωρις παρεξηγηση

Φίλε προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλ(λλ)αρώσεις λιγάκι γιατί εσύ έχεις αγχωθεί με την ιδέα και μόνο. Αν πάντως διαθέτεις μέχρι 150 ? θα σου έλεγα να προτιμήσεις cg ή studio και όχι μπουρδέλο.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μην κολώνεις...οι πουτάνες βλέπουν καθημερινά πάρα πολλά άτομα να μπαίνουν και να φεύγουν κατ'ευθείαν....έτσι είναι...δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθεί...Θα το κάνεις αυτό 2-3 φορές και μετά θα δεις που θα σου φύγει κάθε άγχος!

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν πάντως διαθέτεις μέχρι 150 ? θα σου έλεγα να προτιμήσεις cg ή studio και όχι μπουρδέλο.

ποια ειναι ακριβως η διαφορα studio και μπουρδελου?  εχει τετοια studio στη θεσσαλονικη?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε psaxnw κανε κατι ρε......μιλα και ε αλλουσ να μπουν εδω μεσα και να κανουν τα παραπονα τουσ μηπωσ και το μυριστουν οι νταβατζηδεσ και ριξουν τισ τιμες.μια καινουρια κατεβαινοντας απο τα ιεκ ξυνη ξανθια στο καινοθριο σπιτι ειναι τραβελι τελικα 'η γυναικα?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε φιλε τι να κανω?Να βαλω ανακοινωση στους δρομους της πολης ''μπειτε ολοι στο bourdela για να σπασουμε τον τσαμπουκα των ..ρδελων''?Αφου οι ανθρωποι ειναι τρομπες λεμε...Εγω παντως το χω ξαναπει.ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΚΟΜΜΕΝΑ...Αθηνα και παλι Αθηνα.Αν στρωσουν χαρακτηρα και ειμαι ακομα στην πολη εχει καλως..Αλλιως απ του χρονου περνει φωτια η φυλης...και ΣΙΑ..

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε  psaxnv η ζανετ καλη? την δοκιμασεσ?αυτη η ξανθια που ειναι στο αμαξι με τον πουστη στο στενο την εχεισ  παρει?καλη?ποσα περνει?

Επισκέπτης
Ρε φιλε τι να κανω?Να βαλω ανακοινωση στους δρομους της πολης ''μπειτε ολοι στο bourdela για να σπασουμε τον τσαμπουκα των ..ρδελων''?Αφου οι ανθρωποι ειναι τρομπες λεμε...Εγω παντως το χω ξαναπει.ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΚΟΜΜΕΝΑ...Αθηνα και παλι Αθηνα.Αν στρωσουν χαρακτηρα και ειμαι ακομα στην πολη εχει καλως..Αλλιως απ του χρονου περνει φωτια η φυλης...και ΣΙΑ..
σε περιμενο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φιλε  psaxnv η ζανετ καλη? την δοκιμασεσ?αυτη η ξανθια που ειναι στο αμαξι με τον πουστη στο στενο την εχεισ  παρει?καλη?ποσα περνει?
οτι εχει σχεση με πουστηδες μακρια απο μενα αδερφε!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom